ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Το Ηλιακό Φωνήεν Ιώτα


* Ο Ήλιος. 

* Το φωνήεν Ιώτα.
* Το ένατο γράμμα του ελληνικού αλφάβητου.
Η κάθετος γραμμή του ψηφίου αναπαριστά την Μονάδα, η οποία εκφράζει τον Ήλιο σαν Πατέρα των πάντων. Είναι ακόμη τo Ι στο μέσον ακριβώς της σειράς των επτά φωνηέντων, όπως ο Ήλιος βρίσκεται στο κέντρο του πλανητικού συστήματος αλλά και στο μέσον της μαγικής διάταξης των πλανητών. Ακόμη, στο ίδιο το όνομα του άστρου, το Ι υπάρχει ακριβώς στο μέσον της σειράς των πέντε γραμμάτων, με το φωνήεν Η να βρίσκεται αριστερά του (ο Άρης) και το Ο δεξιά του (η Αφροδίτη), όπως ακριβώς και μέσα στην πλανητική διάταξη.
Ο μαγικός αριθμός του Ηλίου είναι το 6. Η αριθμητική αξία των γραμμάτων της λέξεως Φως, προστιθεμένων θεοσοφικά, δίνει ακριβώς τον αριθμό 6. (500+800+200=1500=15=6).
Το ίδιο συμβαίνει και με τη λέξη Όφις, που είναι το όνομα του μυστικού συμβόλου του Ηλίου, η οποία περιέχει ακόμη το Ι (70+500+10+200=780=15=6).
Επίσης, στη λέξη Φαέθων, ένα επίθετο του Ηλίου στην ελληνική μυθολογία, παρατηρούμε το ίδιο: 500+1+5+9+800+50=1365=15=6.
Η λέξη Ίασπις, πολύτιμος λίθος του Ηλίου, περιέχει δύο Ι και αριθμητικά δίνει και αυτή τον αριθμό 6: 10+1+200+80+10+200=501=6.
Το μαγικό τετράγωνο του Ηλίου είναι το 666, το οποίο με θεοσοφική πρόσθεση δίνει τον αριθμό 9, μια άλλη όψη της Μονάδος και ακόμη η θέση στην οποία βρίσκεται αριθμητικά το φωνήεν Ι μέσα στο αλφάβητο.
Το γράμμα Ι το συναντούμε μέσα σε λέξεις που σχετίζονται με τη φύση του Ηλίου, όπως Βασιλεύς, Πρίγκηψ, Μιχαήλ (αρχάγγελος του Ηλίου), Φοίνιξ κλπ.
Στη γαλλική, αγγλική και γερμανική γλώσσα το Ι περιέχεται επίσης στη λέξη Βασιλεύς (Roi, King, König).
Ακόμη, βρίσκεται σε ονόματα ηλιακών θεοτήτων, όπως Όσιρις, Μίθρας και στο όνομα του Ιησού Χριστού.
Στο όνομα του φωτεινού ηλιακού έπους της Ιλιάδος.
Στο όνομα του Ιάσονος, του αρχηγού της ομάδος που ξεκίνησε να κατακτήσει το Χρυσόμαλλο Δέρας.
Στον Μίδα, τον αιώνια ερωτευμένο με το χρυσάφι, στους Ίνκας τους ηλιολάτρες, που το όνομα τους σημαίνει ακριβώς "ηλιακοί".
"Υπάρχουν είκοσι δύο γράμματα, τα οποία είναι το θεμέλιο του κόσμου και όλων των δημιουργημάτων που περιέχει και τα οποία έχουν λάβει το όνομα τους μέσα του. Καθετί που έχει λεχθεί και δημιουργηθεί προέρχεται από αυτά και καθετί λαμβάνει το όνομά του και τις ιδιότητες του από τους συνδυασμούς των γραμμάτων αυτών".
(Κορνήλιος Αγρίππας)
Ν. Παπάζογλου, "Το Κλειδί της Λευκής Μαγείας"

Σημείωση: Το Ι αντιστοιχεί στο έκτο τσάκρα, το κέντρο άζνα ή τρίτο μάτι. Όταν προφέρεται "εσωτερικά" και μακρόσυρτα σε σχετικά υψηλά Herz, συγκεκριμένα στα 852 (όπου 8+5+2=15=6) και πάνω στη νότα λα (έκτη νότα), με τη σχετική εστίαση στο συγκεκριμένο τσάκρα τότε γίνεται η Υπερσύνδεση με τον Πατέρα ή Ανώτερη Εγωική Ψυχή ή Agni ή Ignis ή Φωτιά ή Φως...
Εύχομαι φωτεινές και φλεγόμενες Υπερσυνδέσεις !

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ