ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Για «απόβαση» ετοιμάζονται οι Τούρκοι

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του ο «Τύπος της Κυριακής», τούρκοι επιχειρηματίες συγκεκριμένης επενδυτικής εταιρίας ετοιμάζονται να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς του ελλαδικού κράτους για το ξεπούλημα (το λένε αξιοποίηση οι κυβερνώντες...) μαρίνων και λιμανιών της Ελλάδας.
Όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα στόχος της συγκεκριμένης εταιρίας όλων των λιμανιών πλην Αθηνών και Θεσσαλονίκης, προς μεγάλη λύπη του Μπουτάρη προφανώς.
Αυτό που δεν αναφέρεται στο ρεπορτάζ είναι ότι η συγκεκριμένη επενδυτική «απόβαση» της Τουρκίας δεν είναι κάτι νέο, αφού ήδη από τον Μάιο δημοσίευμα του «Βήματος» μας πληροφορούσε ότι ο τουριστικός λιμένας Μυτιλήνης είναι υπό την εκμετάλλευση κοινοπραξίας ελληνόφωνης εταιρίας και τουρκικής εταιρίας, με υπογραφή του πρώην υφυπουργού πολιτισμού και τουρισμού, Π. Αλιβιζάτου, και παρόντες τον πρώην υπουργό περιβάλλοντος, Ν. Σηφουνάκη, που είχε προτείνει την αλλαγή της Ελληνικής σημαίας με την αφαίρεση του Σταυρού, και της Γενικής Γραμματέος Τουρισμού, Κ. Μπέη.
Η νέα τουρκοκρατία έρχεται με βήματα γοργά στην Ελλάδα που πέφτει σε εποχές σκοταδισμού για άλλη μία φορά. Πλέον ο εχθρός, όμως, δεν έρχεται με την μορφή στρατιών και μεραρχιών, αλλά με την μορφή «ιδιωτών επενδυτών», «κακόμοιρων οικονομικών μεταναστών» και «πολυπολιτισμικών σήριαλ της τηλεόρασης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ