ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Εκκενώθηκαν Πεντάγωνο και Καπιτώλιο από σεισμό στις ΗΠΑ

Πρόκειται για σεισμική δόνηση 5,9 Ρίχτερ.
Σεισμός μεγέθους 5,9 βαθμών έγινε αισθητός στις 20.50 ώρα Ελλάδας, στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της Νέας Υόρκης και της Ουάσιγκτον, όπου το Πεντάγωνο εκκενώθηκε. Στην Ουάσιγκτον, ο σεισμός «ταρακούνησε» τα κτίρια για αρκετά δευτερόλεπτα, σημείωσαν οι ανταποκριτές του Γαλλικού Πρακτορείου.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς ή σημαντικές ζημιές στην Ουάσιγκτον μετά από το σεισμό μεγέθους 5,9 βαθμών που έγινε αισθητός στην πόλη και στις γύρω περιοχές, έγινε γνωστό μέσω του Twitter από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και την πυροσβεστική.
Οι πτήσεις από τα αεροδρόμια Τζον Φ. Κένεντι και Νιούαρκ, στην περιοχή της Νέας Υόρκης, επαναλήφθηκαν σήμερα μετά την καθυστέρηση που προκλήθηκε λόγω του σεισμού που έπληξε Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ, δήλωσε εκπρόσωπος της Αρχής του λιμένος της Νέας Υόρκη και του Νιου Τζέρσεϊ. Οι αρχές καθυστέρησαν προσωρινά τις πτήσεις, για να επιθεωρήσουν τους διαδρόμους και τους πύργους ελέγχου, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.
Στην Ουάσινγκτον ο Εθνικός Καθεδρικός Ναός, το υψηλότερο κτίριο της πόλης, υπέστη ζημιές από τον σεισμό, καθώς τρεις διακοσμητικοί πυργίσκοι του κεντρικού πύργου (καμπαναριό) του κτιρίου αποκολλήθηκαν, δήλωσε ένας εκπρόσωπος.
Ο Ρίτσαρντ Ουάινμπεργκ, διευθυντής επικοινωνίας στον Επισκοπικό καθεδρικό ναό, είπε ότι ένας τέταρτος πυργίσκος έχει πάρει κλίση και μπορεί επίσης να καταρρεύσει.
Ο κεντρικός πύργος του κτιρίου, που έχει ύψος 30 ορόφων, υπέστη επίσης μικρές ζημιές στην δομή του. Άλλες ζημιές που αναφέρθηκαν από το σεισμό σημειώθηκαν στην πρεσβεία του Ισημερινού, σύμφωνα με ηχογραφημένο μήνυμα από την πυροσβεστική υπηρεσία και την αρμόδια υπηρεσία EMS.
με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ