ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013

Δραπέτες των Τρικάλων οι δράστες της τραγωδίας στα Ίσθμια; 26χρονη διερχόμενη νεκρή από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς (video)


Το ενδεχόμενο να είναι δραπέτες από τις φυλακές των Τρικάλων οι δράστες που πρωταγωνίστησαν στην τραγωδία η οποία εξελίχτηκε στην Κόρινθο, όταν μετά από καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών με την Αστυνομία, έπεσε νεκρή μια 26χρονη διερχόμενη γυναίκα στα Ίσθμια, στον δρόμο για την Επίδαυρο.

Η καταδίωξη ξεκίνησε όταν τρία άτομα εισέβαλαν με καλάσνικοφ στην ταβέρνα “Μπάμπης”, στο 370ο χιλιόμετρο της παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Θηβών, στα Παλαιοκούνδουρα, ακινητοποίησαν πελάτες και προσωπικό και αφαίρεσαν χρήματα καθώς και κοσμήματα, για να διαφύγουν με το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη.

Η Αστυνομία του εντόπισε στην Κίνετα, και η καταδίωξη έφτασε μέχρι την Επίδαυρο, όπου οι δράστες είχαν σταματήσει, περίμεναν τους αστυνομικούς, και μόλις τους είδαν, άνοιξαν πυρ, για να ακολουθήσει ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς που αμύνθηκαν.

Μια γυναίκα που περνούσε από το σημείο με το αυτοκίνητό της, βρέθηκε ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά, τραυματίστηκε θανάσιμα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου και εξέπνευσε.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σφαίρα τη χτύπησε στην πλάτη, περνώντας από το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου, από τα καλάσνικοφ των δραστών, αν και θα πραγματοποιηθεί βαλλιστική εξέταση και στα όπλα των αστυνομικών που συμμετείχαν στην καταδίωξη.

Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν και βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στην περιοχή, προκειμένου να εντοπιστούν. Έχουν μάλιστα γίνει σχετικές ανακοινώσεις προς τους κατοίκους, ώστε να είναι προσεκτικοί και να αποφύγουν το αυτοκίνητο των δραστών, ένα μαύρο τζιπ με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΟ-1394.

Video

ysterografa