ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΓΟΝ.ΙΣ στην 3η Παιδιαδρομή...

Ο ΓΟΝ.ΙΣ συμμετέχει και φέτος ,για δεύτερη συνεχή χρονιά, στην 3η Παιδιαδρομή με πολλές δράσεις για τα παιδιά, μαζί με τα παιδιά που πραγματοποιείται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας 7- 9 Σεπτεμβρίου 2012
Είναι μία γιορτή αφιερωμένη στο παιδί, υπό την αιγίδα και την στήριξη του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, της Δ/νσης Αστροφυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Δήμου Πειραιά.
Στόχος της γιορτής για το παιδί είναι να συμβάλλει στο θεσμό της οικογένειας φέρνοντάς την σε επαφή με τους φορείς και τις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που διαμορφώνουν τον κόσμο του παιδιού και να πληροφορηθούν για τις υπηρεσίες που αφορούν την διαμόρφωση μιας υγιούς παιδικής προσωπικότητας.
Όπως σε όλες τις δράσεις του ο ΓΟΝ.ΙΣ. προβάλλει την ενεργό συμμετοχή και των δύο γονέων στην ανατροφή των παιδιών μας και βασίζεται στην εθελοντική προσφορά πολλών ειδικών και μη ( κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, εκπαιδευτικοί, νομικοί, οικ. θεραπευτές ).
Αναλυτικότερα, οι δράσεις που θα παρουσιαστούν είναι οι εξής:
Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012( 12.00-22.00 ):
· In line roller skate hockey και inline roller skate .
Επίδειξη από την ομάδα Ilsa που θα περιλαμβάνει free-style με ράμπες, επίδειξη slalom με κώνους και μια αγωνιστική διαδρομή δεξιοτεχνίας.
Επίσης θα γίνει επίδειξη inline-hockey από αγωνιστική ομάδα κυρίως όμως θα δοθεί η ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους ( παρουσία των γονέων τους )να δοκιμάσουν τα inline skate.
· Παιδική γωνιά που θα φιλοξενήσει διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα ‘Οι γονείς μου και εγώ ‘ ,μουσικά όργανα και αφήγηση παραμυθιών.
 Σάββατο και Κυριακή 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2012( 010:00-22.00 ):
· Inline roller skate hockey και inline roller skate.
Επίδειξη από την ομάδα Ilsa που θα περιλαμβάνει free-style με ράμπες, επίδειξη slalom με κώνους και μια αγωνιστική διαδρομή δεξιοτεχνίας.
Επίσης θα γίνει επίδειξη inline-hockey από αγωνιστική ομάδα κυρίως όμως θα δοθεί η ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους ( παρουσία των γονέων τους) να δοκιμάσουν τα inline skate.
· Π. Βουγιούκας-Οικογενειακός Θεραπευτής,
Επιστημονικός συνεργάτης Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα:‘ Συναισθηματική επικοινωνία Γονιών και Παιδιών’. ( 011.00-14.00 )
· Στέλιος Πετρούτσος-Ειδικός Φυσικοθεραπευτής και η ομάδα του κέντρου Αθλητικής και Μυοσκελετικής αποκατάστασης Physio Kinetics:
Μυοσκελετικός έλεγχος σε παιδιά 4 ετών και άνω –Έλεγχος ανατομικής ευθυγράμμισης στα κάτω άκρα και εξέταση σπονδυλικής στήλης ( 010.00-16.00 ).
· Καλλιόπη Παπουτσάκη-Εκπαιδευτικός: Βιωματικό παραμύθι ‘ Η μέλισσα με το σπασμένο φτερό ‘.
Μέσα από ένα συναρπαστικό ταξίδι μαθαίνουμε την αποδοχή της διαφορετικότητας του άλλου και την ομορφιά της ζωής ( 18.00-20.00 ).
· Παιδική γωνιά με ζωγραφική, μουσική και παραμύθια.
· Ενημέρωση γονέων
Μαζί με τις δράσεις του ΓΟΝ.ΙΣ. θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις και από άλλους φορείς, ώστε να ταξιδέψουμε μαζί με τους μικρούς μας φίλους στον μαγικό κόσμο της παιδικής αθωότητας.
Επιπλέον θα λειτουργεί Παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους.
Ένα Τριήμερο δράσης, ενημέρωσης, διασκέδασης, γνώσης και παιχνιδιού!
Τέλος το τριήμερο θα κλείσει με ένα πάρτυ…

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Ώρες λειτουργίας:
Παρασκευή 12:00 έως 22:00
Σάββατο και Κυριακή 10:00 έως 22:00









Σύλλογος ΓΟΝ.ΙΣ. Αιόλου 102 ,Ομόνοια ,3ος Όροφος,
Τηλ 2103251850 , 6932419799
E-mail. info@gonis.gr
www.gonis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ