ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Επίδομα ανεργίας σε λαθρομετανάστες υπόσχεται ο Τσίπρας!




Είναι τουλάχιστον προκλητικό, σε μια χώρα με περισσότερους από 1.200.000 ανέργους, ο ΣΥΡΙΖΑ να υπόσχεται στον καθέναν από αυτούς ότι θα… προσφέρει το 80% του τελευταίου τους μισθού για τουλάχιστον δυο χρόνια, θα τους προσφέρει διάφορες εκπτώσεις και θα εξασφαλίσει την αναστολή εξυπηρέτησης των δανείων τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ βαδίζοντας σε επικίνδυνα μονοπάτια υπόσχεται ότι θα μοιράζει επιδόματα ανεργίας σε 1,5 εκατ. λαθρομετανάστες ώσπου να βρουν (και αυτοί) δουλειά.!

Αν εξετάσουμε, όλα τα παραπάνω καθαρά από οικονομικής άποψης , υπολογίζουμε ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον 8-10 δις ευρω και μάλιστα άμεσα.

Το «λεφτά υπάρχουν» του κ. Τσίπρα και του οικονομικού του επιτελείου, μοιάζει τουλάχιστον φτωχό, μπροστά σ’ αυτό που μας έλεγε πριν από 2,5 χρόνια ο κ.Παπανδρέου και η παρέα του.




www.olympia.gr

1 σχόλιο:

  1. είναι ντροπή όταν υπάρχουν Έλληνες που πεινάνε και δεν μποσούν να πάρουν το επίδομα ανεργίας ο Αλέξης να τάζει λεφτά στους Αλλοδαπούς.Τότε γιατί να δουλέψουν .
    Για τους Έλληνες που τους μειώσαν τους μισθούς γιατί δεν τάζει να ψηφίσει νόμο να μειωθούν τα ποσά των δανείων που δίνουν και αντιστοιχούν στο μισό του μισθού τους για να μποσούν να αγοράζουν τρόφιμα για τα παιδιά τους και να πληρώνουν και τους λογαριασμούς τους. Κατόπιν αυτών αναρωτιούνται γιατί η Χρυσή Αυγή ψηφίστηκε από μισό εκατομμύριο Έλληνες. Στις επόμενες εκλογές να δούν τι δύναμη θα πάρει για να μπορέσει επιτέλους κάποιος να υπερασπιστεί και μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ