ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012

Ισμήνη Πεπέ στο Πινάκιο: «Μας έχουν κάνει προσωπικότητες των Media»Η Ισμήνη Πεπέ δεν χρειάζεται συστάσεις... Η μουσική της και η φωνή της ταξιδεύει τους ακροατές της σε άλλα επίπεδα και σε μονοπάτια της ψυχής απρόσιτα.

Ωστόσο η ίδια δεν δείχνει να μαγεύεται από τις ιαχές των σειρήνων και συνεχίζει την πορεία της στη μουσική (και στο χώρο της) διατηρώντας το χαμηλό προφίλ της. Δημιουργεί με βάση το ένστικτο της και τα συναισθήματα της απορρίπτοντας τις...εμπορικές μεθόδους, κρατώντας έτσι την αυθεντικότητα και την μοναδικότητα της. Δεν κρύβει πως ερωτεύεται με τα τραγούδια και δένεται με αυτά...

Μιλώντας στο Πινάκιο υπογραμμίζει μεταξύ άλλων πως πρέπει κάποια στιγμή να ξεφύγουν οι νέοι από τα δεσμά που τους έχουν καθηλώσει και ν’ ανοίξουν τα φτερά τους και να πολεμήσουν. Θετικό σύμφωνα με την Ισμήνη Πεπέ είναι ότι οι νεαροί Έλληνες δείχνουν σιγά-σιγά σημάδια αντίδρασης κόντρα σε όλο το εμπόλεμο σκηνικό που έχει στηθεί.

Στο βίντεο της συνέντευξης που ακολουθεί θα διαπιστώσετε πως η Ισμήνη είναι μια κοπέλα που δεν στέκεται στα φώτα της σκηνής που παίζει τη μουσική της, αλλά έχει απόψεις, θέσεις, γνώμες, για ό,τι συμβαίνει γύρω της.Σίγουρα στοιχεία που έχουν στο DNA τους οι μεγάλοι καλλιτέχνες.
Η Ισμήνη εμφανίζεται σήμερα (και ανά δύο Σάββατα) στο Ernesto at cafe στην Νέα Φιλαδέλφεια