ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Έρχονται μεγαλύτεροι μισθοί έως και 97 ευρώ στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

Από αυτό το μήνα σχεδόν 2 εκατομμύρια εργαζόμενοι στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα θα τρίβουν τα μάτια τους, αφού θα πληρωθούν περισσότερα, μετά τη μείωση των κρατήσεων…
Πλέον, έχει καθοριστεί για κάθε κατηγορία εργαζομένου κράτηση 3% για την επικουρική ασφάλιση. Έτσι, εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι θα δουν μείωση αυτής της εισφοράς, ως και κατά 50% η και 60%.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, η μείωση στο 3% των κρατήσεων για την επικουρική ασφάλιση ευνοεί ιδιαίτερα τους λεγόμενους παλαιούς εργαζόμενους, εκείνους δηλαδή που ασφαλίστηκαν πριν το 1993.Η αύξηση που θα δουν στο μισθό τους οι εργαζόμενοι ξεκινάει από τα 9 ευρώ και μπορεί να φτάσει και στα 97 ευρώ το μήνα.
Καμία διαφορά δεν θα δουν οι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ καθώς η εισφορά τους ήταν και θα παραμείνει στο 3%. Αντίθετα οι εμποροϋπάλληλοι θα δουν μείωση από 1% ως και 4% στις ασφαλιστικές εισφορές τους, 2% θα μειωθούν οι εισφορές των χημικών, 2% των δημοσίων υπαλλήλων, 2% οι εισφορές των εργαζόμενων στο υπουργείο Εργασίας, 3% για τους γιατρούς των ταμείων, και από 1% οι εισφορές των εργαζομένων στη ΔΕΗ και τα τουριστικά γραφεία.
arouraios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ