ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Ιατρείο και Φαρμακείο Αλληλεγγύης στο Δήμο Βύρωνα


Στη δημιουργία Ιατρείου και Φαρμακείου Αλληλεγγύης προχώρησε ο Δήμος μας, σε μία ακόμα προσπάθεια να σταθεί δίπλα στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και να τους προσφέρει πρόσβαση σε βασικές παροχές και υπηρεσίες.

Στο Ιατρείο Αλληλεγγύης, το οποίο στελεχώνεται από εθελοντές γιατρούς, μπορούν να απευθυνθούν ανασφάλιστοι συμπολίτες μας, άποροι αλλά και άτομα που χρειάζονται ιατρική συμβουλή.

Για την παροχή φαρμακευτικής αγωγής από το Φαρμακείο Αλληλεγγύης απαραίτητο είναι ο ασθενής να προσκομίσει ιατρική συνταγή, σε περίπτωση που παρακολουθείται σε νοσοκομείο ή από εσωτερικό ιατρό, ή κάποιο επίσημο έγγραφο που να πιστοποιεί τη θεραπεία του (π.χ. εξιτήριο νοσοκομείου). Βασική προϋπόθεση για την εξυπηρέτηση των ασθενών είναι η διαθεσιμότητα των φαρμάκων.

Προκειμένου να μπορέσουμε να καλύψουμε όσο καλύτερα γίνεται τις ανάγκες σε φάρμακα των συνανθρώπων μας, μπορούμε όλοι μας να προσφέρουμε τα φάρμακα που δεν χρειαζόμαστε στο Φαρμακείο Αλληλεγγύης. Συγκέντρωση φαρμάκων πραγματοποιείται στο Πολυδύναμο Κέντρο Πρόνοιας (Αγίας Σοφίας και Καλλιπόλεως), Δευτέρα με Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 14:00, και στο Δημαρχείο Βύρωνα (Καραολή και Δημητρίου 36-44), Δευτέρα με Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 16:00 στο Γραφείο Δημάρχου (κα Μανωλά).

Πληροφορίες για το ωράριο λειτουργίας του Ιατρείου και του Φαρμακείου, καθώς και για τις διαθέσιμες ειδικότητες ιατρών, μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 210 7624403 (Τίνα Κανούση), 210 7650982 και 210 7644140.

πηγή: Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Βύρωνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ