ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Κυριακή, 3 Αυγούστου 2014

Το είδωλο του διαδικτύου! Η το είδωλό μας;

Ο κυβερνοχώρος είναι χώρος που αποτελεί ευκαιρία για δικτύωση , επικοινωνία , αποτύπωση των λόγων , ιδεών , πιστεύων μας, σε μια κλίμακα ιστού μεταφοράς απίστευτα τεράστιας και μεγάλης, στην ίδια τρέχουσα στιγμή που δημοσιεύεται κάτι από μας.
Όπως εδώ στο Google Plus!
Παράλληλα αποτελεί χώρος να μπορεί με άνεση να πει κανείς πράγματα που δεν θα τα έκανε ποτέ . Είναι ένα είδος ηλεκτρονικού λευκώματος , όπου η γνώμη του καθενός ναι μεν αποτυπώνεται και καταγράφεται , αλλά παράλληλα αποτυπώνεται και το Ψυχολογικό προφίλ του καθενός ολοκάθαρα !
Και πως είναι δυνατόν να μην γίνεται αυτό , θα μου πείτε!
Για μένα αξία μεγάλη έχει το τι λέει και δείχνει ο καθένας μέσω της Αλήθειας του , και αυτή η αξία της Αλήθειας που λέει ο καθένας δεν έχει να κάνει καθόλου μα καθόλου με το ποσά "like" ή "cross-σταυρούς" έχει πάρει η κάθε ανάρτηση του !
Άσχετα αν για κάποιους έχει μετατοπιστεί το κέντρο βάρους της Αλήθειας προς τους αριθμούς των "like-"+" " και έχει γίνει αυτοσκοπός και ένα κυνήγι ανελέητο "μαγισσών", μέσα από γνωστές συμπεριφορές για την απόκτηση αυτών !
Θαύμασα και ζήλεψα αναρτήσεις που αριθμητικά δεν είχαν μεγάλο αριθμό προτιμήσεων , ενώ συνέβει το ακριβώς αντίθετο !
Αυτό που μου έχει κάνει μεγάλη όμως εντύπωση είναι η διγλωσσία πολλών συνδρομητών σε επίπεδο τρελό !
Δεν μπορεί δηλαδή να μιλούν Π.χ. για την λατρεία τους στην θάλασσα στις αναρτήσεις τούς, και σε άλλες άλλων αναρτήσεις να δηλώνουν θανάσιμοι εραστές του βουνού, ξεχνώντας τι ανάρτησαν πριν ! Και σας φέρνω ένα "light" παράδειγμα να κατανοήσετε τι θέλω να πω, διότι αν αναφερθώ στο πραγματικό , θα καταλάβετε για ποιους μιλάω και για τι !
Για να μην μιλήσω για την ''ακράτεια τους την εγκεφαλική'' να θέλουν να την πέφτουν μια εδώ μια εκεί, και να ''σέρνονται'' από προφίλ σε προφίλ , με την σιγουριά του απολυτοί νικητή, λέγοντας ακριβώς τα ίδια και τα ίδια λόγια -απόχη παντού , λες και αυτό δεν φαινεται παντού, λες και δεν θα το πάρει κανένας μας είδηση, λες και μια κοπέλα περίμενε αυτούς στην ζωή να γευθεί τον Έρωτα!
Τι Πέφτουλες Θεέ μου !!!
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν γυναίκες πως κάνουν ακριβώς το ίδιο, για να είμαι ακριβοδίκαιη ..
Είναι απλά κωμικοτραγικό στο ελάχιστο όλο αυτό , με κάνουν να γελώ , αλλά και να μελαγχολώ για την κατάντια τους την φαρισαϊκή, αλλά τους λυτρώνω μέσα μου όταν σκεφτώ πως κανείς δεν μπορεί να γίνει κανόνας συμπεριφοράς για κανέναν παρά μόνο για τον ίδιον του τον εαυτόν και μόνο !

Καλησπέρα είπα;.....τι ανάγωγη!!

Δανάη Ιωάννου