ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Κύκλωμα με λαθρομετανάστες στο Ελευθέριος Βενιζέλος…

Κύκλωμα με πρωταγωνιστές υπαλλήλους της διαχειρίστριας εταιρείας του «Ελευθέριος Βενιζέλος» σε θέματα ασφάλειας διακινούσε λαθρομετανάστες μέσω του διεθνούς αερολιμένα Αθηνών.

Τα δύο στελέχη της συγκεκριμένης εταιρείας, χρησιμοποιώντας τις πόρτες ασφαλείας και τις προσωπικές τους μαγνητικές κάρτες, περνούσαν κρυφά τους παράνομους μετανάστες και τους έβγαζαν σχεδόν στην πίστα του αεροδρομίου, έτοιμους για επιβίβαση.

Η Αστυνομία του αεροδρομίου ύστερα από έρευνες πολλών ημερών κατάφερε να βρει την άκρη του νήματος και να εξαρθρώσει το κύκλωμα πραγματοποιώντας καίριο χτύπημα στις συμμορίες που διακινούν παράνομα μετανάστες.

Συνελήφθησαν οι δύο Ελληνες υπάλληλοι, ο Ιρανός μεσάζοντας και πέντε Αφγανοί λαθρομετανάστες λίγο πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο για το Μόναχο. Στους συλληφθέντες βρέθηκαν 3.340 ευρώ, δύο μαγνητικές κάρτες, εννέα κινητά τηλέφωνα και πέντε πλαστά διαβατήρια Βουλγαρίας.

Οι πληροφορίες λένε πως το συγκεκριμένο κύκλωμα τους τελευταίους επτά μήνες διακίνησε μεγάλο αριθμό μεταναστών αποκομίζοντας τεράστια χρηματικά ποσά καθώς για κάθε λαθρομετανάστη που περνούσε στην πίστα έπαιρνε 500 ευρώ.

πηγή: http://www.neolaialaos.gr/2012/06/12/news/62334/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ