ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Η πέμπτη σκλαβιά του ελληνισμού...

Η πρώτη σκλαβιά ήταν στην Αρχαία Ελλάδα, τότε που οι Πέρσες αποβιβάστηκαν με πλοία και απειλούσαν να καταλάβουν την Ελλάδα. Τότε βρέθηκαν ηγέτες σαν το Λεωνίδα στη μάχη των Θερμοπυλών.
Ηγέτες σαν τους Αθηναίους Στρατηγούς, και το Μιλτιάδη με τους Πλαταιείς στη μάχη του Μαραθώνα, και διέσωσαν την Ελλάδα.
Ηγέτες σαν το Ναύαρχο Θεμιστοκλή, το Σπαρτιάτη Ναύαρχο Ευρυβιάδη, τον Αθηναίο Αριστείδη, και τους άλλους στη ναυμαχία της Σαλαμίνας, έδιωξαν τους Πέρσες, και ανέστησαν την Ελλάδα.
Η Δεύτερη σκλαβιά ήταν στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, και τότε οι Θεοί της Ελλάδος διέσωσαν την Ελλάδα και τους Έλληνες, με τη κατάρρευση των Ρωμαίων!!!
Η Τρίτη σκλαβιά ήταν επί Τουρκοκρατίας, και τότε βρέθηκαν ηγέτες σαν το Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη, Παπαφλέσα, Κανάρη, Μιαούλη, και όλους τους άλλους γνωστούς ηγέτες ήρωες πατριώτες, που πάλιν ανέστησαν την Ελλάδα-πατρίδα, και έσωσαν αυτήν από τον αφανισμό.
Η τέταρτη σκλαβιά ήλθε με την εισβολή και κατάκτηση της Ελλάδος από τους Γερμανούς-Ναζί στο Β! Παγκόσμιο Πόλεμο, και πάλιν ο καλός Θεός της Ελλάδος έκανε το θαύμα του και ηττήθηκαν οι Ναζί.
Η Πέμπτη σκλαβιά είναι η σημερινή σκλαβιά του Ελληνισμού, στη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία. Σήμερα όμως ποιος θα μας σώσει που δεν υπάρχουν ηγέτες;; μήπως ο Βενιζέλος με το Σαμαρά;;;
Αυτοί που σαν υπηρέτες και μαριονέτες των ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, δηλαδή των εχθρών της Ελλάδος, έσπευσαν να υπογράψουν αβλεπί τα μνημόνια, για να τύχουν της ευνοίας των Επικυρίαρχων, προκειμένου να τους κάνουν πρωθυπουργούς.!!!
Είναι γνωστοί οι λόγοι που σκλαβωθήκαμε στο Διεθνή Σιωνισμό με την έλλειψη πολιτικής ηγεσίας, πολιτικών που πρόδωσαν την εμπιστοσύνη των Ελλήνων, και έγιναν υπάλληλοι των σημερινών Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων και Επικυρίαρχων του πλανήτη.
Το κακό έγινε με το δόλιο υπερδανεισμό των Ελλήνων σε εποχή πνευματικής μακαριότητας, και έσχατης αφέλειας του εκλογικού σώματος των Ελλήνων, που ψήφισαν για Πρωθυπουργό τον Αμερικανό Σιωνιστή Jeffrey ή ΓΑΠ, ένα ξενόφερτο αχυράνθρωπο της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης. Έναν εχθρό της Ελλάδος!!!
Σήμερα αναμένουμε μέσα από τις κάλπες να αναδειχθούν οι νέοι ηγέτες του Ελληνισμού, ηγέτες σαν τον Λεωνίδα, το Μιλτιάδη, το Θεμιστοκλή, τον Αριστείδη, το Κολοκοτρώνη, κ.λ.π. οι οποίοι με τη βοήθεια του καλού Θεού της Ελλάδος, θα μας βγάλουν από το τέλμα της οικονομικής και πολιτικής καταστροφής. Η Ελλάς θα αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες σαν το Φοίνικα. Τα φαινόμενα εξόδου της Ελλάδος από τη παρακμή άρχισαν ήδη να διαφαίνονται.
Ο επάρατος προδοτικός δικομματισμός ευρίσκεται σε ύφεση και πτώση, που τρομάζει τα Σιωνιστικά αφεντικά του. Μπήκαμε στην Ε.Ε. για ευημερία, και για να προστατευθούμε από τους βάρβαρους εχθρούς, πλην όμως οι νέοι ανιστόρητοι ηγέτες της Ε.Ε. (Βλέπε Μέρκελ, Σαρκοζί, Μπαρόζο, Ραμπάϊ, Όλι Ρέν, Γιούνκερ, κλπ), κατάντησαν μαριονέτες της παγκόσμιας σιωνιστικής δικτατορίας, έτσι λοιπόν μπήκαμε στο λάκκο των λεόντων, σκλαβωθήκαμε και γίναμε δούλοι μιας νέας Αυτοκρατορίας, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Αυτοκρατορίας, της οποίας επίσης δούλοι είναι Αμερικανοί & Ευρωπαίοι!!!
Μας σκλάβωσαν με οικονομικά όπλα, και μετά ήλθε η καταστροφή, λόγω ανυπαρξίας εθνικής πολιτικής ηγεσίας. Γιαυτό οι Έλληνες ψηφοφόροι πρέπει τώρα να ρίξουν μαύρο στα πιόνια της διεθνούς μαφίας των σιωνιστών μεγαλοτραπεζιτών.
Αμφότεροι οι ηγέτες της παγκόσμιας δικτατορίας, οι κ.κ. Ρότσιλντ και Ροκφέλερ είναι μεγαλοτραπεζίτες, άλλωστε τι θα μπορούσαν να είναι!!!
Οι εκλογές είναι στημένες. Με κινδυνολογία, νοθεία, και λαθρομετανάστες υπολογίζουν να βγάλουν πρώτο κόμμα το Σιωνιστικό προδοτικό δικομματισμό, (Ν.Δ. & ΠΑΣΟΚ), που θα πάρει δώρο τις 50 έδρες του νοθευτικού εκλογικού νόμου, και θα κάνουν συγκυβέρνηση προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων των μεγαλοτραπεζιτών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Έχουν καταρτίσει μεγαλόπνοο σχέδιο νοθείας κατ’ εντολή των Επικυρίαρχων του πλανήτη.
Οι εκλογές είναι στάχτη στα μάτια του λαού, για να ικανοποιηθούν τα δημοκρατικά ιδεώδη των Ελλήνων. Άλλα σχεδιάζει ο λαός, και άλλα οι ηγεμόνες της Παγκόσμιας Αυτοκρατορίας, με τα εδώ πιόνια τους.
Ενώ αρχικά δεν ήθελαν εκλογές, τελικά έδωσαν εντολή στο τοποτηρητή να γίνουν. Την Ελλάδα την θέλουν αποικία, γεμάτη έγχρωμους λαθρομετανάστες, για να καρπωθούν τη γεωπολιτική και γεωστρατηγική θέση της, τον ορυκτό της πλούτο, και να την έχουν σαν παραθεριστική κατοικία, και όχι μόνο.
Δεν βλέπετε ότι δεν δέχτηκαν να διορίσουν υπηρεσιακή εκλογική κυβέρνηση, αλλά τις εκλογές θα διεξάγει το ανδρείκελο του Ροκφέλερ, με τις μαριονέτες υπουργούς του!!!
Τη νύχτα των εκλογών, με τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών, του υπουργείου ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, θα ανακοινώσουν αποτελέσματα τέτοια που τους έχει δώσει το παγκόσμιο κονκλάβιο των διεθνών Κοσμοκρατόρων, και η ψήφος του αφελούς λαού θα πάει περίπατο….. Θα ανακοινώσουν εκλογικά αποτελέσματα τέτοια, που να διασφαλίσουν τα δόλια δάνεια του ΔΝΤ και των άλλων μαφιόζων..
Άλλωστε αυτό έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν. Τα αποτελέσματα πάντα ετύγχανον την εγκρίσεως της Αμερικανικής πρεσβείας των Σιωνιστών. Θα ανακοινώσουν αποτελέσματα τέτοια που συμφέρουν τη λέσχη Bilterberg , και τη τριμερή επιτροπή, ώστε να σχηματισθεί κυβέρνηση συνεργασίας του επάρατου δικομματισμού, που θα εξυπηρετήσει Γεωπολιτικά, Γεωστρατηγικά, Γεωενεργειακά συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Αυτοκρατορίας, που θα σκλαβώσει τον Ελληνικό λαό, και θα σταθεροποιήσει την Ελλάδα σαν αποικία των Κοσμοκρατόρων.
Δεν διακινδυνεύουν να χάσουν..
Σχέδιά τους είναι, να μεταναστεύσουν οι Έλληνες, και εδώ να εγκατασταθούν οι έγχρωμοι λαθρό, ώστε να καρπωθούν οι ηγεμόνες της Ν.Τ.Π. όλα τα αγαθά της Ελλάδας.
Τώρα μας παίρνουν τα σπίτια!.
Γιαυτό ζητάμε από το εκλογικό σώμα των Ελλήνων, να ρίξει μαύρο στα πιόνια και μαριονέτες πολιτικούς της διεθνούς σιωνιστικής μαφίας.
Η σημερινή Σιωνιστική Γερμανία της κ. Μέρκελ, και του κ. Σόϊμπλε, λεηλατεί την Ε.Ε. με πρώτο σταθμό την Ελλάδα.
Τέτοια Ευρώπη ευχαριστώ κύριε Λουκά, δεν θα πάρω.
Η δοτή κυβέρνηση Παπαδήμου, και των άλλων αχυρανθρώπων, των διεθνών σιωνιστικών αγορών, ξεκίνησε την επίθεση εναντίον του Ελληνικού λαού, με βία, νοθεία, κινδυνολογία, και τρομοκρατία. Όλοι οι αυλικοί και πιόνια της λέσχης Bilterberg, και της σιωνιστικής τριμερούς επιτροπής, διατηρούνται στις θέσεις τους, προκειμένου να φέρουν εις αίσιον πέρας το έργο της νοθείας.
Οι αχυράνθρωποι κινδυνολογούν ανεπαίσχυντα ότι δεν θα έχουμε είδη πρώτης ανάγκης.
Η κοινωνία δεν αντέχει άλλο, και ο λαός μας αυτοκτονεί στις πλατείες των πόλεων, και στα υπόγεια των σπιτιών.
Νέα παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδος έκανε η επικεφαλής του ΔΝΤ κ. Κριστίν Λαγκάρντ, σε ομιλία της καλεσμένη από το Brookings institute. Εν όψει εκλογών, τασσόμενη υπέρ μιας κυβερνήσεως συνεργασίας είπε: «Οι Έλληνες πολιτικοί και οι Έλληνες πολίτες φάνηκαν πολύ γενναίοι με τις θυσίες που έκαναν μέχρι σήμερα στη προσπάθειά τους.» Εν τω μεταξύ το ακροατήριο γελούσε ειρωνικά και προκλητικά εις βάρος της χώρας μας, όταν η κ. Λαγκάρντ αναφέρθηκε στην Ελλάδα, και μαζί με το ακροατήριο γέλασε ειρωνικά και η ίδια!!!
Μας έχουν πάρει όλοι στο «ψητό» και γελούν ειρωνικά οι βάρβαροι εναντίον των σημερινών αφελών Ελλήνων.
Λέγω αφελών διότι επίστευσαν στο προδοτικό επάρατο δικομματισμό.
Η εκκλησία μας ψάλλει, «ότι θέατρον εγενήθημεν τω κόσμω, και αγγέλοις και ανθρώποις.»
Τέτοια πολιτική ηγεσία έχουμε. Η παρέμβαση της κυρίας Λαγκάρντ στα εσωτερικά της Ελλάδος, χαρακτηρίστηκε «ωμή» από τα διεθνή ΜΜΕ, αφού ζητά κυβέρνηση συνεργασίας των μνημονιακών δυνάμεων.
Το ΔΝΤ ενδιαφέρεται μόνο για να αρμέγει την Ελλάδα. Το ίδιο ζητά και η Goldman Sachs, τα συμπεράσματα δικά σας…
Φοβούνται μήπως μέσα από τις κάλπες αναδειχθεί ο πατριώτης ηγέτης, που θα διαγράψει μονομερώς το δόλιο χρέος, και έτσι θα πάψουν οι ηγεμόνες να αρμέγουν την αγελάδα, που λέγεται Ελλάδα….
Τα πιόνια του Ρότσιλντ (Αμερικανοί-Ευρωπαίοι), απαγορεύουν στα εδώ πιόνια τους να συμμετάσχει η Ρωσία σε διεθνείς διαγωνισμούς για τις αποκρατικοποιήσεις, για τη πώληση της δημόσιας περιουσίας της Ελλάδος που σχεδιάζουν οι δοσίλογοι πολιτικοί, μαριονέτες των Επικυρίαρχων, και των διεθνών αγορών. Έτσι απορρίφθηκαν αιτήσεις της Ρωσίας για εξαγορά ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ, ΕΛΠΕ, κ.λ.π. για να μη πατήσει πόδι η Ρωσία στα ενεργειακά της Ελλάδος, και στο Αιγαίο.
Τα θέλουν όλα δικά τους, και τα θέλουν τζάμπα, κατά τα άλλα η Ελλάς χρεοκόπησε…
Έτσι όμως οι Κοσμοκράτορες οδηγούν εσκεμμένα το πλανήτη σε Γ! Παγκόσμιο Πόλεμο.
Μη ξεχνάμε ότι κάπως έτσι άρχισε και ο Β! Παγκόσμιος Πόλεμος, αφού οι τότε μεγάλοι είχαν αποκλείσει τη Γερμανία από όλες τις διεθνείς αγορές, και οικονομικές πηγές.
Σήμερα η Σιωνιστική Δύση, κάνει οικονομικό πόλεμο στη Ρωσία, και αναμένουμε κάποτε η Ρωσία να ξεσπάσει αναλόγως…
Η Βουλή των Ελλήνων της οποίας η θητεία έληξε τη Μεγάλη Τετάρτη 11/04/12 για τους Έλληνες ήταν η χειρότερη Βουλή όλων των εποχών, αφού επί θητείας αυτών των βο(υ)λευτών, ψηφίστηκαν όλα τα αντεθνικά μνημόνια, μεσοπρόθεσμα, δανειακές συμβάσεις, PSI, κλπ. και άνθισαν τα λαμόγια οι πολιτικοί που σκλάβωσαν για πάντα τον Ελληνικό λαό, και μετέτρεψαν την Ελλάδα σε αποικία και προτεκτοράτο της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας των κ.κ. Ρότσιλντ-Σόρος-Ροκφέλερ, και τόπο κατοικίας του στρατού των λαθρομεταναστών. Τόσο άσχετοι πολιτικά βο(υ)λευτές ήταν.
Τους ψήφισε ο λαός και τους ανέδειξε σε εκπροσώπους του στην εθνοσυνέλευση, και αυτοί οι άθλιοι ψήφιζαν «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» εναντίον του Ελληνικού λαού.
Πρέπει να δικασθούν με τη κατηγορία της εσχάτης προδοσίας, αφού με τη ψήφο τους υπερασπίσθηκαν τα συμφέροντα του Ρότσιλντ, και κατεδίκασαν την Ελλάδα και το λαό της.
Δεν στάθηκαν ικανοί να πούν ένα ΟΧΙ στα μνημόνια.
Αφού ο λαός μας δεν έχει χρήματα πως θα ξεχρεώσει ένα απεχθές και δυσβάστακτο χρέος 500 δις.ευρώ;;; αφού δεν μπορούμε να εξοικονομήσουμε 11,5 δις. που μας ζητά τώρα η τρόϊκα, γιαυτό προγραμματίζουν να βάλλουν νέα εξοντωτικά μέτρα μείωσης μισθών και συντάξεων.
Μήπως πληρώνουν οι έχοντες και κατέχοντες;;;
Η μεσαία αστική τάξη καλείται να πληρώσει, η οποία ήδη έχει εξουθενωθεί. Δεν θα γονατίσουμε στη τρόϊκα που θέλει να μας σκλαβώσει για τα συμφέροντα των δανειστών της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ο δικομματισμός ετοιμάζεται «φτιασιδωμένος» να ζητήσει και πάλι τη ψήφο του Ελληνικού λαού, για να ολοκληρώσει την άλωση της χώρας από τους λαθρομετανάστες-το στρατό κατοχής της παγκόσμιας δικτατορίας- και τους κερδοσκόπους τραπεζίτες των κ.κ. Ρότσιλντ-Σόρος-Ροκφέλερ, και τη παρέα τους.
Στη προσπάθειά τους να νοθεύσουν την απόφαση του λαού, δεν σχημάτισαν υπηρεσιακή κυβέρνηση, αλλά κλήθηκαν οι υπηρέτες του Ροκφέλερ να διεξάγουν τις εκλογές. Δεν ρισκάρουν τα κεκτημένα!!
Πρέπει τα αντιμνημονιακά κόμματα, τη νύχτα των εκλογών, να έχουν επιτροπές από ειδικούς στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στο υπουργείο ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, να επιβλέπουν τη σωστή καταχώρηση των αποτελεσμάτων, διότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος νοθείας από τη Ν.Τ.Π. Τα θηρία δεν χάνουν το αίμα της Ελλάδος!!!Έλληνες ξυπνήστε!! Η πατρίδα ευρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο.Έλληνες μιμηθείτε την ηρωϊκή έξοδο του Μεσολογγίου, την οποίαν εορτάσαμε την Κυριακή των Βαϊων.
Επειδή μέσα στον αχό της οδύνης, των οιμωγών, και της πείνας που επέβαλλαν στο κυρίαρχο λαό, οι πολιτικοί νεκροθάφτες του δικομματισμού, η ιστορική μας μνήμη τείνει να εξαφανιστεί, θεώρησα χρήσιμο να γυρίσω πίσω τους δείκτες της ιστορίας, για να θυμίσω στο λαό μας την ηρωϊκή έξοδο του Μεσολογγίου.
Μια έξοδο που όπως γράφουν οι ιστορικοί, «Επέπρωτο να καταστήσει το Μεσολόγγι Ευρωπαϊκό σύμβολο ηρωϊσμού και αυτοθυσίας.»
Μιμούμενοι το Μεσολόγγι, πρέπει εμείς οι νέο-Έλληνες, να αποτινάξουμε το ζυγό των μνημονίων, και να δηλώσουμε ευθαρσώς στους τοκογλύφους του Ρότσιλντ, ότι δεν χρωστάμε τίποτε από το δόλιο χρέος, εθνικοποιώντας άμεσα τον ορυκτό μας πλούτο, και στρεφόμενοι πάραυτα σε νέες συμμαχίες…
Για να γίνουν αυτά χρειάζονται νέοι άφθαρτοι πατριώτες ηγέτες!!!
Μόνον έτσι θα σώσουμε τις νέες γενεές Ελλήνων, αλλιώς τα εγγονάκια μας θα γίνουν δούλοι στα εργοστάσια του Ρότσιλντ!!!
Εάν δεν κινηθούμε, τα εγγονάκια μας θα γίνουν λαθρομετανάστες στις χώρες των Ούννων και Βανδάλων.
«Να μη σκύψουμε το κεφάλι. Όσα χρήματα και αν έχουν. Δεν φοβόμαστε κανέναν!
Δεν θα γονατίσουμε μπροστά σε κανέναν που θέλει να μας επιβληθεί, που θέλει να μας καταστρέψει, που θέλει να μας εκμεταλλευτεί, που θέλει να κερδίσει τα σώματα και τις ψυχές μας, όσα πολιτικά και οικονομικά όπλα διαθέτει». Τάδε λέγει ο Μητροπολίτης Κορινθίας, ο δε Μητροπολίτης Κηφισίας & Αμαρουσίου κ.κ. Κύριλλος, στην εκφορά του Επιταφίου εκφώνησε ένα λίαν εμπνευσμένο λόγο, αρχίζοντας με το ποίημα του Ελύτη, «Της Δικαιοσύνης Ήλιε νοητέ»...δίνοντας έτσι κουράγιο στους σκλαβωμένους Έλληνες.
Η Ελλάδα σήμερα χρειάζεται ηγέτες πατριώτες , και όχι άβουλους διαχειριστές υπαλλήλους, πιόνια, και μαριονέτες της παγκόσμιας Δικτατορίας.

Ο Τολμών νικά!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος

Πηγή: Η πέμπτη σκλαβιά του ελληνισμού - RAMNOUSIA

pnemorem

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ