ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014

Παρεμβάσεις στο ΑΕΔΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
«ΕΛ.ΛΑ.Σ.»
     ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ
       Ευριπίδου 57-Τ.Κ. 10554 Αθήνα -Τηλ210 3250220
                          http://www.patriotiki-enosi.gr

                           **Ηλ..Ταχelas@otenet.gr

   Αθήνα 23 Νοεμβρίου 2014
ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

 Στις 24 Νοε 2014 και ώρα  17.00στον 4ον όροφο στην αίθουσα συγκεντρώσεών μας, ΣΚΟΥΖΈ 4, πλατεία Αγ. Ειρήνης, καλούνται η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Στήριξης της Δικαστικής Προσφυγής της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ (ΕΛ.ΛΑ.Σ), τα νέα  μέλη και οι φίλοι της καθώς και όποιος Έλλην πολίτης επιθυμεί να ενημερωθεί για την Ένσταση-Προσφυγή που εξεδικάσθη στις 12 Νοε. 2014 στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο (ΑΕΔ).
 Στη συνέχεια θα γίνει ενημέρωση για τις παρεμβάσεις που κατατέθηκαν στις 19 Νοε 2014 στη Γραμματεία του ΑΕΔ, θα διεξαχθεί συζήτηση και θα δρομολογηθούν ενέργειες για την στήριξη των Δικαστών, ώστε να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και λάβουν τις ορθές αποφάσεις που θα σημάνει την αποτίναξη των δεσμών δουλείας και την άρση της υποθήκης που επέβαλαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις σε συνεργασία με τους διεθνείς τοκογλύφους.

Τέλος θα δοθεί βεβαίωση-Αριθμός Πρωτοκόλλου του Υπουργείου Οικονομικών σε όσους υπέγραψαν τη συνημμένη ΔΗΛΩΣΗ και ενεγράφησαν στους ειδικούς καταλόγους υπογραφής του ΕΞΩΔΙΚΟΥ, που κατατέθηκε από την Πατριωτική Ένωση- ΕΛ.ΛΑ.Σ στο παραπάνω Υπουργείο.
 Υπενθυμίζεται ότι με το σχετικό ΕΞΩΔΙΚΟ ζητούμε οι άμεσοι φόροι για τα οικονομικά Έτη 2010, 2011, 2012, 2013 και 2014 να εκκαθαρισθούν και να υπολογισθούν βάσει του νόμου 2238/1994 όπως αυτός ίσχυε μέχρι και την 13ηΑυγούστου 2009 και ΟΧΙ με τους κατοχικούς νόμους που περιλαμβάνουν ΕΝΦΙΑ και χαράτσια.
Η υπογραφή και αποστολή Δηλώσεων εκ μέρους των συμπολιτών μας συνεχίζεται ηλεκτρονικώς και ταχυδρομικώς.


Για την Πατριωτική Ένωση-Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωση
 Σμυρλής Στέργιος
6944325056

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ. Ακόμη υπάρχουν ελεύθεροι δημοσιογράφοι. Ο Δημοσιογράφος ηχογραφεί τη δίκη.

Υ.Γ Επειδή πολλοί συμπατριώτες μας εζήτησαν να υπογράψουν το ΕΞΩΔΙΚΟ με το οποίο τους παρέχεται νομική κάλυψη για τον ΕΝΦΙΑ και όχι μόνο, σας επισυνάπτουμε σχετική ΔΗΛΩΣΗ.

Η ένσταση και το εξώδικο βρίσκονται εδώ προς μελέτη: http://www.patriotiki-enosi.gr