ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2011

Τα καλά και συμφέροντα...

ΑΓΑΝΑΚΤΩ...
ΑΓΑΝΑΚΤΩ με την συντεχνιακή απόφαση των Ελλήνων βουλευτών να αρνηθούν να αφαιρέσουν την βουλευτική ασυλία της Μιλένας Αποστολάκη, στην προσπάθεια τους να την προστατεύσουν από μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο πρώην σύζυγός της, Συγγελίδης. Για τον λόγο αυτό καταδικάστηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο το Ελληνικό δημόσιο και η Ελληνική Βουλή πρέπει να. πληρώσει πρόστιμο 12.000 ευρώ στον Συγγελίδη και 7.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα!
Τα μέλη του Κοινοβουλίου αρνήθηκαν να αφαιρέσουν την βουλευτική ασυλία από την Μιλένα Αποστολάκη, προκειμένου να δικαστεί γιατί αθέτησε τη συμφωνία να βλέπει ο πρώην συζυγός της τα παιδιά του μετά από το χωρισμό τους, με αποτέλεσμα ο αδικηθείς πατέρας που στερήθηκε του δικαιώματος επικοινωνίας με τα παιδιά του, να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ασφαλώς να δικαιωθεί!
Πρόκειται για μια απόφαση που πρέπει να γίνει μέγα θέμα όχι μόνον γιατί αποκαλύπτει περίτρανα τον απαράδεκτο συντεχνιακό τρόπο με τον οποίον σκέπτονται και συμπεριφέρονται οι Έλληνες βουλευτές, αλλά επιβεβαιώνει την κατάχρηση της βουλευτικής ασυλίας και σε θέματα που δεν έχουν καμία σχέση με τις πολιτικές ενέργειες των βουλευτών, και κατ' επέκταση επισφραγίζουν το αίσθημα ατιμωρησίας των μελών του κοινοβουλίου.
Στην εποχή που ζούμε, αυτά είναι άκρως προκλητικά και πρέπει να γίνονται γνωστά.
Αναγνώστης
pentapostagma.gr

by Siglitiki