ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ: "ΟΧΙ στη μεθόδευση περικοπών στη μισθοδοσία των κληρικών "

Με ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ που εξέδωσε πριν από λίγη ώρα ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΛΑ.Ο.Σ. στη Β’ Περιφέρεια Πειραιώς, κος ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ τάχθηκε ενάντια στη μεθόδευση περικοπών στη μισθοδοσία των κληρικών.

 Μάλιστα συμμετέχοντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 της δημοσιογράφου Μαρίας Χούκλη, άσκησε σκληρή κριτική στη μεθόδευση περικοπών στη μισθοδοσία των κληρικών. Ο κος Πέτρος Μαντούβαλος κατήγγειλε το ρόλο της Τρόικας, που σχεδιάζει την περικοπή της μισθοδοσίας των Κληρικών, επισημαίνοντας ότι βάζουν πλέον στο στόχαστρο την εκκλησία.

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΛΑ.Ο.Σ. στη Β’ Πειραιά, στέκεται στο πλευρό της εκκλησίας και συμμερίζεται απόλυτα τις θέσεις που εκφράζει ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. κ. Σεραφείμ, ο οποίος σε ανακοίνωσή του στρέφεται κατά των κομμάτων της Αριστεράς που περιλαμβάνουν στο πρόγραμμά τους τον διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας και υπογραμμίζει ότι τυχόν αλλαγή των δομών της κοινωνίας μας θα έχει ολέθριες συνέπειες για το Έθνος μας και την Επιβίωσή του.

Εξ’ άλλου ο κος Μαντούβαλος, επισημαίνει ότι ζούμε πλέον την εφαρμογή του σχεδίου αποδόμησης της πατρίδας μας. Ένας μετά τον άλλον οι πυλώνες πριονίζονται με σκοπό την ολοκληρωτική κατάρρευση του Ελληνισμού.

Ξεκίνησαν με την οικονομική υποταγή του λαού, εφαρμόζοντας μνημόνια λιτότητας και φτωχοποίησης των Ελληνικών νοικοκυριών, που οδηγούν στην κατάργηση του παραδοσιακού δεσμού της Ελληνικής οικογένειας.

Ακολουθεί η επίθεση στην Ορθοδοξία, με την απαλοιφή του θρησκεύματος από τις ταυτότητες και έπεται η λεηλασία της μισθοδοσίας των κληρικών. Βάλλεται πλέον και το τελευταίο «οχυρό» του λαού, απέναντι στη φτώχια που μας επιβάλλει η Τρόικα.





πηγή: www.mantouvalos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ