ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2013

Ο ζεόλιθος της Ελλάδας

Ν. Λυγερός 

Ο ζεόλιθος της Ελλάδας γίνεται σιγά σιγά μια πραγματικότητα κι αν μερικοί δεν το αντιλαμβάνονται, δεν έχει μεγάλη σημασία, διότι τα πράγματα αλλάζουν και θα το δουν με τα μάτια τους αφού αλλάξουν τα δεδομένα. Με την πάροδο του χρόνου η Ελλάδα ενημερώνεται για την αξία του ζεόλιθου της Θράκης κι από την Κέρκυρα, στην Κρήτη, στο Καστελλόριζο, στη Ρόδο, στη Μακεδονία και στην Πελοπόννησο, κάθε Έλληνας πολίτης καταλαβαίνει ότι είναι η Ελλάδα του μέλλοντος που έρχεται με το ζεόλιθο.
Αυτό το πέτρωμα μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε πιο αποτελεσματικά το νερό, να καθαρίσουμε τη γη μας από τα βαριά μέταλλα, τις τοξίνες και τις ελεύθερες ρίζες, να σεβόμαστε το περιβάλλον και τους ανθρώπους, έτσι ώστε και οι επόμενοι να μπορούν να ζήσουν σ’ ένα χώρο που δεν θα είναι μολυσμένος πια.
Ο ζεόλιθος της Ελλάδας είναι μια από τις καλύτερες ποικιλίες σ’ όλο τον πλανήτη και δεν έχει αξιοποιηθεί ακόμα, ενώ η Σερβία, η Βουλγαρία, η Σλοβακία, κι η Τουρκία έχουν αρχίσει να εκμεταλλεύονται τα δικά τους κοιτάσματα και μάλιστα μερικές φορές κάνοντας χρήση της φήμης του ελληνικού ζεόλιθου λόγω της ποιότητάς του.
Λίγο πριν αρχίσει η εξόρυξη του ζεόλιθου μας, έχουν αρχίσει οι συνεταιρισμοί να καταλαβαίνουν την αξία του και στη γεωργία και στην κτηνοτροφία, την ώρα που όλοι αναζητούν οικονομικές λύσεις για να αναπτυχθούν. Και ο ζεόλιθος της Ελλάδας αποτελεί μια στρατηγική λύση για τους δικούς μας και γενικότερα για την πατρίδα. Αν επιπλέον φανταστούμε τις θέσεις εργασίας στη Θράκη, στον Έβρο, στα Πετρωτά μπορούμε να βοηθήσουμε και τις εκτιμήσεις μας.
Η ενεργοποίηση της Θράκης σε αυτήν την υπόθεση πρέπει να είναι δυναμική και στρατηγική για να είναι αποτελεσματική λόγω αξιοπιστίας. Και γι’ αυτό το λόγο πρέπει να προετοιμαστούμε για μια κάθετη εκμετάλλευση του προϊόντος, έτσι ώστε τα οφέλη να είναι καθαρά ελληνικά και κατά συνέπεια εθνικά. Η όλη προσπάθεια εντάσσεται λοιπόν στον ίδιο στρατηγικό σχεδιασμό, όπου βρίσκεται και η ελληνική ΑΟΖ.
Η Ελλάδα του μέλλοντος θα στηριχθεί πάνω στο απέραντο γαλάζιο της ΑΟΖ και το βαθύ λευκό του ζεόλιθου για να ξεπεράσει τα οικονομικά προβλήματα με τις ιδέες της τις δυνάμεις και δεν θα καθίσει να την αποτελειώσει ο ραγιαδισμός και η μιζέρια που μας έχουν πλήξει.
Χρειαζόμαστε εποικοδομητικές λύσεις για την πατρίδα μας και όχι απλώς κατηγορίες επί παντός για να δικαιολογήσουμε το γεγονός ότι δεν γίνεται τίποτα για ν’ αλλάξουν οι καταστάσεις που οι περισσότεροι τις θεωρούν δεδομένες.
Τίποτα δεν είναι δεδομένο, όταν πιστέψουμε στις δυνατότητές μας κι έχουμε τον ορυκτό πλούτο που έχουμε. Η πατρίδα μας δεν είναι μια ψωροκώσταινα αλλά μια πηγή φωτός, η γη του Ελληνισμού που προσφέρει σε όλη την Ανθρωπότητα.
Κανένα εμπόδιο δεν μας σταμάτησε όταν βάλαμε ένα στόχο. Και τώρα ο ζεόλιθος της Ελλάδας είναι ένας από τους στόχους μας και θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι μέχρι να δουν οι δικοί μας ζεόλιθο και στο δικό τους χώμα, δηλαδή στη γη μας.


ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΜΕΣΑΖΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 1,2 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ !
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ, ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ, ΕΠΑΧΘΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ "" ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΩΝ "" ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ή ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΑΤΟ ! ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΥΑΛΑ, ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ !ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΔΩ ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ "" ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ "" ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΑΣ ! ΕΦΟΣΟΝ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΜΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ! ! ! ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ο.Ζ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΑΟΡΑΤΕΣ" ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ "" ΟΡΑΤΕΣ "". ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ  ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΤΕ ΤΙ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΜΕ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ""ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ"" ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΕΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ . . . ΜΙΖΕΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ! ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ !
(ΣΗΜΕΡΑ ΛΑΒΑΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑΥΑΓΗΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ  12 ΔΙΣ ΕΥΡΩ,. ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ . . . ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 1,2 ΕΚΑΤΟΜ. ΕΥΡΩ. ! ! ! ! ! ! )
ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (2010)