ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Πέρλες και Μαργαριτάρια 14

Η γελοιογραφία είναι από georgopalis.com
**
Ηεπανάσταση ξεκίνησε ...μπροστάρης ο κ. Λαλιώτης να κραδαίνει την σημαία!
Μίλησε και λάλησε ο κ. Λαλιώτης δηλώνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα ψηφίσει νέα μνημόνια που περικόπτουν μισθούς και συντάξεις...νωρίς το θυμηθήκατε κ. Βουλευτά μου!!
Εντάξει, οι παλιές υπογραφές δεν μετράνε...τις πήρε μαζί του ο κ. Παπανδρέου όταν έφυγε, για να τις επιδεικνύει στο κοινό του στην Ευρώπη!
Πως αλλιώς θα επιβεβαιώνει τον εαυτό του ως καλό οικονομολόγο και σωστό διαχειριστή κρίσεων; Κλείνοντας ο κ. Λαλιώτης τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό... έτσι για να μην ανησυχούν οι χιλιάδες οπαδοί της μεγάλης παράταξης!

**
Λάθος επαγγελματικό δρόμο ακολούθησα, δεν άκουσα την συμβουλή του Παππού μου...."παιδάκι μου γίνε παπάς να δεις χαρά στην τσέπη σου !
Εδώ που τα λέμε έχουν αρκετά τυχερά οι πρεσβευτές του Θεού.
Ένα από αυτά είναι η περίπτωση των 6.000.000 ευρώ που άφησε ένας θεοσεβούμενος χριστιανός στη Μητρόπολη στο Ρέθυμνο καθώς δεν είχε συγγενείς για να τους τα κληροδοτήσει.
Και έτσι είπε να σιγουρέψει την θέση του στον παράδεισο μιας και ο Θεός αποφάσισε να τον πάρει κοντά του...
Αξίζει να σας υπενθυμίσω ότι το Χαμόγελο του Παιδιού βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση εδώ και αρκετό καιρό, και σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου του θα γίνουν ακόμα χειρότερα τα πράγματα μετά από την αλλαγή της νομοθεσίας που ετοιμάζουν οι συγκυβερνώντες περί κρατικών επιχορηγήσεων σε ΜΚΟ και άλλα φιλανθρωπικά ιδρύματα...!!
Αιωνία η μνήμη του μακαρίτη....

**
Οι τραγελαφικές γκάφες διαδέχονται η μια την άλλη στη χώρα της μπύρας ανεβάζοντας τον πήχη της βλακείας συνεχώς!
Οι φίλοι μας οι Γερμανοί έδωσαν κρατική επιχορήγηση για την στήριξη νεοσύστατων επιχειρήσεων σε εταιρία η οποία ασχολείται με την κατασκευή και εκμετάλλευση ιστοσελίδων που περιέχουν σκληρό πορνογραφικό υλικό!
Το ποσό που καρπώθηκε η εν λόγο εταιρία ανέρχεται στα 18.000 ευρώ.
Το αξιόλογο της γκάφας είναι ότι σύμφωνα με τον Γερμανικό νόμο η πολιτεία δεν μπορεί να κάνει τίποτα, πιεζόμενη από τις αντιδράσεις της κοινής γνώμης, και αυτό γιατί η εταιρία είναι νόμιμη και τα προϊόντα της απευθύνονται σε ενήλικο κοινό.
Τα προγράμματα επιχορηγήσεων στη Γερμανία έχουν ως στόχο να προωθούν την επιχειρηματικότητα, δήλωσε Βουλευτής των χριστιανοδημοκρατών...και όχι την εκγύμναση της δεξιάς χείρας των πολιτών...προσθέτω εγώ...


**
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σε Μουσουλμανικό συνέδριο ότι οι Μουσουλμάνοι ανακάλυψαν την Αμερικανική Ήπειρο και όχι ο Χριστόφορος Κολόμβος και μάλιστα πολύ πριν από αυτόν!
Όπα γείτονα και κουμπάρε θα ξεσηκώσεις τον Λιακόπουλο από τα ντιβάνια και τους καναπέδες για να σε ενημερώσει ότι οι Έλληνες ήταν οι πρώτοι που πάτησαν πόδι στην Αμερικανική Ήπειρο, με την βοήθεια των Νεφελήμ φυσικά...!

**Δημοσιογραφική ανυπαρξία και έλλειψη ειδήσεων δηλώνει το σημερινό άρθρο του ΣΚΑΙ.
"Όλοι μαζί μπορούμε και στην υγεία.
Μαζέψαμε 13 μεγάλες σακούλες με φάρμακα τις οποίες τις παραδώσαμε στο ιατρείο της κοινωνικής αποστολής, αναφέρει το άρθρο...!
Δεν λέω οι προθέσεις είναι καλές, αλλά κοίταζα και ξανά κοίταζα τον τίτλο...δεν μπορεί 13 φορτηγά θα γράφει, και όμως 13 σακούλες έγραφε!
Δύσκολα βγαίνει το μεροκάματο και αν δεν σε βοηθούν οι εξελίξεις, άστα.
Το επόμενο συνταρακτικό άρθρο του ΣΚΑΙ θα αναφέρεται στο ερώτημα αν κλάνει το μπαρμπούνι και αν ναι, από που...!


proxeirografos.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ