ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Άγριος καυγάς Εφραίμ και Χριστόδουλου Ξηρού

Της κακομοίρας έγινε πριν από λίγες ημέρες στις φυλακές Κορυδαλλού, όταν ο… τουρίστας Εφραίμ, βλέποντας τον Χριστόδουλο Ξηρό έσπευσε να τον χαιρετήσει. Ο καταδικασθείς για συμμετοχή στη 17Ν Ξηρός, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kentrinews.gr, μόνο απ'τα γένια δεν τον άρπαξε τον ηγούμενο της Μονής Βατοπεδίου.

«Φύγε από μπροστά μου! Δεν θέλω να με χαιρετήσεις» ήταν η πρώτη απάντηση-επίθεση του Χ. Ξηρού. «Τολμάς εσύ να μου μιλάς που....
μέσα σ' αυτές τις τρισάθλιες συνθήκες των φυλακών ζεις στη χλιδή λες και είσαι σε ξενοδοχείο πολυτελείας» ήταν το δεύτερο χτύπημα στον Εφραίμ.


Εκεί όμως που αγρίεψε για τα καλά ο Ξηρός ήταν όταν ο ηγούμενος επικαλέστηκε τον πατέρα του Χριστόδουλου, που ως γνωστόν ήταν παπάς. «Μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου μεγάλωσε 13 παιδιά κι άλλα 100 ορφανά παιδιά σαν ταπεινός Λευΐτης που ήταν» απάντησε σε έξαλλη κατάσταση ο Ξηρός.

Ολοκληρώνοντας την επίθεση του ο Χ. Ξηρός, χτύπησε τον Εφραίμ εκεί που «πονά»πραγματικά: στην Τίμια Ζώνη της Παναγίας και στην εκμετάλλευσή της.

«Σαν δεν ντρέπεσαι! Εκμεταλλεύεσαι τον πόνο του κόσμου και μάλιστα σε τέτοιο σημείο που έχεις βγάλει ακόμη και το «βρακί της Παναγίας» στη γύρα. Μέχρι στη Ρωσία έφτασε η χάρη σου» είπε ο Ξηρός κλείνοντας την «όμορφη» και σύντομη «συνομιλία» του με τον Εφραίμ.


by Siglitiki-planet-greece


6 σχόλια:

  1. αίσχος και ντροπή να μιλάει έτσι αυτός ο δολοφόνος για την Παναγία μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας φονιάς, ένας δολοφόνος εναντίον αμάχων, εναντίον ανυποψίαστων ανθρώπων, ένας τρομοκράτης, δίνει μαθήματα σε έναν Ιερωμένο, εναν Ηγούμενο; (όποιος και αν είναι αυτός).
    Επειδή ειχε την καλή διάθεση να τον χαιρετησει;;
    ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΣΤΟΝ ΞΗΡΟ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ!!!!
    Ο πατέρας του,ο ταπεινός Λευΐτης μεγάλωσε 13 παιδιά βεβαιως. Μπράβο του. Αλλά μερικά στην πορεια έγιναν δολοφόνοι. Ας καμαρώσει λοιπόν ο Ξηρός γιαυτό που είναι ο ίδιος και ας αφήσει τον Ηγούμενο.
    Ντροπή όμως και σε όσους γνωστοποιούν τέτοιες ειδήσεις, οι οποίοι με τον τρόπο τους επικροτούν και εκθειάζουν δολοφόνους - τρομοκράτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΑΙΔΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ!!!ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΤΑΠΕΙΝΟ ΛΕΥΙΤΗ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ;;;;ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επαναστάτης ήταν με λαμπρό μυαλό που έβλεπε τι γινόταν όταν εσύ και η μεγάλη μάζα των Ελλήνων κοιμόσασταν... Πριν βγει το ίντερνετ ή η ιδιωτική τηλεόραση κάποιοι έβλεπαν τι παίζεται στην Ελλάδα και πήραν τα όπλα. Εσύ τι κάνεις ζώον σήμερα που έχεις όλη την πληροφόρηση; Άντε... που θα μιλήσεις εσύ για τον Ξηρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ Η ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ;:;ΟΧΙ. ΣΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗ ΜΑΝΑ Η ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ Η ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ;;;ΟΧΙ. ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΑΘΟΝΤΑΣ ΘΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ.ΟΙ ΞΗΡΟΙ ΕΚΚΛΕΙΣΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ;;;;ΆΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ;;;;

      Διαγραφή
  5. Ο εν λόγω οφσοριάρχης ηγούμενος είχε μετατρέψει μία από τις ιστορικότερες μονές του Αγίου Όρους σε Ανώνυμη Επιχείρηση και ξεχνώντας το «τα του καίσαρος τω καίσαρι και τα του θεού τω θεώ», έγινε ο ίδιος Καίσαρας της κτηματό-βατοπαιδινής οικονομίας, βάζοντας τον Θεό στην άκρη.

    Ενδεκάμισι χιλιάδες (11.500) στρέμματα “φιλέτα” πηρέ ο Βατοπαιδινός κτηματομεσίτης με την ανταλλαγή ποσοστών… του νερού της λίμνης, εξαργυρώνοντας απίθανα χρυσόβουλα και οθωμανικά φιρμάνια!!!

    Ένας άγιος καθηγούμενος, με το άγγιγμα του Μίδα!

    Πήρε από το "μηδέν" την Μονή Βατοπαιδίου και την μετέτρεψε σε... παλάτι της Ορθοδοξίας...

    Σάββα Ξηρέ μόλις η εθελοτυφλούσα Ελληνική δικαιοσύνη προφυλακίσει και τους πολιτικούς συνεργάτες του Εφραίμ (υπουργούς υφυπουργούς, συμβολαιογράφους, γραμματείς και φαρισαίους) θα δεις αυτόματα, πως η φυλακή του Κορυδαλλού θα μετατραπεί σε αντίγραφο πολυτελούς Χίλτον.

    Οι μεταξωτοί θεοσεβούμενοι Σάββα, μου θέλουν και κελιά πολυτελείας, αλλιώς η καλογερική προφυλάκιση γίνεται ανυπόφορη για τα αρχιλαμόγια του Βατοπαιδινού σκανδάλου...

    Σάββα βγάλε το φυσικό σου περίστροφο και πυροβόλα κατά βούληση κάθε εισερχόμενο καταχραστή του δημόσιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ