ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

O Προκλητικός Ερντογάν και η απάντηση του κ. Γ.Καρατζαφέρη

Προκλητικές δηλώσεις για την κατάσταση της οικονομίας της Ελλάδος έκανε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην προσπάθεια του να υπερασπιστεί την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης του.

Ο τούρκος πρωθυπουργός μιλώντας στο συνέδριο των Τούρκων Εξαγωγέων , θέλησε να απαντήσει σε δηλώσεις του ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσνάρογλου ο οποίος είχε δηλώσει « πως η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας είναι καλύτερη από την τουρκική οικονομία».

«Μια χώρα που ζητιανεύει για να λάβει 100 δισεκατομμύρια Ευρώ, για να μπορέσει να επιβιώσει , μια χώρα η οποία επιχειρεί να πουλήσει τα νησιά της , μπορεί να είναι παράδειγμα για την Τουρκία;» αναρωτήθηκε ο Ερντογάν.

Ο τούρκος πρωθυπουργός υποστήριξε πως η χώρα μας προσπαθώντας στατιστικά να μειώσει τον πληθυσμό, αύξησε το κατά κεφαλήν εισόδημα . Ο Ερντογάν εξήγησε πως στα ταμεία της κεντρικής Τράπεζας της Τουρκίας υπάρχουν διαθέσιμα 90 δισεκατομμύρια δολάρια και τόνισε πως η Τουρκία το 2001 είχε λάβει δάνειο ύψους 23.5 δισεκατομμυρίων δολαρίων και τώρα έχει απομείνει μόλις χρέος 1.2 δισεκατομμυρίων .

Αμέσως μετά επιτέθηκε στον Κιλιτσνάρογλου πάλι μέσω Ελλάδας! «¨Τι διαθέσιμα έχει η ελληνική Κεντρική Τράπεζα; Ποια είναι η θέση της απέναντι στο ΔΝΤ; Πως είναι δυνατόν να λέτε τέτοια πράγματα ;.» δήλωσε ο Ερντογάν.

 ο υπογράφων 
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
www.onalert.gr

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης αναφερόμενος στις προκλητικές δηλώσεις του κ. Ερντογάν, σε παρέμβασή του στον ALPHA 9,89, δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Μας λέει “σκουπίδια”. Ζούμε τις παραμονές του Ιουλίου του 1974. Ζούμε τις παραμονές του Ιανουαρίου του 1996. Ζούμε τις παραμονές της 6ης Σεπτεμβρίου του 1955. Φοβάμαι λοιπόν ότι όσο εμείς είμαστε σε αυτήν την κατάσταση την χαώδη, προκαλούμε το “ανήμερα”.

Γι αυτό έλεγα: “Δώστε τη βάση του Νεώριου στη Ρωσία”. Φωνάζω τρία χρόνια στη Βουλή. Έχουμε μία νεκρή βάση. Αν τη δώσουμε στη Ρωσία, εξασφαλίζουμε το Αιγαίο μας. Έχεις βάλει το “χωροφύλακα” στη μέση. Κάντε το!

Όπως δώσαμε τη Σούδα στους Αμερικανούς, να δώσουμε το Νεώριο στους Ρώσους».


www.neolaialaos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ