ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Η Μεσόγειος φλέγεται...

Σεπτέμβρης του 2011 και αναταραχές έχουν ξεσπάσει σε όλα τα κράτη που βρέχονται από τη μεσόγειο θάλασσα. Πιο συγκεκριμένα στα νότια παράλια της, η Αλγερία, η Τυνησία, η Λιβύη, η Αίγυπτος, η Συρία και η Παλαιστίνη βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση, ενώ στα βόρεια παράλια, η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ελλάδα και σύντομα η Κύπρος, δέχονται οικονομικό πόλεμο.
Η Τουρκία εδώ και καιρό έχει δεχθεί την υποταγή του συστήματος και για το λόγο αυτό δεν συμβαίνει κάτι αξιόλογο ενώ για το Ισραήλ, όλοι γνωρίζετε. 
Σκοπός των ένοπλων ή των οικονομικών επιθέσεων, είναι ένας. Ο οικονομικός και διοικητικός έλεγχος των κρατών αυτών.
Ο λόγος που επιδιώκεται ο στόχος αυτός, είναι απλός.Η λεκάνη της μεσογείου είναι το μοναδικό σημείο του πλανήτη, στο οποίο δεν έχει γίνει όρυξη υδρογονανθράκων, πετρελαίου και μεταλλευμάτων. Το δικαίωμα εκμετάλλευσης έχει ήδη παραχωρηθεί σε συγκεκριμένες εταιρίες, οι οποίες σύντομα θα αρχίσουν την κατασκευή εγκαταστάσεων με σκοπό την άντληση των αποθεμάτων αυτών.
Η αναταραχές σκοπό έχουν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο για να γίνει αθόρυβα η παραχώρηση, αλλά και να δημιουργήσουν νέα φθηνή εργατική τάξη η οποία θα χρησιμοποιηθεί για τη λειτουργία των εγκαταστάσεων αυτών. Έτσι μέσα στο επόμενο διάστημα των πέντε ως οκτώ ετών, μέχρι να κατασκευαστούν τα έργα εκμετάλλευσης, το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων αλλά κυρίως οι αποδοχές τους θα έχουν μειωθεί τόσο πολύ που τα κέρδη των εταιριών θα είναι πολλαπλάσια.
Οι κυβερνήσεις των κρατών αυτών, έχουν αναλάβει το ρόλο το μεσίτη, εξασφαλίζοντας τους όχι μόνο το οικόπεδο, αλλά και τους φθηνούς εργάτες, με το ανάλογο μεσιτικό όφελος.
Έτσι σιγά – σιγά, σε όλες τις χώρες αυτές θα μειωθούν οι μισθοί, θα επιβληθούν φόροι, θα ξεπουληθούν όλα τα παράλια και θαλάσσια οικόπεδα, θα γίνουν διαδηλώσεις, θα συμβούν εξεγέρσεις και όταν η τοπικές δυνάμεις καταστολής αποτυγχάνουν, θα επεμβαίνει το ΝΑΤΟ ρίχνοντας μερικές βόμβες, καταστέλλοντας έτσι τους "αντιεξουσιαστές" και τους "τρομοκράτες", το σύγχρονο άνθρωπο δηλαδή, που δεν θα μπορεί πλέον με πεντακόσια ευρώ να μεγαλώσει τα παιδιά του.
Λαμπρές μέρες περιμένουν πάλι το ανθρώπινο γένος.
Οι βλάκες ξαναχτυπούν!!!
Δεν υπάρχει οικονομική κρίση, υπάρχει κρίση πλεονεξίας.
Όλα όσα συνέβησαν, συμβαίνουν και θα συμβούν στη σύγχρονη ιστορία του ανθρώπινου γένους, είναι ένα καλογραμμένο σενάριο των εταιριών κολοσσών, σε σκηνοθεσία των τραπεζών εκβιαστών, με την υποστήριξη των δυνάμεων καταστολής τρομοκρατών και μέγα χορηγό τις σύγχρονες κυβερνήσεις των κρατών.
Θύμα της φαρσοκωμωδίας αυτής, ο θεατής.
Εγώ και εσύ.
Αν δεν σ’ αρέσει το έργο αυτό,γίνε μέλος στο www.savetheday.com

Αναδημοσίευσε και στείλε το όπου μπορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ