ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2012

Τα χρόνια της σιωπής τελείωσαν. Οι στρατιωτικοί απέναντι στην κυβέρνηση! Αρχίζουν τα "όργανα"

Τα χρόνια της σιωπής τελείωσαν. Οι στρατιωτικοί απέναντι στην κυβέρνηση! Αρχίζουν τα `όργανα`
“Εμπαιγμός”, “κοροϊδία” τέλος. Το μήνυμα των εν ενεργεία στρατιωτικών είναι σαφές όπως και ο τρόπος αντίδρασης. Τα “χρόνια της σιωπής” που είχαν επιβάλει διαχρονικά οι κυβερνήσεις και οι διάφοροι “παρατρεχάμενοι-πατριδοκάπηλοι” τέλειωσαν και οι στρατιωτικοί στέλνουν το μήνυμα: “θα αντιδράσουμε με μαζικό τρόπο στα ασφαλώς οριζόμενα Συνταγματικά και νομικά όριά μας”.

Με μια ανακοίνωσή-φωτιά ο ΣΥΣΜΕΔ δίνει το στίγμα. Και φαίνεται ότι έλαχε σε μία συντηρητική κυβέρνηση όπως αυτή του κ.Σαμαρά να “εισπράξει” την οργή δεκαετιών που έχουν “κρύψει” μέσα τους οι στρατιωτικοί.

Η χθεσινή μέρα και ειδικά η στάση που κράτησε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας έναντι των αστυνομικών “βάζει φωτιά” στο χώρο των στρατιωτικών και των σωμάτων ασφαλείας. Η χθεσινή συγκέντρωση των αστυνομικών ήταν μόνο η αρχή. Ακολουθεί συγκέντρωση αποστράτων στη Λάρισα και την ερχόμενη Πέμπτη οι στρατιωτικοί θα λάβουν τις αποφάσεις τους για το τρόπο και τη διάρκεια των κινητοποίησεών τους.

Ο ΣΥΣΜΕΔ στην ανακοίνωσή του εκφράζει την υποψία που τείνει να γίνει βεβαιότητα στην πλειοψηφά των στρατιωτικών:
“Πίσω από την εξαθλίωση του Έλληνα στρατιωτικού ο στόχος είναι άλλος, που πρέπει να μας γνωσθεί άμεσα και χωρίς περιστροφές”, υποστηρίζει ο ΣΥΣΜΕΔ ο οποίος επισημαίνει:

“Δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση το διαχωρισμό που προωθείται για στροφή της κοινωνίας προς τον Έλληνα στρατιωτικό και αντίστροφα. Τα προβλήματα είναι κοινά και μαζί θα τα αντιμετωπίσουν όλοι οι Έλληνες πολίτες, πλάι και δίπλα με τον Έλληνα στρατιωτικό… εν ενεργεία και εν αποστρατεία Έλληνες στρατιωτικοί, πολύ σύντομα, θα εκδηλώσουμε την πλήρη αντίθεσή μας σε όλα αυτά τα δραματικά που έρχονται με μαζικό τρόπο, στα ασφαλώς οριζόμενα Συνταγματικά και νομικά όριά μας”.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα ζήσουμε πρωτόγνωρες στιγμές.

Απαιτείται ψυχραιμία απ΄ όλους. Κι αυτό αφορά περισσότερο τους κυβερνώντες οι οποίοι πρέπει κάποια στιγμή να “βγουν από τη γυάλα τους”.

πηγή: onAlert.gr