ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Taygetos Challenge 2015 Στην Καρδαμύλη


Taygetos Challenge 2015 – 21-22 Μαρτίου 2015 | Δυτική Μάνη

Η πανέμορφη Καρδαμύλη, ένας τόπος που συνδυάζει μοναδικά το βουνό με τη θάλασσα, ετοιμάζεται να σας φιλοξενήσει για έκτη συνεχόμενη χρονιά στους ορεινούς αγώνες που πλέον έχουν γίνει θεσμός στη Δυτική Μάνη.
Με τη σημαντική βοήθεια της εταιρείας Salomon και του καταστήματος Runner Store,όπου θα είναι φέτος οι μεγάλοι μας χορηγοί, οι αγώνες αναβαθμίζονται σημαντικά με μοναδικό σκοπό να σας προσφέρουν μία αξέχαστη δρομική εμπειρία.
Οι διαδρομές παραμένουν ίδιες με τις προηγούμενες χρονιές, καλύπτοντας έτσι όλες τις απαιτήσεις των συμμετεχόντων οι οποίοι μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών διαδρομών.
Την Marathon με συνολικό μήκος 37.4 χλμ και 2.320 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς, την Experience με 20 χλμ μήκος και Υ+ 1.120 μέτρα και τη Funμε 5 χλμ μήκος και Υ+ 200 μέτρα.
Όπως κάθε χρόνο βέβαια η αγωνιστική δράση ξεκινάει από το Σάββατο μεσημέρι με το Vertical Speed (650 μέτρα με Υ+ 150 μέτρα) στο οποίο συμμετέχουν και οι μικροί μας φίλοι.
Η Marathon διαδρομή ανοίγει για ακόμη μία χρονιά το Ελληνικό ΠρωτάθλημαSkyrunning το οποίο και φέτος αναμένεται να έχει πολύ ενδιαφέρον ενώ η διαδρομήExperience θα μετράει και φέτος στοΠρωτάθλημα Νέων by Salomon το οποίο απευθύνεται σε αθλητές μέχρι 21 ετών.
Στη διαδρομή Marathon θα υπάρχουν 6 ηλικιακές κατηγορίες (4 Ανδρών και 2 Γυναικών) ενώ θα υπάρχουν χρηματικά έπαθλα στους 6 πρώτους νικητές και τις 3 πρώτες νικήτριες της Γενικής κατάταξης (στους κανονισμούς του αγώνα αναφέρονται λεπτομερώς τα έπαθλα καθώς και οι ηλικιακές κατηγορίες). Να υπενθυμίσουμε πως για να πάρει ένας αθλητής κατάταξη στον Taygetos Challenge θα πρέπει να έχει τρέξει και στους δύο αγώνες (τον Κάθετο του Σαββάτου και στον Marathon ή τον Experience της Κυριακής).
Στις διαδρομές Experience και Fun θα υπάρχουν 2 κατηγορίες, Ανδρών-Γυναικών.
Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση έχει αναλάβει η Chrono Systems η οποία εγγυάται για την άμεση και σωστή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Το κόστος συμμετοχής ορίζεται ως εξής:
  • – 25 ευρώ για τον Κάθετο αγώνα του Σαββάτου και τον Marathon της Κυριακής

  • – 20 ευρώ για τον Κάθετο αγώνα του Σαββάτου και τον Experience της Κυριακής

  • – 10 ευρώ για τη Fun διαδρομή της Κυριακής
Και περιλαμβάνει, εκτός όλων των απαραίτητων για την ασφάλεια σας μέσων, τα εξής: αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, τροφοδοσία σταθμών, πάστα πάρτι το Σάββατο βράδυ και μετάλλιο τερματισμού.
Δήλωση συμμετοχής μπορείτε να κάνετε στο κατάστημα RUNNER STORE, Λ. Κηφισίας 37Α Golden Hall, Μαρούσι, τηλέφωνο: 210 68 11 770.Όσοι δηλώσετε συμμετοχή στο κατάστημα, αυτόματα λαμβάνετε μέρος στην κλήρωση για 3 ζευγάρια παπούτσια, 3 είδη ρουχισμού και 3 δρομικά αξεσουάρ.
Τα δώρα θα κληρωθούν ανά 3 στις τρεις διαδρομές του αγώνα (Marathon, Experience και Fun) και η κλήρωση θα γίνει κατά τη διάρκεια των απονομών του αγώνα.
Όσοι επιθυμείτε να δηλώσετε ηλεκτρονικά μπορείτε να το κάνετε στην ιστοσελίδα http://www.trailproject.gr/index.php/events/2015/taygetos-challenge-2015 όπου θα βρείτε αναλυτικές λεπτομέρειες για την κάθε διαδρομή, τους κανονισμούς, τους σταθμούς ανεφοδιασμού, ενημέρωση για τα καταλύματα της περιοχής και φυσικά να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ