ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ: Αρχίζουν οι εγγραφές στο κολυμβητήριο της Καστέλας

Το Δ.Σ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ, σας ενημερώνει ότι από την Τρίτη 04 Σεπτεμβρίου 2012 (ώρες: 15:30-21:30 ) και κάθε εργάσιμη ημέρα, στο κολυμβητήριο της Καστέλας ( Βοτσαλάκια ) , εν όψει της νέας περιόδου, αρχίζουν οι εγγραφές στην ακαδημία υδατοσφαίρισης ( πόλο αγοριών & κοριτσιών ) , με νέες μειωμένες τιμές, κοινωνικά και οικονομικά πακέτα, ενώ οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν κανονικά από τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012.

Ίδια κριτήρια θα ισχύσουν και για την ακαδημία κολύμβησης, η οποία θα προπονείται στα κολυμβητήρια Σχολής Ναυτικών Δοκιμών και Κλειστό Πειραιά ( Π.Καπαγέρωφ / Παπαστράτειο ), ενώ για τις λεπτομέρειες εγγραφών, ωραρίων και συνδρομών θα εκδοθεί σύντομα ειδική ανακοίνωση.

Αυτή η απόφαση του Δ.Σ στηρίχθηκε στα κοινωνικά κριτήρια και κρίθηκε αναγκαία λόγω της οικονομικής ύφεσης , σε υλοποίηση των όσων η νέα διοίκηση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ είχε διακρίνει ήδη από τον Μάρτιο του 2012 όταν ανέλαβε .

Την ακαδημία υδατοσφαίρισης ( πόλο ) , αγόρια και κορίτσια, θα επιβλέπουν οι προπονητές των πρώτων ομάδων κ.κ Γ.Κατσούλης και Κ. Πετράκης με αρωγούς και επιμελητές ένα άξιο και έμπειρο team συνεργατών.
Για τυχόν επικοινωνία και πληροφορίες: Τηλ. 210 4170439 ( 12:00-18:00 ) στα γραφεία της ομάδας, στο site:www.ethikos.org και με τους υπεύθυνους κ. Δημ. Παρικίδη: 6946 174662
 Email: parikidispoloethnikos@gmail.com και κ. Ελένη Παρικίδη: 6945 672506

πηγή pireasnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ