ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Η Μάνη «κυριεύει» το μεγάλο λιμάνι!

Ο Μαντούβαλος στηρίζει Μιχαλολιάκο και Κικίλια
Αλλάζουν τα δεδομένα και στην μάχη του Πειραιά και στην μάχη για τον Κικίλια, μετά την ανοικτή υποστήριξη του Πέτρου Μαντούβαλου στον Βασίλη Μιχαλολιάκο.
Ο κ. Μαντούβαλος δήλωσε: «Εγώ και οι συνεργάτες μου συμπαρατασσόμεθα στο πλευρό του Βασίλη Μιχαλολιάκου για τον Πειραιά και του Βασίλη Κικίλια για την Περιφέρεια Αττικής και καλούμε όσους μας ψήφισαν να πράξουν το ίδιο». Στην ίδια δήλωση αναφέρει: «Δυστυχώς, οι εκβιασμοί και τα διλήμματα του κ. Παπανδρέου στέρησαν σε μας τη δυνατότητα να εισέλθουμε στο δεύτερο γύρο. Θα περίμενε κανείς τώρα να προβούμε σε άμεση και παραδειγματική τιμωρία όσων μας έβλαψαν, εκείνων που μας αδίκησαν. Δεν είναι όμως ώρα επί του παρόντος. Μας αρκεί η λαϊκή δικαίωση. Τώρα προέχει η επισφράγιση της ανοδικής πορείας της παράταξης εντός των κόλπων της...... οποίας γεννηθήκαμε και εκτραφήκαμε. Γι’ αυτό με ευθύτητα και ανιδιοτέλεια δηλώνουμε ότι θα στηρίξουμε ανεπιφύλακτα τις επιλογές της ΝΔ κατά το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών».
Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε: «Ο κ. Μαντούβαλος έκανε την υπέρβασή του και απέδειξε ότι διαθέτει παραταξιακή συνείδηση».

Πηγή

Νίκη απο τον πρώτο γύρω του Πέτρου Ανδρεάκου στον νεο δήμο της Ανατολικής Μάνης.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει το Υπουργείο Εσωτερικών ο Πέτρος Ανδρεάκος αναδεικνύεται Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης με ποσοστό 51,89%, από τον πρώτο γύρο, με τους Τζεφεράκο Γιάννη, Μιχαλολιάκο Κυριάκο, Καλαντώνη Αντώνη και Γεωργαράκο Ηλία να ακολουθούν με ποσοστά 20,27%, 15,29%, 9,93% και 2,61% αντίστοιχα.
Με καταμετρημένο το 100% ο συνδυασμός Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α. του Ανδρεάκου Πέτρου καταλαμβάνει 16 έδρες λαμβάνοντας συνολικά 5.913 ψήφους, ο Δημιουργικός Ενωτικός Συνδυασμός του Τζεφεράκου Ιωάννη καταλαμβάνει 5 έδρες λαμβάνοντας συνολικά 2.310 ψήφους, η Απόφαση Ευθύνης για την Μάνη του Μιχαλολιάκου Κυριάκου καταλαμβάνει 3 έδρες λαμβάνοντας συνολικά 1.743, η Νέα Εποχή του Καλαντώνη Αντώνη καταλαμβάνει 2 έδρες λαμβάνοντας συνολικά 1.132 ψήφους και η Λαϊκή Συσπείρωση Ανατολικής Μάνης καταλαμβάνει 1 έδρα λαμβάνοντας συνολικά 298 ψήφους.
Στον νέο Δήμο Ανατολικής Μάνης από τους 23.190 εγγεγραμμένους ψήφισαν 11.630 (50.15%) με έγκυρα 11.396 (97.99), άκυρα 181 (1,56 %) και λευκά 53 (0,46%).
Στον νέο Δήμο Ανατολικής Μάνης από τους 23.190 εγγεγραμμένους ψήφισαν 11.630 (50.15%) με έγκυρα 11.396 (97.99), άκυρα 181 (1,56 %) και λευκά 53 (0,46%).
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ