ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Εισαγγελέας ερευνά τις παραχωρήσεις παραλιών στο Δήμο Πειραιά_ΝΙΚΗ των Δημοτών

Απόφαση- καταπέλτης για την δημοτική αρχή του Β. Μιχαλολιάκου ακυρώνει όλες τις διαδικασίες παραχώρησης σε ιδιώτες των παραλιών «Βοτσαλάκια» και Φρεαττύδας ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη δικαστική έρευνα για το θέμα.

Η απόφαση - καταπέλτης εκδόθηκε από την Επιτροπή του Άρθρου 152 της Περιφέρειας Αττικής μετά από προσφυγή της παράταξης «Συμμαχία στον Πειραιά» και ακύρωσε όλες τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και τις παρεπόμενες πράξεις (σ.σ τον διαγωνισμό, που έγινε κ.ο.κ.)

Μετά από αυτή την εξέλιξη «παγώνουν» όλες οι διαδικασίες της παραχώρησης των δύο παραλιών σε ιδιώτες και όλα θα πρέπει να αρχίσουν από την αρχή εάν το εμμείνει σε αυτό το σχέδιο ο δήμαρχος Β. Μιχαλολιάκος.

Όμως, αυτή η απόφαση θα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και στο πλαίσιο της έρευνας, που ξεκίνησε με εισαγγελική εντολή από την Α’ πταισματοδίκη Πειραιά για να διερευνηθεί εάν τελέστηκαν αξιόποινες πράξεις στην διαδικασία λήψη των αποφάσεων και από ποιους.

Η εισαγγελική παραγγελία για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης δόθηκε μετά από μηνυτήρια αναφορά κατοίκων της περιοχής, που εναντιώνονται στην παραχώρηση σε ιδιώτες των δύο δημοτικών παραλιών.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Pireas2day.gr ο εισαγγελέας έχει ζητήσει η έρευνα να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Αυγούστου και ήδη η πταισματοδίκης έχει καλέσει όλους τους δημοτικούς συμβούλους, ανεξάρτητα εάν ψήφισαν θετικά ή αρνητικά στην εισήγηση του δημάρχου.

Η «Συμμαχία στον Πειραιά» σε ανακοίνωσή της για την απόφαση της Επιτροπής της Περιφέρειας έκανε λόγο για «μια μεγάλη νίκη των κατοίκων της πόλης μας, που εναντιώθηκαν στις παραχωρήσεις και στον παράνομο τρόπο που αυτές έγιναν».

«Δυστυχώς ο κ. Δήμαρχος (Β. Μιχαλολιάκος) αγνόησε και τη νόμιμη διαδικασία αλλά και το κοινό αίσθημα και προχώρησε σε απόδοση των παραλιών,παρά το γεγονός ότι επανειλημμένα του είχε επισημανθεί ότι κάτι τέτοιο και μη νόμιμο ήταν αλλά και οι κάτοικοι δεν το επιθυμούν. Ελπίζουμε ότι αυτή η ιστορία θα τελειώσει εδώ, ότι ο Δήμος Πειραιά θα συμμορφωθεί επιτέλους με τις αποφάσεις και οι παραλίες θα παραμείνουν ελεύθερες για όλους και όλες», καταλήγει η ανακοίνωση.

πηγή: http://pireas2day.gr/02,04,4702,00.aspx#.UCN6WOc6Zqo.facebook


σχόλιο Κουτσιλέου Κ. Μαργαρίτας : << και αυτή είναι μία μεγάλη ΝΙΚΗ_ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι οι αγώνες μας δεν είναι μάταιοι,,, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ >>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ