ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ για την άσκηση :"Μετρήσαμε τα δόντια του δράκου!Και είναι όλα πολύ κοφτερά"!

 
Η άσκηση ταχείας αντίδρασης που διατάχθηκε αιφνιδιαστικά στις 7.30 το πρωί από τον Α/ΓΕΕΘΑ,ήταν ένα ακόμη τεστ ετοιμότητας των Ελληνικών ΕΔ.Και ταυτόχρονα μια υπενθύμιση ότι πρέπει -ειδικά αυτή τη κρίσιμη περίοδο- να βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή και ετοιμότητα.

Και αυτό προκάλεσε τον ενθουσιασμό του Α/ΓΕΕΘΑ Μ.Κωσταράκου, ο οποίος σε μήνυμά του στο Twitter έγραψε:


Η υπενθύμιση της ηγεσίας των ΕΔ προς τα κάτω απαντήθηκε με την άμεση ενεργοποίηση των στρατιωτικών σχηματισμών ταχείας αντίδρασης οι οποίοι σε χρόνο ρεκόρ φόρτωσαν ...όπλισαν και ήταν έτοιμοι να εκτελέσουν οποιαδήποτε αποστολή.

Α/ΓΕΕΘΑ , Α/ΓΕΣ και Α/ΓΕΝ βρέθηκαν κοντά σε τμήματα ΕΙδικών Δυνάμεων τα οποία εντυπωσίασαν με την άμεση αντίδρασή τους και την ετοιμότητά τους.

Οι συνεχείς συναγερμοί των τελευταίων εβδομάδων αλλά και τα θετικά συμπεράσματα που έχουν προκύψει από την αντίδραση όσων δυνάμεων κλήθηκαν να αποδείξουν την ετοιμότητά τους, έχει δημιουργήσει ένα θετικό κλίμα το οποίο βέβαια δεν μπορεί και δεν πρέπει να "σκεπάσει" τα πολλά και σημαντικά προβλήματα των ΕΔ και ειδικά των ανθρώπων των ΕΔ. Οι μονίμως παραμελημένες ΕΔ μπορεί να αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία ότι δεν χρειάζονται πολλά για να λειτουργούν σε "υψηλές στροφές",αλλά τουλάχιστον ας τους παρέχουν τα ελάχιστα.πηγή: www.onalert.gr