ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Δικαστική υπόθεση αμφισβητεί το δικαίωμα ψήφου των μεταναστών τρίτων χωρών

Το παρόν άρθρο δημοσιεύθηκε στό φύλλο (29/10/2010) της αγγλόφωνης εφημερίδος "Athens News".

Δικαστική υπόθεση αμφισβητεί το δικαίωμα ψήφου των μεταναστών τρίτων χωρών (όχι κοινοτικών)
(Μετάφραση στα ελληνικά: Ιωάννης Ανδριόπουλος - Ακομμάτιστοι Έλληνες Πολίτες)
Ένας Αθηναίος δικηγόρος αμφισβητεί τη συνταγματικότητα της νομοθεσίας που απονέμει το δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε μετανάστες τρίτων χωρών (όχι κοινοτικών) στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με το ΣτΕ (Συμβούλιο της Επικρατείας), το ανώτατο διοικητικό δικαστήριο της Ελλάδας, τώρα να σταθμίζει αν θα παραπέμψει την υπόθεση στην ολομέλεια.
Η κατατεθείσα αίτηση ακυρώσεως του δικηγόρου κ. Ιωάννη Ανδριόπουλου συζητήθηκε στην επταμελή σύνθεση του ΣτΕ νωρίτερα αυτό το μήνα.
«Κανένας δεν μπορεί να είναι 100 τοις εκατό σίγουρος για τίποτα» είπε ο κ. Ανδριόπουλος, «αλλά ενθαρρύνομαι από το γεγονός ότι ο εισηγητής του δικαστηρίου [κ. Ευθύμιος Αντωνόπουλος] έχει προτείνει την παραπομπή της υπόθεσης στην ολομέλεια [του δικαστηρίου].»
Όταν η Athens News επικοινώνησε με τον κ. Αντωνόπουλο, είπε ότι δεν θα μπορούσε να πει εάν η απόφαση της επταμελούς σύνθεσης του ΣτΕ για το αν θα παραπεμφθεί η υπόθεση στην ολομέλεια του ΣτΕ, πρόκειται να δημοσιευτεί πριν ή μετά από τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης της 7ης Νοεμβρίου.
«Δεν μπορώ να σχολιάσω επί της υποθέσεως μέχρι την δημοσίευση για το αν θα παραπεμφθεί η υπόθεση στην ολομέλεια.» είπε ο κ.Αντωνόπουλος στην Athens News. «Θα δημοσιευθεί [τον Νοέμβριο].»
Ακόμα κι αν η ολομέλεια του Συμβούλιο της Επικρατείας συζητήσει την υπόθεση και αποφανθεί υπέρ του κ. Ιωάννη Ανδριόπουλου μετά τις εκλογές, ο δικηγόρος είπε ότι τα παρεπόμενα του ζητήματος είναι τόσο βαθιά, που καθιστούν τα αποτελέσματα των επερχομένων δημοτικών εκλογών άκυρα και ανυπόστατα, επιβάλλοντας έναν άλλο γύρο ψηφοφορίας.
Kathy Tzilivakis
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

ΣΧΟΛΙΟ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ:
Που κρύβονται οι διαπρύσιοι κήρυκες του ΛΑ.Ο.Σ. για την αντισυνταγματικότητα του νομοσχεδίου;
Γιατί κανείς έως τώρα δεν στάθηκε δίπλα στον Ιωάννη Ανδριόπουλο που ολομόναχος μάχεται σθεναρά απέναντι στα μεγάλα συμφέροντα;;;
Που είναι εκείνοι οι πολιτικοί που δήλωναν ορκισμένοι πολέμιοι του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια, και υπόσχονταν πριν μήνες ΑΜΕΣΗ (!!) προσφυγή στο ΣτΕ αν ποτέ ψηφιστεί;;; Που είστε κ.Γεωργιάδη και εσείς και το κόμμα σας;;; Διαβάστε αγαπητοί φίλοι πολύ προσεκτικά τι έλεγε ο κ.Γεωργιάδης στην προσωπική του ιστοσελίδα στις 3 Μαρτίου 2010, και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...(τα θαυμαστικά δικά μας)
http://adonisgeorgiadis.gr/phpbb3/viewtopic.php?p=635
" ....εάν η Ν.Δ. όπως διεφάνη από την χθεσινή συζήτησι, καταψηφίσει μεν το νομοσχέδιο, αλλά υπερψηφίσει την συνταγματικοτητά του, απορρίπτοντας την ένστασι Αντισυνταγματικότητος από πλευράς ΛΑ.Ο.Σ. αντιλαμβάνεστε τί θα σημαίνει αυτό...εμείς θα προσφύγουμε αμέσως στο ΣτΕ εναντίον του νόμου, (!!!!!!) αλλά θα βρίσκουμε μπροστά μας στο Δικαστήριο και τα επιχειρήματα της Ν.Δ. (!!!!!!) Δηλαδή οι αντίπαλοί μας θα έχουν ένα επιπλέον όπλο (!!!!!!)...και ο νοών νοείτο!"
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

Που είστε κ.Πλεύρη, νομικός όντας, που εκείνη την περίοδο μέσα στο αμφιθέατρο της ΝΕ.Ο.Σ. μιλούσατε για ΑΜΕΣΗ προσφυγή στο ΣτΕ, και ότι όλη η νομική διαδικασία θα ολοκληρωθεί σε 4 χρόνια (!!!!!), ενώ στις 7 Νοεμβρίου οι (λαθρο)μετανάστες ψηφίζουν;;;
Γιατί κ.Πλεύρη πετάξατε την υπόθεση στο κάλαθο των αχρήστων; ΨΕΜΜΑΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ για να αποσβέσετε την δυσαρέσκεια του πατριωτικού κόσμου.

ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ