ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Πήραν τον νόμο στα χέρια τους στην Λακωνία μετά από επίθεση Μεταναστών

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης στους Μολάους όταν ομάδα Μαροκινών μεταναστών που κατοικοεδρεύουν στην ευρύτερη περιοχή επιτέθηκαν σε νεαρή δασκάλα με σκοπό να της αρπάξουν την τσάντα. Οι μετανάστες που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ στην προσπάθεια τους έβγαλαν μαχαίρι και πέταξαν την νεαρή στο δρόμο αρπάζοντας την τσάντα που περιείχε περίπου 30 ευρώ κάρτες και προσωπικά της έγγραφα.
Επίσης το ίδιο βράδυ πραγματοποιήθηκε διάρρηξη στον παρακείμενο ναό του Αγίου Γεωργίου από άγνωστους δράστες.
Τα δύο περιστατικά κινητοποίησαν άμεσα τους κατοίκους των Μολάων και ομάδα πολιτών έκαναν πραγματικό ντού σε σπίτια που διαμένουν μετανάστες «τρομοκρατώντας» τους στην κυριολεξία….
Στην έκρυθμη κατάσταση που επικράτησε το ίδιο βράδυ αλλά και τις επόμενες μέρες στην περιοχή η αντίδραση του ΑΤ Μολάων ήταν άμεση πραγματοποιώντας συνεχείς περιπολίες στην ευρύτερη περιοχή συνιστώντας ηρεμία και ψυχραιμία…
Σε τηλεφωνική επικοινωνία του report24.gr με κατοίκους της περιοχής ακούστηκε η αγανάκτηση και η οργή τους τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι… «Δεν πάει άλλο» και «Εδώ δεν είναι Αθήνα είναι Λακωνία…..Αντί να μας φάνε αυτοί θα τους φάμε πρώτα εμείς»
Να σημειωθεί ότι στην περιοχή υπάρχουν αρκετοί μετανάστες όπως και λαθρομετανάστες διακτινίζοντας έτσι τα πρόβλημα και σε μικρότερα γειτονικά χωριά με μικροκλοπές και ζωοκλοπές αλλά και καταστροφές σε καλλιέργειες με σκοπό την επιβίωση.
Η πολιτεία σε πρώτο βαθμό αλλά και η αυτοδιοίκηση σε δεύτερο βαθμό θα πρέπει να σκύψει σοβαρά στο πρόβλημα και να βρεθεί άμεση λύση καθώς όπως όλα δείχνουν οι τα φαινόμενα αντιποίνων θα είναι καθημερινό φαινόμενο….
Ήδη οι πληροφορίες από την περιοχή μας λένε πως κάποιοι μετανάστες ήδη έχουν απομακρυνθεί από μόνοι τους ενώ κάποιοι αγρότες «έκοψαν» τα μεταναστευτικά εργατικά χέρια από τα χωράφια τους αναζητώντας Έλληνες για εργασία…

Πηγή

1 σχόλιο:

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ