ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Τι είναι το Πρόγραμμα Montauk; Πειράματα με τον Χρόνο, και ελέγχος του νου με το HAARP

Σύμφωνα με τους Preston Nichols και τον Peter Moon, συγγραφέων του βιβλίου Το Πρόγραμμα Montauk: Πειράματα με τον Χρόνο (The Montauk Project: Experiments In Time), το Πρόγραμμα Montauk ήταν μια εξέλιξη και ολοκλήρωση της έρευνας των φαινομένων που αντιμετώπισε το πολεμικό πλοίο Eldridge το 1943.Η υπόθεση αυτή είναι ευρύτερα γνωστή ως το Πείραμα της Φιλαδέλφειας , μια σειρά από πειράματα που πραγματοποιήθηκαν από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ που αφορούσαν την αορατότητα έναντι των ραντάρ αλλά και την οπτική αορατότητα για τα πολεμικά πλοία.
Κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ο Αμερικανικός Στρατός και το Πολεμικό Ναυτικό ήταν διατεθειμένοι να δοκιμάσουν τα πάντα προκειμένου να βρεθούν εκείνα τα μη συμβατικά "υπερόπλα" που θα έπαιζαν καθοριστικό ρόλο για την επικράτηση στον πόλεμο εναντίον των δυνάμεων του Άξονα. Πασίγνωστο σήμερα είναι το άκρως απόρρητο τότε "Πρόγραμμα Manhattan" που κατέληξε στην κατασκευή των πρώτων ατομικών βομβών και οδήγησε την ανθρωπότητα στην μεταπολεμική πυρηνική εποχή.
Ο Albert Einstein σε σύσκεψη με αξιωματικούς της Υπηρεσίας Ερευνών του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ (Office of Naval Research) στο γραφείο του στο Princeton του New Jersey, στις 24 Ιουλίου του 1943. Η Ενοποιημένη Θεωρία Πεδίου πάνω στην οποία εργαζόταν ο Einstein ήταν η αρχή στην οποία βασίστηκε το λιγότερο ευρύτερα γνωστό "Πρόγραμμα Ουράνιο Τόξο" ("Project Rainbow") που είναι γνωστότερο σαν το διαβόητο "Πείραμα της Φιλαδέλφειας"Φιλαδέλφειας ξεπέρασε κάθε φαντασία των εμπνευστών του.
(σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ, τεχνολογία απο άλλο κόσμο! όλος τυχαίος εκείνη την εποχή έγινε η αρχή με τα ufo ΒΛΕΠΕ οι εξωγήινοι να διανύσουν τις αχανείς εκτάσεις του διαστήματος ...βαρυτικό προωστικό σύστημα των UFO.αφιέρωμα να παραμορφώσεις, ή να στρεβλώσεις, ή να λυγίσεις τον χωρόχρονο

Η τελική φάση του Πειράματος της Φιλαδέλφειας διεξάχθηκε τον Αύγουστο του 1943 πάνω σε ένα
πραγματικό πολεμικό πλοίο - το USS Eldridge - με το πλήρωμά του. Εξαιτίας των τεράστιων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων που αναπτύχθηκαν επάνω του, το πλοίο όχι μόνο έγινε προσωρινά αόρατο, αλλά τηλεμεταφέρθηκε σε μεγάλη απόσταση από την βάση του (από το Delaware Bay κοντά στην Φιλαδέλφεια στο Norfolk της Virginia). Οι συνέπειες για το πλήρωμα ήταν τραγικές: πολλοί τρελάθηκαν ή εξαφανίστηκαν ενώ μερικοί επέτρεψαν ενσωματωμένοι στα ατσάλινα καταστρώματα του πλοίου. Άθελα τους οι επιστήμονες του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ βρέθηκαν μπροστά σε ανεξερεύνητα πειραματικά μονοπάτια που οδηγούσαν σε μια φυσική που επιδρά στο χωροχρονικό συνεχές και ανοίγει πύλες σε άλλες διαστάσεις.
Σύμφωνα με τις αναφορές αυτές,» δηλώνει ο Peter Moon, «ακολούθησαν πάνω από τρεις δεκαετίες μυστικής έρευνας και εφαρμοσμένης τεχνολογίας. Διεξήχθησαν πειράματα που περιλάμβαναν ηλεκτρονική παρακολούθηση και έλεγχο του νου σε επιλεγμένους πληθυσμούς. Η κορύφωση αυτού του έργου επιτεύχθηκε στο Ακρωτήριο Montauk το 1983. Ήταν σε αυτό το σημείο που το Πρόγραμμα Montauk στην ουσία διάνοιξε μια τρύπα στον χωροχρόνο πίσω στο 1943.» Τα μυστικά παιχνίδια του Τέσλα με τον χρόνο
Έχουν γίνει καταγγελίες για συνεχιζόμενη έρευνα και πειραματισμούς στην ψυχοτρονική, τον ηλεκτρομαγνητικό έλεγχο του νου και την χειραγώγηση του χώρου και του χρόνου ώστε να καταστεί δυνατή η επιτυχής μεταφορά ύλης και ενέργειας σε άλλες διαστάσεις, μέσω «πυλών» ή στρεβλώσεων του χρόνου. Αυτά τα σχέδια διεξάγονται, σύμφωνα με πληροφορίες, με τις συντονισμένες προσπάθειες παράνομων μονάδων της CIA, της NSA, της DARPA και άλλων κυβερνητικών υπηρεσιών, στρατιωτικών υπηρεσιών πληροφοριών και εταιρειών με ισχυρές αμυντικές διασυνδέσεις.
Υπάρχουν ισχυρισμοί ότι ένας επιταχυντής σωματιδίων χρησιμοποιείται για την τροφοδότηση οπλικών συστημάτων δέσμης σωματιδίων και συστημάτων ραντάρ, καθώς και για εκπομπές υψηλής ισχύος ραδιοσυχνοτήτων τύπου HAARP στην ιονόσφαιρα.
Η συστοιχία HAARP στην Αλάσκα. Πρόκειται για αμερικανικό όπλο ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 1987. Μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στο κλίμα μιας περιοχής, διακοπές λειτουργίας ηλεκτρονικών συσκευών, παραγωγή σεισμών, τρύπες στην ιονόσφαιρα και έλεγχο της συμπεριφοράς των ανθρώπων.
Η Μυστική Ατζέντα του HAARP περιλαμβάνει:
  • χρήσεις σχετιζόμενες με οπλικά συστήματα (σωματική/ψυχολογική εξουδετέρωση) και έλεγχο του νου 
  • μεγάλης κλίμακας αλλοίωση/τροποποίηση των παγκόσμιων κλιματικών συνθηκών μέσω ιονοσφαιρικών διαταραχών 
  • παραγωγή κυμάτων βαρύτητας, υπερδιαστασιακών/χρονικών "πυλών" και άλλων απόκρυφων, σχετικιστικών φαινομένων. 
Πρέπει να τονιστεί εδώ ότι τέτοιου είδους αναφορές ότι το HAARP χρησιμοποιείται γιαηλεκτρομαγνητικό έλεγχο του νου προέρχονται απευθείας από πολλά εσωτερικά έγγραφα και επανειλημμένες αναφορές μέσα σε αυτά των δυνατοτήτων του HAARP, ως τεχνολογία ηλεκτρομαγνητικής τροποποίησης και ελέγχου του νου και των προθέσεων να γίνει χρήση του HAARP γι' αυτόν τον σκοπό.
Υπάρχουν υποτιθέμενες αποδείξεις για πρόσθετους επιταχυντές σωματιδίων σε κοντινές τοποθεσίες. Τα Εθνικά Εργαστήρια Brookhaven (Brookhaven National Labs), ένα ερευνητικό κέντρο στο Plum Island, και μια στρατιωτική εγκατάσταση στο West Hampton Beach, έχουν αναφερθεί ως πιθανές τοποθεσίες.

aetos-apokalypsis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ