ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Η επιστροφή (;) της τρομοκρατίας στις ΗΠΑ (video)


Αναστάτωση έχει προκληθεί στη Βοστώνη, καθώς δύο εκρήξεις σημειώθηκαν νωρίτερα κοντά στη γραμμή τερματισμού του Μαραθωνίου που διεξάγεται στην πόλη των ΗΠΑ.

Οι εκρήξεις σημειώθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες πριν τερματίσουν όλοι οι αθλητές, κάτι που σημαίνει πως στην περιοχή βρισκόταν σίγουρα αρκετός κόσμος.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν στα αμερικανικά δίκτυα πως είδαν ανθρώπους με αίματα κοντά στο σημείο. Το CNN μεταδίδει πως τουλάχιστον έξι άτομα έχουν τραυματιστεί, ενώ τέσσερα από αυτά είναι σοβαρά κι έχουν μεταφερθεί στην εντατική.

Οσο για τα αίτια της έκρηξης είναι άγνωστα, με τα ΜΜΕ των ΗΠΑ να μεταδίδουν σενάρια ακόμη για τρομοκρατικό χτύπημα.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Fox υπάρχουν
ήδη τρεις νεκροί, ενώ η πόλη της Νέας Υόρκης τέθηκε σε κατάσταση συναγερμού.

Η Αστυνομία της Βοστώνης απ’ την άλλη, ενημερώνει επίσημα για δυο νεκρούς και 22 τραυματίες, εκ των οποίων οι 6 είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Τα αμερικανικά ΜΜΕ ανεβάζουν σε 64 τον αριθμό των τραυματιών, ενώ η New York Post μιλάει για 12 νεκρούς.

Αυτόπτες μάρτυρες μεταφέρουν ότι είδαν ακρωτηριασμένα ανθρώπινα μέλη γύρω τους, μετά τις εκρήξεις.

Αμέσως ενημερώθηκε για την τραγωδία στη Βοστώνη ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος ζήτησε από τις αρχές και τις κρατικές υπηρεσίες να προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια.

Οι Μυστικές Υπηρεσίες, που είναι επιφορτισμένες με την ασφάλεια του Προέδρου, έδωσαν εντολή να εκκενωθεί το πεζοδρόμιο μπροστά από τον Λευκό Οίκο.

Ο Μπαράκ Ομπάμα τηλεφώνησε στον δήμαρχο της Βοστώνης και τον Κυβερνήτη της Μασαχουσέτης, ενώ οι Ειδικές ΔΥνάμεις που έφτασαν στο σημείο των εκρήξεων, βρήκαν άλλους δυο εκρηκτικούς μηχανισμούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες από Έλληνες που έτρεχαν στον Μαραθώνιο, όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής είναι καλά στην υγεία τους, και έχουν καταλύσει στο ξενοδοχείο τους.

Ένας ύποπτος κρατείται στο νοσοκομείο, από την Αστυνομία της Βοστώνης, η οποία ωστόσο επιβεβαίωσε ότι σημειώθηκε και τρίτη έκρηξη, στη Βιβλιοθήκη JFK.

Στη συνέχεια, οι αρμόδιες αρχές της Βοστώνης προχώρησαν σε συνέντευξη Τύπου, για να δώσουν απαντήσεις στα ΜΜΕ σχετικά με το μακελειό στον Μαραθώνιο. Εκεί, σημείωσαν ότι δεν είναι ακόμη σε θέση να συνδέσουν την 3η έκρηξη στη Βιβλιοθήκη JFK με τις άλλες δυο στον Μαραθώνιο, ενώ “μπόκαραν” με τεχνικά μέσα τα κινητά τηλέφωνα στην περιοχή, για να αποκλείσουν το ενδεχόμενο κάποιας έκρηξης με τηλεχειρισμό.

Η Google απ΄την άλλη, δημιούργησε ειδική εφαρμογή, όπου μπορεί κάποιος να αναζητήσει δικούς του ανθρώπους που συμμετείχαν στον Μαραθώνιο της Βοστώνης, ή να δώσει όποιες πληροφορίες γνωρίζει.

Η Boston Globe μετέδωσε ότι περισσότεροι από 100 άνθρωποι νοσηλεύονται τραυματίες στα νοσοκομεία, μετά τις εκρήξεις στον Μαραθώνιο της Βοστώνης.

Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης αύξησε το επίπεδο συναγερμού στο Μετρό της πόλης, για τον φόβο χτυπήματος.

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ δήλωσε ότι το σύνολο της αστυνομικής δύναμης του “Μεγάλου Μήλου” έχει κινητοποιηθεί, για να προστατεύσει την πόλη.

Το NBC μετέδωσε ότι δόθηκε εντολή για πρόσθετη ασφάλεια στο Πεντάγωνο, ενώ αυξήθηκε η ασφάλεια και σε σταθμό πυρηνικής ενέργειας 45 χιλιόμετρα νότια της Βοστώνης.

To CNN πάντως, περίπου 4 ώρες μετά το μακελειό στη Βοστώνη, αποφάσισε να μιλήσει για “τρομοκρατική επίθεση”.

Η Αστυνομία της Βοστώνης, με νεώτερη ανακοίνωσή της, ανέφερε ότι δεν υπάρχουν ύποπτοι που να κρατούνται για το χτύπημα στον Μαραθώνιο, ενώ ξεκαθάρισε ότι η έκρηξη στη Βιβλιοθήκη JFK προήλθε από φωτιά, και δεν έχει σχέση με το συμβάν του Μαραθωνίου.

Όπως επιβεβαιωθήκε από τις αρχές, ο ένας από τους νεκρούς είναι ένα μικρό παιδί 8 ετών, ενώ νεώτερος υπολογισμός κάνει λόγο για 3 νεκρούς και περισσότερους από 120 τραυματίες.

Σύμφωνα με αξιωματούχο του Λευκού Οίκου, το περιστατικό της Βοστώνης αντιμετωπίζεται ως “πράξη τραμοκρατίας”.

Video

ysterografa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ