ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2013

Υπογράφτηκε η ελληνορωσική συμφωνία αμυντικής συνεργασίαςΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
Υπογράφτηκε, η συμφωνία αμυντικής συνεργασίας, Ελλάδος και Ρωσίας, από τους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας, της Ελλάδας Δημήτρη Αβραμόπουλο και της Ρωσικής Ομοσπονδίας Σεργκέι Σοϊγκού.
Η συμφωνία κωδικοποιεί το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθούν οι ελληνορωσικές αμυντικές σχέσεις από εδώ και στο εξής, ειδικά στο τομέα των εξοπλισμών, της υποστήριξης των ρωσικής κατασκευής οπλικών συστημάτων που υπηρετούν στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και τη μεταφορά τεχνολογίας από τη Ρωσία στην Ελλάδα.
Η υποδοχή στο ΥΕΘΑ του Ρώσου υπουργού και έμπιστου του προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν ήταν λαμπρή με άγημα που απέδωσε τιμές στον ίδιο και στη ρωσική σημαία.
Η υπογραφή της συμφωνίας έγινε στην αίθουσα του ΚΥΣΕΑ.
Οι πρώτες δηλώσεις μετά την υπογραφή της συμφωνίας ήταν οι ακόλουθες:
Δ.Αβραμόπουλος : «Κάνουμε κανούργιο ξεκίνημα στις σχέσεις Ελλάδας και Ρωσίας και εγκαινιάζουμε μία νέα εποχή στο χώρο της Άμυνας».
«Εξετάζουμε νέους δημιουργικούς τρόπους προσέγγισης σε στρατιωτικό επίπεδο στο πλαίσιο της συμφωνίας που υπογράψαμε με τον Ρώσο ομόλογο μου».
«Η Ρωσία είναι στρατηγικός εταίρος και εμβαθύνουμε τις σχέσεις μας σε μία περίοδο που η κατάσταση στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης περιοχής είναι ταραχώδης».
Σεργκέι Σοιγκού: «Για τη συμφωνία πλαίσιο που υπογράψαμε με τον ομόλογο μου εργάζονται ήδη εμπειρογνώμονες απο τα επιτελεία των δύο χωρών προκειμένου να καθορίσουν τις ακριβείς λεπτομέρειες εντός του 2014. Επίσης τέθηκε το θέμα της υποστήριξης των υπαρχόντων ρωσικών αμυντικών συστημάτων που έχει η Ελλάδα. ¨ολα θα πάνε καλά στο μέλλον καθώς οι σχέσεις με την Ελλάδα είναι μακροχρόνιες και ιστορικές».
Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας προσκάλεσε τον Δ. Αβραμόπουλο να επισκεφθεί τη γενέτειρά του, η οποία βρίσκεται στην Σιβηρία εν’ όψει και των χειμερικών Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ ο Έλληνας υπουργός Άμυνας ανταπέδωσε την πρόσκληση στον Σ. Σοιγκού να επισκεφθεί την Ελλάδα το καλοκαίρι.

defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ