ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015

Με κομμένη ανάσα ο πλανήτης…

..σκληρό «ΧΑΣΤΟΥΚΙ» της Ρωσίας στην Αμερική.
-Ο Πούτιν κόβει ΜΑΧΑΙΡΙ την μαγκιά των Αμερικανών.
-Θερμό πολεμικό επεισόδιο ΗΠΑ – ΡΩΣΙΑΣ ανοιχτά της Ταρτους.

Αμερικανικό αεροπλανοφόρο κατηγορίας Νίμιτς παρακολουθεί από αποσταση τις στρατιωτικές ασκήσεις που πραγματοποιούν οι ρώσοι στα ανοιχτά της Ταρτούς και συμπεριλαμβάνουν γυμνάσια θαλάσσης αέρους αλλά και εδάφους.
Το αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ και 3 πολεμικά τους πλοία που σταθμεύουν στην κυπριακή ακτή στη δυτική πλευρά του νησιού από 100 χλμ απόσταση παρακολουθούν τις ασκήσεις τών ρώσων.
Από το αεροπλανοφόρο απογειώθηκεν 4 μαχητικά αεροσκάφη F18 για πιο στενή παρακολούθηση των ρωσικών ασκήσεων.
Ταυτόχρονα όμως σηκώθηκαν και 2 MiG-31 ρωσικά που τα αναχαίτισαν σε χρόνο ντε-τε και δεν τους επέτρεψαν να πλησιάσουν περισότερο και να πετάξουν πάνω από τον οριοθετημένο χώρο που πραγματοποιούνται τα ρωσικά γυμνάσια και όπου κινούνται τα ρωσικά θωρηκτά.
Υπήρξε εμπλοκή.
Η Ρωσία υπέβαλε και διαμαρτυρία στις ΗΠΑ σχετικά με αυτήν την πολεμική της ενέργεια επικαλούμενη ότι αποτελεί παραβίαση της ελευθερίας κινήσεων δυνάμεών της σε ασκήσεις που έχουν ήδη προαναγγελθεί.
Υπάρχει και ο κίνδυνος δυστυχήματος αν συνεχιστεί αυτή η διαδικασία.
Οι ρωσικές δυνάμεις διαθέτουν 1500 άνδρες επί συριακού εδάφους που συμμετέχουν στα γυμνάσια.
Η Ρωσία εντατικοποίησε ναυτικές ασκήσεις στα ανοιχτά της συριακής ακτογραμμής και προετοιμάζεται να επιδοθεί και σε περισσότερα στρατιωτικά γυμνάσια ανέφεραν πηγές προχθές. Πέντε πλοία του πολεμικού ναυτικού επανδρωμένα με κατευθυνόμενους πυραύλους ξεκίνησαν ασκήσεις στα χωρικά ύδατα της Συρίας που θα συμπεριλαμβάνουν και εκτόξευση ρουκετών γνωστοποίησε πηγή που πρόσκειται στο ρωσικό ναυτικό.

«Πρόκειται για εκπαίδευση απόκρουση σε επίθεση από αέρος και για υπεράσπιση της ακτής.
Θα υπάρξουν βολές και πιστοποίηση των συστημάτων αεράμυνας » πρόσθεσε δηλώνοντας ότι οι ασκήσεις είχαν συμφωνηθεί με τη συριακή κυβέρνηση.Timesofmalta 11.9 15.

“Η Ρωσία έχει προειδοποίησε την Κύπρο για να υπάρξει εκτροπή από την κανονική πορεία πτήσης αεροσκαφών καθώς σχεδιάζει να διεξάγει στρατιωτικές ασκήσεις στα ανοικτά των ακτών της Συρίας » την επόμενη εβδομάδα, δήλωσαν αξιωματούχοι της νήσου την Παρασκευή. Αναφορές από τη Μόσχα υπογραμμίζουν ότι η Ρωσία είχε αποστείλει ΝΟΤΑΜ (Ανακοίνωση προς πιλότους) στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας για τις ασκήσεις ανοιχτά από το λιμάνι της Ταρτούς και στα 100 χλμ από Κύπρο.
Μια πηγή από το κυπριακό υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε ότι η Ρωσία είχε εκδώσει ΝΟΤΑΜ για ασκήσεις καθώς και για την την εκτόξευση πυραύλων.
Το χρονοδιάγραμμα των ασκήσεων είναι από 8 Σεπτέμβρη ως και 15.
Παράλληλα όπως μεταδίδει το Reuters η Ρωσία σύντομα θα παραδώσει στη Συρία το νέο υπερσύχρονο αντιαεροπορικό σύστημα SE 22…
diadosias.eu
nicemagazine.gr