ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

O Τζέρρυ Ζαγορίτης μετά την Τζούλια στην.... Μαρία Σπυράκη επιστημονικός σύμβουλος!!


Ήταν το έτος 2010 όταν ένα ροζ και συνάμα πολιτικό σκάνδαλο αναστάτωνε το Πολεμικό Ναυτικό.
Ο ναύτης (τότε) Γεράσιμος Ζαγορίτης, γιος του Λευτέρη Ζαγορίτη, ύστερα από τρελό γλέντι στα μπουζούκια με την Τζούλια Αλεξανδράτου, γύρω στις 4:30 το πρωί που έφυγαν, της πρότεινε να περάσουν μια βόλτα για να κάνει πλάκα στους άλλους που υπηρετούσαν στο Πολεμικό Μουσείο μαζί του.
Πήγαν στο Μουσείο, όπου τους υποδέχθηκε ο φρουρός ο οποίος της ζήτησε και αυτόγραφο και μετά μπήκαν στους κοιτώνες και ξύπνησαν τους φαντάρους!
Και φυσικά η ιστορία δεν σταμάτησε εκεί.
Η εφημερίδα VETO του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες, στις οποίες ο Μάκης (Γεράσιμος) Ζαγορίτης τελούσε σε πιο «τρυφερές» στιγμές με την αισθησιακή πρωταγωνίστρια, μέσα από το Πολεμικό Μουσείο!
Τότε έγινε χαμός. Γαλόνια έπεσαν, καμπάνες ακούστηκαν και ύστερα σιωπή…
Δείτε το σχετικό φωτορεπορτάζ:

Τα χρόνια (όχι πολλά) πέρασαν και ο σκανδαλιάρης πολιτικός γόνος βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο μιας και διαπρέπει στις Βρυξέλλες.
Ο Γεράσιμος Ζαγορίτης, για τις φίλες του Μάκης, στις Βρυξέλλες κυκλοφορεί κι ως… Τζέρι, είχε εμπλοκή στην καμπάνια του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και για την ακρίβεια φιγουράριζε πρώτη μούρη στην προεκλογική του αφίσα παρέα με άλλους Ευρωπαίους νέους, «συμβολίζοντας» την επιθυμία του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ να εργασθεί για τη νεολαία της γηραιάς ηπείρου.

Ο Γεράσιμος Ζαγορίτης βρέθηκε στα ευρωπαϊκά σαλόνια κατόπιν σχετικής πρότασης του μέχρι πρότινος ευρωβουλευτή και νεοεκλεγέντος δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, καλού φίλου του πατέρα του.
Κι αν ο Γιώργος Παπανικολάου έφυγε από τις Βρυξέλλες, ο Γεράσιμος Ζαγορίτης παραμένει στην ευρωπαϊκή πρωτεύουσα για να αναλάβει, σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά, χρέη επιστημονικού συνεργάτη στο γραφείο της ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Μαρίας Σπυράκη (του Mega).
Είδατε που κανένας δεν χάνεται; Ακόμα κι εκείνος που κατάφερε να κάνει (μεταφορικά και κυριολεκτικά) «μπουρδέλο» το Πολεμικό Μουσείο!
sahiel.gr

H Μαρία Σπυράκη απαντά στα "Παραπολιτικά" για τον Τζέρυ Ζαγορίτη
Τι έγραψε για την συνεργασία της με τον υιό του πρώην γραμματέα
Η ευρωβουλευτής της ΝΔ, απάντησε στο δημοσίευμα των Παραπολιτικών, για τον Τζέρυ Ζαγορίτη, καθώς η δημοσιοποίηση της συνεργασίας τους, πήρε τεράστια διάσταση και είναι από τα πρώτα θέματα της σημερινής ειδησεογραφίας.
Η Μαρία Σπυράκη απαντώντας στο δημοσίευμα , που μπορείτε να δείτε εδώ "Ο ζωηρός Τζέρυ Ζαγορίτης και η Μαρία Σπυράκη!" , έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook:
"Επιλέγω τους συνεργάτες μου , με βάση τα προσόντα , την εμπειρία και την αξιοσύνη τους.
Ο κ. Γεράσιμος Ζαγορίτης διαθέτει δύο μεταπτυχιακά, μιλά άπταιστα τρεις ξένες γλώσσες και έχει συνεργαστεί με επιτυχία με έναν από τους καλύτερους Ευρωβουλευτές που είχε ποτέ η Ν.Δ., τον κ. Γιώργο Παπανικολάου, νεοεκλεγέντα δήμαρχο Γλυφάδας.
Επίσης ήταν ο μοναδικός Έλληνας που εργάστηκε στην ομάδα επικοινωνίας του προεκλογικού αγώνα του Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, ο οποίος και με τη δική μου ψήφο αύριο θα εκλεγεί νέος πρόεδρος της Κομισιόν.
Θέλω όμως παράλληλα να ξεκαθαρίσω πως όσα χρόνια θα βρίσκομαι στο δημόσιο βίο θα αγωνίζομαι για το δικαίωμα όλων να κάνουν ελεύθερα επιλογές στην προσωπική τους ζωή"

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ