ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Η ΝΕΟΣ Πειραιά και ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ βρίσκονται στην Γ.Α.Δ.Α. στο πλευρό του 23χρονου

Στελέχη της ΝΕ.Ο.Σ ΠΕΙΡΑΙΑ μαζί με τον δικηγόρο ΠΕΤΡΟ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟ βρίσκονται στην Γ.Α.Δ.Α προσφέροντας ηθική και νομική υποστήριξη, στον 23χρόνο που ευρισκόμενος σε θέση άμυνας και προσπαθώντας να σώσει την ζωή της μητέρας του, πυροβόλησε με καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα έναν 43χρονο Αλβανό ληστή.

Όλα άρχισαν λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, όταν τρεις ληστές εισέβαλαν σε ένα σπίτι στην Παιανία. Η προσπάθειά τους απέβη άκαρπη και μόλις οι ιδιοκτήτες αντελήφθησαν την παρουσία τους κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, η οποία έφτασε άμεσα στο σημείο.
Οι διαρρήκτες κρυμμένοι σε έναν απομακρυσμένο λόφο, όταν είδαν την αστυνομία να φεύγει συνέχισαν την προσπάθειά τους για να μπουν και σε ένα άλλο σπίτι, όπου και εκεί δεν κατάφεραν να εισβάλουν. Στην τρίτη τους απόπειρα οι ληστές μπήκαν στο σπίτι του 25χρονου και απείλησαν τη μητέρα του με ένα μαχαίρι στο λαιμό.
Ο 23χρονος βλέποντας , να απειλείται η ζωή της μητέρας του, άρχισε να κυνηγά τους διαρρήκτες στους δρόμους της περιοχής και με μία κυνηγετική καραμπίνα πυροβόλησε εναντίον των ληστών.

Η νεολαία ΛΑ.Ο.Σ ΠΕΙΡΑΙΑ αισθάνεται την υποχρέωση να σταθεί στο πλευρό του κάθε Έλληνα πολίτη (ανεξαρτήτου κομματικής ταμπέλας) που πέφτει θύμα λαθρομεταναστών κακοποιών και αναγκάζεται ελλείψει της πολιτείας και τις ανύπαρκτης αστυνόμευσης να πυροβολήσει για να προστατέψει την Ζώη του και τις οικογένειας του αλλά και την παρουσία του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕ.Ο.Σ ΠΕΙΡΑΙΑ

2 σχόλια:

  1. ο κος ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ είναι Πειραιώτης με ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, είμαι βέβαιη ότι θα πράξει το σωστό. Πρεσβεύει την Δικαιοσύνη και τις ύψιστες αρχές (ευθύτητα-εντιμότητα-γενναιότητα) της Αδούλωτης Μάνης,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ