ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε πλοίο που πλέει προς την Γάζα!!

Επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας μας, από μια άκρως αψυχολόγητη ενέργεια των βουλευτών που εκθέτουν σφοδρά το κόμμα που προορίζεται να κυβερνήσει την Ελλάδα 
Αλλη μια εμπλοκή της Ελλάδας, χωρίς λόγο, φέρνουν δύο Ελληνες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για τους κυρίους Βαγγέλη Διαμαντόπουλο (βουλευτής Καστοριάς) και Δημήτρη Κοδέλα (βουλευτής Αργολίδας) οι οποίοι βρίσκονται σε ένα από τα δύο πλοία, (ένα ελληνικό και ένα φινλανδικό το Estelle), τα οποία απέπλευσαν προς την Λωρίδα της Γάζας.
Στην στάση που έκανε στην Κρήτη το ελληνικό πλοίο δεν του επετράπη ο απόπλους, καθώς υπήρχε σχετική υπουργική απόφαση μετά το αιματηρό επεισόδιο με το τουρκικό πλοίο "Μάβι Μαρμαρά".
Ετσι, απέπλευσε μόνο το Φινλανδικό πλοίο. Όμως, λίγη ώρα αργότερα, η ελληνική κυβέρνηση ενημερώθηκε ότι στο Φινλανδικό πλοίο επιβαίνουν και οι 2 έλληνες βουλευτές.
Η επικοινωνία των ελληνικών με τις ισραηλινές αρχές είναι συνεχής και οι ισραηλινοί ξεκαθαρίζουν ότι ανεξάρτητα με τους επιβαίνοντες, αν το πλοίο ακολουθήσει την πορεία του Μαβί Μαρμαρά, αυτό αποτελεί πολεμική πράξη!
Δεν μας φτάνουν δηλαδή οι "βόρειες" και "ανατολικές" απειλές των γειτόνων μας, τώρα οι δυο βουλευτές εμπλέκουν τη χώρα μας και σε περιπέτειες με το Ισραήλ!
Πρόκειται για μια άκρως επικίνδυνη απόφαση των δύο βουλευτών, η οποία εκτός από αψυχολόγητη, είναι και στην ουσία, άκρως αντίθετη με τα συμφέροντα της χώρας την δεδομένη χρονική περίοδο!
Προφανώς οι δύο βουλευτές, δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι συμβαίνει στην περιοχή, αλλά ούτε και το δράμα που περνούν οι χριστιανοί της περιοχής, από τους ισλαμοφασίστες!
Εκτός κι αν έχουν … οπότε τα πράγματα περνούν σε άλλη διάσταση πλέον!
Πέραν τούτου, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτεθειμένος για άλλη μια φορά σε "εθνικά ζητήματα", γεγονός που αποδεικνύει ότι το κόμμα που προορίζεται για την διακυβέρνηση της χώρας, λαμβάνει αποφάσεις "στο πόδι" !
Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να παίρνει άριστα στις οικονομικές του εξαγγελίες, αλλά στα Εθνικά θέματα, παραδίδει ... λευκή κόλλα!
Κρίμα...
Εύα Σερκίζη
aegeantimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ