ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Καμμένος: Η ελληνική ψυχή δεν νικιέται

Απάντηση στη Γερμανία μέσω…Μάνης στην επέτειο της Επανάστασης των Μανιατών
Με έμμεση, αλλά σαφή αναφορά στο σήμερα, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος από την ηρωική Μάνη, όπου βρέθηκε για την 194η επέτειο της επαναστάσεως των Μανιατών εναντίον των Τούρκων, απέστειλε τη δική του «απάντηση» προς τη Γερμανία και τη γερμανική κυβέρνηση για τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες.
«Ευχαριστώντας το λαό της Μάνης για το μήνυμα της αρχής του απελευθερωτικού αγώνα, που ξεκίνησε από αυτή εδώ την πλατεία τη 17η Μαρτίου του 1821 με το σύνθημα «Νίκη ή Θάνατος».
Και επήλθε η νίκη.
Η νίκη θα έρχεται πάντα γιατί όσο δυνατοί κι αν είναι αυτοί που μας πολεμούν, πάντα όταν ξεκινούν τον αγώνα ξεχνούν κάτι, ότι η ελληνική ψυχή δεν νικιέται , δεν γονατίζει, δεν υποστέλλει τις σημαίες.
Όσο υπάρχει ένας ζωντανός από εμάς τόσο η Ελλάδα θα είναι ελεύθερη και τόσο θα νικάμε» τόνισε στην αντιφώνισή του προς τον Δήμαρχο ο υπουργός.

Στην τελετή ο κ.Καμμένος που πραγματοποιήθηκε στην Αρεόπολη της Μάνης, ο οποίος συνοδευόταν από τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαΐτση, ανακοίνωσε επίσης την κοινή απόφαση υπουργού και Αρχηγών, «με την έγκριση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης», όπως χαρακτηριστικώς τόνισε για να οριστεί η 23η Ιουνίου, ημέρα της Μάχης του Δυρού, ως «Ημέρα Παλλαϊκής Άμυνας», που ως όρος είχε πρωτοχρησιμοποιηθεί στη δεκαετία του ’80 από τον τότε ΑΝΥΕΘΑ Στρατηγό Δροσογιάννη ο οποίος και πέρασε τότε σχετικό νόμο.
«Αποφασίσαμε να ορίσουμε την 23η Ιουνίου, την ημέρα της μεγάλης μάχης που έδωσαν όχι στρατιώτες, αλλά πολίτες, γυναίκες πολίτες στο Δυρό, Ημέρα Παλλαϊκής Άμυνας και να σας ανακοινώσω ότι θα κάνουμε μεγάλες γιορτές προς τιμήν της Μανιάτισσας, της Ελληνίδας στις Ένοπλες Δυνάμεις. Θα είναι μια ημέρα που θα είμαστε όλοι παρόντες εδώ και θα είναι ημέρα επίσημη, ημέρα τιμής για τις γυναίκες στις Ένοπλες Δυνάμεις», τόνισε ο Π.Καμμένος.


Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αυτών, ο Δήμος Ανατολικής Μάνης ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τίμησε τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωσταράκο ανακηρύσσοντάς τον σε Επίτιμο Δημότη του.
Λ.Σ.Μ.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ