ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ναι στην επανασύσταση της ΜΟΜΑ από τον Παναγιωτόπουλο_ EΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

Ναι στην επανασύσταση της ΜΟΜΑ από τον Παναγιωτόπουλο
ΝΑΙ στην επανασύσταση της ΜΟΜΑ απάντησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος στην πρόταση που κατέθεσε στη Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων το μέλος της και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Η πρόταση που είχε κατ’ αρχήν διατυπωθεί σε συνέντευξη του Τέρενς Κουίκ πριν από δύο εβδομάδες στην εφημερίδα Real News, κατατέθηκε σήμερα (Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012) στη Δ.Ε.Ε.Α.Ε.Υ., στα πλαίσια της συνεδρίασης για την πράξη νομοθετικού περιεχομένου που αφορά στις κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.

Ο Υπουργός συμφώνησε απόλυτα με την τοποθέτηση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ότι «η ΜΟΜΑ έχει αφήσει στην περιφέρεια, ακόμα και στους πιο ορεινούς όγκους αλλά και στα νησιά, μικρά και μεσαία έργα που ακόμα αντέχουν στο χρόνο, χωρίς κανείς να κλέβει τσιμέντο, χωρίς εκ των υστέρων υπερκοστολογήσεις και εξαιρετικά χρήσιμα για την εξυπηρέτηση των τοπικών κοινωνιών».

«Είναι μία από τις διαδικασίες των Ενόπλων Δυνάμεων που μπαίνουν σύντομα μπροστά εν καιρώ ειρήνης», τόνισε ο κ. Παναγιωτόπουλος προσθέτοντας ότι αποδέχεται και τη δεύτερη πρόταση που κατέθεσε εκ μέρους των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ο Τέρενς Κουίκ να αναλάβουν με συχνότερες περιπολίες τους οι Ένοπλες Δυνάμεις στα Βόρεια Σύνορα της χώρας, την αποτροπή της λαθρομετανάστευσης, βοηθώντας το έργο και της Συνοριοφυλακής της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Τέρενς Κουίκ υπενθύμισε ότι η αποτελεσματικότερη εμπλοκή του Στρατού στη φύλαξη των συνόρων αποτελεί προεκλογική επίκληση του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου, όταν ο ίδιος είχε επισκεφθεί ένα από τα συνοριακά φυλάκια του νομού Δράμας πριν δύο μήνες.

Επίσης στην τοποθέτησή του ως Εισηγητής στη σημερινή Συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ κατέθεσε την προεκλογική δέσμευση του Κινήματος που αποτελεί και βασικό κεφάλαιο στην Εθνική Αντιπρότασή του, για τη δημιουργία Εθνικού Συμβουλίου Άμυνας και Ασφάλειας με εκλογή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ απευθείας από το στράτευμα, χωρίς την παρεμβολή πολιτικών, ώστε από κει και πέρα όλες οι κρίσεις του Στρατού να γίνονται εκ των έσω χωρίς τις γνωστές κομματικές επιταγές ή παρεμβολές που ισχύουν μέχρι και σήμερα.

Ο Τέρενς Κουίκ έθεσε και το θέμα των Εθελοντών Μακράς Θητείας που αριθμούν τους 18.000 και οι οποίοι δεν αντέχουν την απαξιωτική μεταχείρισή τους εντός υπηρεσίας αλλά και ζητούν λύσεις στα πρακτικά προβλήματα που ανακύπτουν στην κοινωνική τους ζωή, όπως η αδυναμία λήψης δανείου λόγω μη μονιμότητας στην εργασία.

Τέλος, ο Τέρενς Κουίκ έθεσε και το ζήτημα του ξεπουλήματος των αεροδρομίων, πόσο μάλλον της εθνικά ευαίσθητης περιοχής του Αιγαίου, αλλά και των λιμένων.

«Δεν μπορώ να φανταστώ να καταπλέει σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού σε ένα ελληνικό λιμάνι, να πρέπει να πάρει άδεια από ιδιώτη για την είσοδο, καταβάλλοντας και το σχετικό τέλος με... τιμολόγιο και Φ.Π.Α.» ανέφερε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Για το θέμα των αεροδρομίων και των λιμένων ο Υπουργός απάντησε ότι επειδή παντός άλλου προέχουν τα εθνικά μας συμφέροντα, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει ζητήσει να παραβρίσκεται σε όλες τις συζητήσεις των Αρμόδιων Υπουργείων, κυρίως αυτό του Κωστή Χατζηδάκη ή και των κυβερνητικών επιτροπών, που αφορούν στις επικείμενες ιδιωτικοποιήσεις.

πηγή: onAlert.gr

ΑΣ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΜΟΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,,, μάλιστα το Γραφείου Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. αφορμή αυτού εξέδωσε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου: << Δύο κόμματα (ΝΔ-ΑΝ.ΕΛ), δέκα χρόνια μετά, προσχώρησαν στη θέση Καρατζαφέρη για την επανασύσταση της Μ.Ο.Μ.Α. Πάλι καλά που ήταν μόνο δέκα χρόνια >> .

πηγή: neolaialaos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ