ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

Καταστήματα σε όλη την Ελλάδα υιοθετούν και προβάλλουν το «ντύνομαι, τρώω, κάνω τουρισμό Ελληνικά»



Μεγαλώνει συνεχώς ο αριθμός των Σούπερ Μάρκετ και των αλυσίδων καταστημάτων τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία που υιοθετούν και προβάλλουν την καμπάνια του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ - καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε» για την προτίμηση των ελληνικών προϊόντων.
Η αρχή έγινε με την απόφαση μερικών Σούπερ Μάρκετ να εκτυπώσουν και να τοποθετήσουν στα καταστήματά τους σε ολόκληρη την Ελλάδα αφίσες του «Κινήματος» και να τυπώσουν το σύνθημα «ντύνομαι, τρώω, κάνω τουρισμό ελληνικά» στις πλαστικές τους σακούλες για τα ψώνια. Η δημοσίευση της απόφασης αυτής προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Έτσι, Σούπερ Μάρκετ και Επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα εξέφρασαν τη θέλησή τους να μετάσχουν ενεργά στην μάχη για την προτίμηση των ελληνικών προϊόντων με τοποθέτηση αφισών στα καταστήματά τους, εκτύπωση του συνθήματος στις πλαστικές σακούλες τους, αναγραφή του μηνύματος στις ιστοσελίδες τους και το facebook, σε περιοδικά κλπ. Σήμερα δημοσιεύεται καινέα Λίστα Σούπερ Μάρκετ και Επιχειρήσεων με έδρα την Αθήνα και επαρχιακές πόλεις που συμμετέχουν στον αγώνα για την προτίμηση των ελληνικών προϊόντων.
Παράλληλα συγκροτήθηκαν, στις περισσότερες πρωτεύουσες νομών, Τοπικές Επιτροπές που δραστηριοποιούνται προβάλλοντας τους σκοπούς του «Κινήματος». Στις Τοπικές Επιτροπές συμμετέχουν εκπρόσωποι των Δήμων, των Επαγγελματικών, Συνδικαλιστικών, Επιστημονικών και Κοινωνικών Φορέων ως και Πολίτες, καταξιωμένα στελέχη των τοπικών κοινωνιών.

Περισσότερα Δελτίο Τύπου & ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
Πηγή...

schizas