ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2013

Κακή σας χρονιά εκλεκτοί και αποκτηνωμένα ΖΩΑ-Golem!

Στους πεπλανημένους υπερ-Χριστιανούς και τυφλοπόντικές της Π.Διαθήκης που αγωνίζονται προσευχόμενοι μετα μανίας να αρπάξουν το τζοϋστικ που έχει μόστρα κολλημένο το συμβόλαιο αίματος "σ'εμάς και στα τέκνα μας" των εκλεκτών εκείνου "του δήθεν θεού των οβριών" και απατηλλώς δήθεν των Χριστιανών, με εκείνο το αρχιδι που "εμπολίασε" τον Χριστιανισμό ως ο δήθεν αληθινός θεός των Χριστιανών, αλλα πράγματι ως ο λατρεμένος δαίμωνας "θεός" της ερήμου των ηφαιστείων και της καιμένης βάττου, εκείνο το παπαράκι τον βαάλ.
Άγαλμα του οποίου φιλοτεχνήθηκε προς τιμήν του "ενός και μόνου θεού της Π.Διαθήκης" που ακόμη και η Εσθήρ δείχνει στο "ιερο βιβλίο" αυτου που ΜΟΝΟΝ μετά απο την συμφωνία αίματος υποσχέθηκε ολόκληρο Πλανήτη φούλ οφ δούλους να υπηρετούν τους εκλεκτούς απο τους ίδιους τους εκλεκτούς οβριούς. Αφού διαπιστώθηκε πρώτα απο τους Ρωμαίους οτι κατα την πολιορκία των Ιερων-Σύλλησις το 33 μ.Χ. οι οβριοί τρώγανε τα ίδια τους τα παιδιά για να επιζήσουν, (μετά θεσπίσανε να θυσιάζουν παιδιά Χριστιανών πίνοντας το αίμμα τους, βλ. Κέρκυρα, 1900) η δευτέρα και αηδιαστικη αποκάλυψη απο τους Ρωμαίους ήταν η επιβεβαίωση της ΜΟΝΟΘΕΙΑΣ των οβριών με λατρευτικό ΕΙΔΩΛΟ να δεσπόζει μέσα στο ιερό "του ναού του θεού" των Ιεροσολλύμων.
Αλλα ήταν όντως η πραγματική μορφή του μοναδικού θεού ο γαϊδαρος "θεός τους" τον οποίο καβαλάει ενώ λιγουρεύεται και χαϊδεύει στα αχαμνά η κάθε οβραία πουτάνα Εσθήρ απο την κάθε αλησμόνητη οβραϊκή Πρωτεύουσα της πάλαι κάθε αξέχαστης Βαβυλώνας και στην κάθε όχθη που υμνούνε οι κάθε μαύροι οβριοί Boney M στο τραγούδι "rivers of Babylon".
Και στους οβριούς που παλεύουν να υπακούουν στις "ιερατικές συμβουλες" για προσμίξεις με αλλόφυλλούς σε κάθε ρατσιστικώς μετρημένη 10η γεννεά ωστε να αναστέλλουν την Λαζάρειο Λέπρα να μήν εκδηλώσει τα ανθρωποκτόνα συπτώματά της όπως πρόσφατα με τον ανταμ λανζα που ξεκλήρισε ένα ολόκληρο σχολείο γιατι οι γονείς του αγνόησαν τα διδάγματα της Π.Διαθήκης. Υπομονετικά και βάσει ρατσιστικου σχεδίου μέχρι τώρα σκοταδίζουν και εκπαιδεύουν προς την
αποκτήνωση τα δικά σας παιδιά την ώρα που εσείς οι γονεις εργάζεστε ανέμελοι, σκοπεύοντας να πλήξουν και να μετατρέψουν την Ανθρώπινη εξέλιξη και όλην την Οικουμένη σε μιά κτηνώδη Μαλακισμένη, για να βεβαιώσουν οτι όλοι εκτός αυτών είναι ανθρωπόμορφα ζώα χωρίς καμμία αξία. Δεν αξίζουν οίκτο αλλα δέν είναι και κάν αμάρτημα εάν τυγχνόν τους αφαιρέσεις την ζωή. Καθότι ζώα.

Σε όλους εσάς τα ΖΩΑ σας εύχομαι ΚΑΚΗ ΧΡΟΝΙΑ και κακό ριζικό!

Σε όλους τους υπόλοιπους, εύχομαι Θεάρεστη και άλλη μιά καλή χρονιά εκ Θεού.

ΑΔΗΣ