ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Ο Δημιουργός, ο Λαός, ο Δήμος και ο....ακατανόμαστος!

Λαός ή μαγική και συνάμα ιερή λέξη που καλύπτει το σύνολο των ανθρώπων. Η λέξη που από την εμφάνιση της ομαδικότητας του ανθρώπου στην γη, αποτέλεσε την βασικό ορισμό για το ιερότερο πράγμα μετά τον Δημιουργό.
Ο Δημιουργός του Λαού φαίνεται πώς κόσμησε τον άνθρωπο με τα ανώτερα φωτεινά προτερήματα, ούτως ώστε να πορευθεί τον σωστό και ενάρετο δρόμο. Άλλωστε και η βαθειά έννοια της λέξεως, ή ρίζα ΛΑ, υπονοεί κάτι το ουράνιο και φωτεινό, κάτι που αγγίζει το Θεϊκό «κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν». Αλλά δυστυχώς κάτι άλλαξε στην υλοποίηση της ιδέας, και αυτό ήταν το μέρος ο τόπος που εγκαταστάθηκαν τα δημιουργήματα. Η εγκατάσταση έγινε στην γη ή την Γαία ή την Δα ματερ, με άλλα λόγια την μάνα γη. Τι επηρέασε λοιπόν αρνητικά τον σχεδιασμό; Για να υπάρχει αρμονία μπήκαν οι κανόνες της γήινης διαμονής, ο νόμος που προέρχεται από την ίδια την γήινη διάσταση, δηλαδή ό Δήμος, και η εφαρμογή του η Δημοκρατία.
Έχουμε λοιπόν μια Τριάδα, τον Δημιουργό (εκείνον που κάνει γήινα έργα), τον Λαό(που προέρχεται από την υλοποίηση του φωτός) και τον Δήμο (τον γήινο νόμο).
Πάντα από την γνώση μας, υπήρχε ένας τέταρτος παράγων, ο ακατονόμαστος με διαφορετικές μορφές και εκφάνσεις που διαστρέβλωνε το έργο και εμπόδιζε την αρμονική εξέλιξη των άλλων παραμέτρων.
Τα ονόματα του ποικίλα μέσα στην ιστορία, σήμερα λέγεται:
                               (Διεθνής Νόμος Τοκογλύφων).
Και πάντα από την γνώση μας, η κατάσταση επανέρχεται στην «προφέραν έντιμον», άλλοτε ανώδυνα, και άλλοτε με πολλές θυσίες, πολλές φορές και θυσίες αίματος.
Όλα αυτά συμβαίνουν για να γίνει το χατίρι, και το καπρίτσιο αυτού του κακομαθημένου του ακατονόμαστου, που εκ των πραγμάτων ανόητος νομίζει πως αποκομίζει όφελος ουσιαστικό, αλλά αλίμονο το όφελος είναι παραδοτέο κατά την έξοδο από την Γαία, επειδή στον Δήμο αναγράφεται ευκρινώς πώς «απαγορεύεται να εξαχθεί ουδέν το γήινο εκτός γης». Έτσι ο ακατονόμαστος κατά την απομάκρυνση του συνοδεύεται μόνο από την κατακραυγή και κατάρες εναντίον του.
Ο λαός σήμερα, μοιάζει καταπληκτικά με υποζύγιο, που μετέφερε φορτία, έδειξε υπομονή, υπέστη κακουχίες, και παρ' ολα αυτά παραμένει είδος πρός πώλησιν.
Καλό είναι να λάβουν γνώση και να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους οι κρατούντες γιατί «φωνή Λαού οργή Θεού»

1 σχόλιο:

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ