ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Κλείνουν την υπόθεση του C4I …!!! Ποιός το έφερε και ποιός πήρε τη μίζα του C4I ;



Να προσέξει ο ανακριτής γιατί είναι και σε αυτό μπλεγμένος ο Σημίτης και ο Γιωργάκης με την παρέα του, όπως ήταν και με το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ...
(Τι σχέση έχει ο φίλος της Μπιρμπίλη με το C4I;)
Η καλοκαιρινή ραστώνη που συνοδεύεται πάντα από μειωμένα αντανακλαστικά προσφέρεται διαχρονικά για δύο δράσεις:
  1. Την ψήφιση νομοσχεδίων τα οποία δεν επρόκειτο ποτέ να περάσουν λόγω αντιδράσεων.
  2. Το κλείσιμο μεγάλων εκκρεμών δικαστικών υποθέσεων στις οποίες εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα και παρουσιάζουν δημόσιο ενδιαφέρον.
Η κυβέρνηση χρησιμοποίησε απροκάλυπτα το πλεονέκτημα της καλοκαιρινής ραστώνης για να περάσει τα νομοσχέδια για τη ΔΕΗ και διάφορα άλλα που προκαλούν θύελλα αντιδράσεων.
Το ζήτημα είναι να μην αντιγράψει τις πρακτικές της κυβέρνησης και η Δικαιοσύνη, επιχειρώντας μέσα στο καλοκαίρι να ξεπλύνει γιγαντιαία σκάνδαλα.
Όπως πληροφορούμαστε από έγκυρη πηγή διάφορα ισχυρά πολιτικά και οικονομικά λόμπι επιχειρούν εναγωνίως να κλείσουν το σκάνδαλο με το περιβόητο C4I, στο οποίο πρωταγωνιστής είναι ο Γιώργος Παπανδρέου και η παρέα του που εκπροσωπούσε την κοινοπραξία στην οποία η κυβέρνηση Σημίτη είχε χαρίσει στην κυριολεξία τη σύμβαση που στοίχισε στο ελληνικό δημόσιο περισσότερο από τριακόσια εκατομμύρια ευρώ.
Βεβαίως το έργο – πρόκειται για το σύστημα ασφαλείας των ολυμπιακών αγώνων – ουδέποτε λειτούργησε και ακόμα δεν έχει γίνει η επίσημη παραλαβή του!!!
Το σκάνδαλο με την ασφάλεια και την επικοινωνία των ολυμπιακών αγώνων αποτελεί χαρακτηριστική περίπτωση διαπλοκής και διασπάθισης του δημόσιου χρήματος.
Μέσα από μια στημένη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, η τότε κυβέρνηση ικανοποίησε τις απαιτήσεις του Γ. Παπανδρέου, να δοθεί το έργο σε δικούς του ανθρώπους οι οποίοι βρέθηκαν με τεράστιους λογαριασμούς σε τράπεζες του εξωτερικού με αγνώστους τους τελικούς αποδέκτες…
Στη συνέχεια η κοινοπραξία που έστησαν οι φίλοι του Παπανδρέου, μεταβίβασαν το μεγαλύτερο ποσοστό στη Siemens με τα γνωστά κόλπα του Χριστοφοράκου.
Τελικά το C4I εξελίχτηκε στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της μαύρης περιόδου Σημίτη αλλά οι ισχυρές πιέσεις των εγχώριων πολιτικών λόμπι και των Γερμανών καθυστερούσαν τη δικαστική έρευνα.
Γιαυτό θα πρέπει να προσέξει ο ανακριτής που χειρίζεται το γιγαντιαίο σκάνδαλο να μην έχουμε μια νέα υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ.
Απαίτηση της κοινωνίας είναι η πλήρης διαλεύκανση του γιγαντιαίου πολιτικοοικονομικού σκανδάλου χωρίς εκπτώσεις και περίεργες ασυλίες.
Αυτοί που έστησαν το μεγάλο κόλπο και ζημίωσαν το δημόσιο με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, θα πρέπει να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη, ενώ παράλληλα οι δικαστικές αρχές και το ΣΔΟΕ οφείλουν να αναζητήσουν σε ποιών τις τσέπες κατέληξε ο πακτωλός του μαύρου χρήματος.
contranews.gr
elnewsgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ