ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

Ο Γ. Καρατζαφέρης και ο Π. Μαντούβαλος στις εγκαταστάσεις της Ε.Κ.Α.Μ και της Υ.Α.Τ στο ΓΟΥΔΗ

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Ε.Κ.Α.Μ και της Υ.Α.Τ στο Γουδή, πραγματοποίησε σήμερα ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, συνοδευόμενος από τον υπ. Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ στην Β’ Πειραιά κο. Πέτρο Μαντούβαλο.

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ ενημερώθηκε από τον Διοικητή της Δ.Α.Ε Υποστράτηγο κ. Παπασπύρου, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό, κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Ο κ. Καρατζαφέρης, δεσμεύτηκε για την άμεση προώθηση των θεμάτων των αστυνομικών στην νέα πολιτική ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου και επανέλαβε ότι τόσο το κόμμα, όσο και ο ίδιος προσωπικά, ευρίσκεται διαχρονικά και αταλάντευτα, στο πλευρό του Έλληνα αστυνομικού και της οικογένειάς του.

«Γνωρίζω καλώς το έργο που επιτελείτε και τις υπηρεσίες που προσφέρετε στο κοινωνικό σύνολο, όχι τώρα, όχι χθες, αλλά από 20 χρονών ρεπόρτερ, που ζούσα καθημερινά, την αγωνία και τον μόχθο του Έλληνα αστυνομικού. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ήμουν, είμαι και θα παραμείνω υποστηρικτής των δίκαιων αιτημάτων σας» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, απευθυνόμενος προς το προσωπικό, με το οποίο συναντήθηκε μετά το τέλος της ενημέρωσης.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η Ελληνική Αστυνομία είναι το ενεργό “κύτταρο” της Δημοκρατίας. Φανταστείτε έστω και μία στιγμή, να μην υπήρχε η Αστυνομία. Θα είχαμε την διάλυση και την ισοπέδωση των πάντων.

Ο ΛΑ.Ο.Σ τιμούσε, τιμά και θα τιμά το έργο που κάνει η Αστυνομία. Γι’ αυτό είμαστε στο πλευρό τους και γι’ αυτό αισθανόμαστε ότι είμαστε μία οικογένεια».

δείτε το βίντεο:  http://youtu.be/37IscZMDkvE

πηγή: http://www.neolaialaos.gr/2012/06/11/news/62224/