ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Η νέα πολιτική απάτη

Η νέα πολιτική απάτη για τα επόμενα 40 χρόνια και ο ρόλος του κρυφού αρχηγού της συμμορίας του χαφιεδομάγαζου του ΚΚΕ !!!
Κατα το αρθρο του Παναγιωτη Τρα’ι’νου, ΕΑΜ-Β’ Υδροχοος, «ο Μικης Θεοδωρακης …ο τελευταιος επιζων προδοτης!» ειναι ο ανθρωπος, που για περισσοτερο απο μισο αιωνα υπηρετησε πιστα, ως ο κρυφος αρχηγος του χαφιεδομαγαζου της συμμοριας του ΚΚΕ, το συστημα εξουσιας του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.
Εαν ετσι εχουν τα πραγματα ο πολιτικος αναχρονισμος στην Ελλαδα εγινε ηδη μη αναστρεψιμος.
Ας κανουμε πρωτα στο σημειο αυτο μια συντομη αναδρομη στην Ιστορια του προδοτικου χαφιεδομαγαζου της συμμοριας του ΚΚΕ:
Οταν τον Νοεμβριο του 1918 σιγουσαν τα πολεβολα του 1ου Παγκοσμιου Πολεμου και επικρατουσε η Οκτωβριανη επανασταση του 1917 των «Μπολσεβικων», ο κομμουνισμος ‘η σοσιαλισμος ειχε αποκτησει κρατος και οι κομμουνιστες την ρωσικη πατριδα του σοσιαλισμου.
Μεχρι σημερα παριστανεται ως «τυχαιο» το γεγονος, οτι απο τα 550 αρχηγικα στελεχη της Οκτωβριανης επαναστασης του 1917 των Μπολσεβικων, τα 460 μελη, δηλαδη το 80 % ηταν Εβραιοι, το μεγαλυτερο μερος των οποιων, δεν προηρθε απο την Ρωσια αλλα απο την Νεα Υορκη των ΗΠΑ.
Επισης παριστανεται μεχρι σημερα ως τυχαιο γεγονος, οτι η Οκτωβριανη επανασταση του 1917 των Μπολσεβικων χρηματοδοτηθηκε απο Εβραιους τραπεζιτες των ΗΠΑ.
Τυχαιο ειναι επισης και το γεγονος, οτι χωρις εξαιρεση ολοι οι σοβιετικοι αρχηγοι του κομμουνιστικου κομματος της Σοβιετικης Ενωσης και της μυστικης υπηρεσιας αυτης το ΚGB απο τον Lenin και Berija εως τον Andropow και Gorbartschow ησαν ολοι Εβραιοι!
Τυχαιοτητα, Τυχαιοτητα πανω απ’ ολα, πανω απ’ ολα στον Κοσμο…
Η αρχη αυτη της Τυχαιοτητας ειναι πραγματι καθολικα εφαρμοσιμος!
Η «Μακεδονια» ηδη απο το 1918 ανοιγε τον δρομο των Μπολσεβικων για τις «θερμες θαλασσες» και για τον λογο αυτο επρεπε να γινη με καθε τροπο σοβιετικη, δηλαδη ρωσικη, παρ’ολου που στο παρελθον ολες οι συνταγες
χρησιμοποιηση των βυζαντινων δικεφαλων αετων και την ορθοδοξια με εδρα την Γ’ Ρωμη, δηλαδη την Μοσχα χρησιμοποιηση των ορθοδοξων Ρωμιων και αμαιμονων Βουλγαρωνπαγιδα του Σχισματος και παγιδα του συνθηματος «Η Μακεδονια στους Μακεδονες» απετυχαν παταγωδως, χαριν της αντιδρασης του Ελληνισμου της Μακεδονιας και των σλαβοφωνων Μακεδονων που παρεμειναν και παραμενουν μεχρι σημερα πιστοι στο Ελληνικο Εθνος, υπομενοντας καρτερικα ολα τα μαρτυρια, τις απειλες, τις συμφορες, αγωνιζομενοι ακλονητοι στην πρωτη γραμμη του πυρος, για να μεινη η ελληνικη Μακεδονια για παντα ελληνικοι και οι ιδιοι Ελληνες.
Αυτο ποτε δεν το κατανοηση το αχρηστο μεχρι σημερα «Αττικο δημιουργημα».
Ειναι καταπληκτικο οτι την ιδεα της Βαλκανικης Ομοσπονδιας του Τιτου υποστηριξεν την 29.10.1942 μαζι με την Μεγαλη Βρεταννια και το ως ανω «Αττικο δημιουργημα».\
Το πειραμα της «Αυτονομης Μακεδονιας» εφαρμοσθηκε απο τους Βουλγαρους με επιτυχια στην «Ανατολικη Ρωμυλια» οταν αυτη λιγο μετα την αυτονομιση ενσωματωθηκε πραξικοπηματικα στην Βουλγαρια.
Στις 17.11.1918 ιδρυεται στον Πειραιά απο 14 ατομα, μεταξυ των οποιων
α) οι Εβραιοι της Θες/νικης Αβρααμ Μπεναρογια, Αλμπερτο Αρδιττι
β) ο Εβραιος των Αθηνων Φρανς Πετρουσκα;
γ) ο Εβραιος της Καβαλας Αντζελ Πεχνα και
δ) ο Εβραιος της Κερκυρας Φρανς Τζουλατι
το σοσιαλιστικο εργατικο κομμα Ελλαδος (ΣΕΚΕ) το οποιο μετονομαζεται τον Δεκεμβριο του 1924 σε Κομμουνιστικο Κομμα Ελλαδος (ΚΚΕ), ελληνικο τμημα της κομμουνιστικης διεθνους (ΕΤΚΔ).
Οι ελληνικες εδαφικες αξιωσεις
στην κεντρικη και ανατολικη Μακεδονια κατα της Βουλγαριας και
στην Θρακη και Μικρα Ασια κατα της Τουρκιας
που ρυθμιστηκαν το 1919 στην συνθηκη του Νε’ι’γυ με την Βουλγαρια και το 1920 στην συνθηκη των Σεβρων με την Τουρκια, κηρυχθηκαν απο το ΚΚΕ-ΕΤΚΔ ως ιμπεριαλιστικες αξιωσεις που επρεπε να πολεμηθουν.
Στο 3ο εκτακτο συνεδριο του ΚΚΕ-ΕΤΚΔ στην Αθηνα μεταξυ 26.11.-03.12. 1924 και 21 χρονια μετα το Ιλιντεν αντηχει και παλι το συνθημα του βουλγαρικου κομιτατου ΕΜΕΟ «Η Μακεδονια στους Μακεδονες» και για πρωτη φορα απο ελληνικα (;) χειλη.
Το συνθημα αυτο βελτιωνεται με τον ξεχωριστα «Μακεδονικο» και «Θρακικο» λαο για την απορροφηση της Μακεδονιας και της Θρακης απο την Βουλγαρια.
Μετα το 3ο εκτακτο συνεδριο και υπο την επισημη καθοδηγηση της Μοσχας και Σοφιας, το σιωνιστικο κατασκευασμα του ΚΚΕ-ΕΤΚΔ κλιμακωνει συνεχως τις αποφασεις του και τις πραξεις του, με κεντρικο στοχο τον διαμελισμο της Ελλαδος και την αποσχιση-ανεξαρτοποιηση της ελληνικης Μακεδονιας και Θρακης.
Ξεριζωμενοι απο τις πατριδες τους της Μικρας Ασιας, εκατομμυρια εξαθλιωμενοι Ελληνες προσφυγες, φθανουν στην Μακεδονιοα και αγωνιζονται να επιβιωσουν, εξημερωνοντας τον ρημαγμενο και εγκαταλειμενο απο τους πολεμους τοπο. Η ΚΕ του ΚΚΕ-ΕΤΚΔ με προκηρυξη της για την πρωτη επετειο απο τον θανατο του Λενιν, κηρυσσει στις 25 Ιανουαριου 1925 τον εμφυλιο πολεμο αναμεσα στους ντοπιους ελληνικους πληθυσμους της Μακεδονιας και Θρακης και τους προσφυγηκους ελληνικους πληθυσμους της Μικρας Ασιας και ζητει να «παψη το ανθρωποπαζαρο της Μακεδονιας και Θρακης και καλει τους λαους των, να αγωνισθουν για την ενιαια και ανεξαρτητη Μακεδονια και Θρακη και για την βαλκανικη ομοσπονδια».
Πληρως εξαρτημενο το ΚΚΕ απο το ΚΚΒ βαινει παραλληλα με τους κομιτατζηδες της ΕΜΕΟ και οργανωνει ταραχες στην Μεκεδονια, οπου ιδρυεται «η σλαβικη μυστικη οργανωση οχρανα» απο παλαιους κομιτατσηδες.
Σε προκηρυξη του στις 16 Μαρτιου 1930, το ΚΚΕ διακηρυσσει μεταξυ αλλων την «ενιαια και ανεξαρτητη Μακεδονια και Θρακη και την βαλκανικη κομμουνιστικη ομοσπονδια».
Με την επεμβαση της «τριτης κομμουνιστικης διεθνους» και τοποθετηση επικεφαλης του ΚΚΕ στις πρωτες ημερες του Νοεμβριου, του αποφοιτου του κομμουνιστικου Πανεπιστημιου «Κουτβνικον» Ζαχαριαδη, σφραγιζεται η μοιρα του ΚΚΕ και της Ελλαδος.
Τον Δεκεμβριο του 1935 στο 6ο συνεδριο του ΚΚΕ ο Ζαχαριαδης επιβαλλει «νεα γραμμη» χωρις ομως να παυη το ΚΚΕ να διακηρυττη πως τελικα και οριστικα θα λυθει το «Μακεδονικο Ζητημα» αδελφικα μετα την νικη της Σοβιετικης εξουσιας στα Βαλκανια.
Τον Ιουνιο του 1941 οπου εχουν τελειωσει τα παντα στην Ελλαδα απο την εξορμηση των Ιταλων, Γερμανων και Βουλγαρων βρισκονται στο κατεργο της Ακροναυπλιας 600 στελεχη του ΚΚΕ που ειχαν συλληφθει απο την τοτε κυβερνηση του καθεστωτος του Μεταξα.
Για τριτη φορα σε διαστημα λιγοτερο των 30 ετων οι Βουλγαροι καταλαμβανουν την ανατολικη Μακεδονια και Θρακη.
Με την επιθεση της Γερμανιας κατα της Σοβιετικης Ενωσης αποφυλακιζονται απο την Ακροναυπλια ως Βουλγαροι ο Ανδρεας Τσιπας, ο Ανδρεας Τζημας και ο Παπανεδελικος κ.α.
Οι ως ανω σημετειχαν στις σφαγες απο τους Βουλγαρους του Δοξατου, της Δραμας και των αλλων περιοχων της Ανατολικης Μακεδονιας.
Ο χαφιες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου και των μοσχοβιτικων αφεντικων Νικολαος Ζαχαριαδης, ο οποιος οταν οι Ελληνες θυσιαζονταν στα βουνα της αντιστασης κατα των Γερμανων, Ιταλων και Βουλγαρων αυτος παριστανε τον εκ του ασφαλους «διωκομενο» στις πολυτελεις πτερυγες του γερμανικου κεντρου συγκεντρωσης και εξοντωσης «Νταχαου», διοχετευθηκε απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο πρωτα στην Σοβιετικη Ενωση και απο εκει στην Ελλαδα για να δρομολογηση τον «εμφυλιο πολεμο» που ειχε αρχισει να «χτιζεται» με την σφαγη των Δεκεμβριανων.
Το ΚΚΕ στον κλειστο και ηλιθιο συνωμοτικο πυρηνα της ηγεσιας του, ποτε δεν αντιληφθηκε, οτι ηδη απο τις αρχες του 1943 ολα λειτουργουσαν για λογαριασμο του εβραιου και σιωνιστη απο την Κροατια Τιτο και οχι συμφωνα με το παλαιο σχεδιο της Σοβιετικης Ενωσης και εγκληματικα εξαναγκασε την Ελλαδα να πληρωση εξαιτιας του εβραιου αυτου και της ηλιθιοτητας του, βαρυτατο φορο αιματος, καταστροφης και οπισθοδρομησης.
Ο Τιτο ειναι αυτος ο οποιος κατ’ εντολη του διεθνους πολιτικου σιωνισμου κατασκευασε απο τον Δεκεμβριο του 1943 την «Δημοκρατια της Μακεδονιας» και την οποια διακηρυξεν στην συνδιασκεψη του Πα’ι’τσε και καλυψε καταστατικα ολοκληρη την γεωγραφικη περιοχη και τους πληθυσμους της Μακεδονιας, παραβιαζοντας τα συνορα της Ελλαδος αλλα και της ηττημενης και δοσιλογης Βουλγαριας.
Το δηθεν «Μακεδονικο Ζητημα» συνεπως ειναι σιωνιστικο κατασκευασμα.
Αυτο μετα τον Τιτο φανηκε την 25.04.1986 ξεκαθαρα, οταν για πρωτη φορα μετα την καταλυτικη παρεμβαση του Σταλιν την 10.02.1948 στην ιδεα της Βαλκανικης ομοσπονδιας επιχειρηται απο τις ΗΠΑ δια του πρεσβυ της στο Βελιγραδι Τσων Σκλιπτον ωμο πραξικοπημα με νομομοποιηση της διαλυσης της Γιουγκοσλαβιας οταν μιλησε στο Πανεπιστημιο Κυρλλος και Μεθοδιος των Σκοπιων σαν να ηταν το κρατιδιο αυτο αυτοτελες κρατος με αυτονομη κρατικη υποσταση, δηλαδη για «ενιαια ταυτοτητα των Μακεδονων του Βαρνταρ, Πιριν και Αιγαιου».
Αμεσως μετα αρχισε να οργιαζει και η Γερμανικη προπαγανδα για το Μακεδονικο που συνεχιζεται μεχρι σημερα.
Τριαντα χρονια μετα της σφαγη των Δεκεμβριανων, δηλαδη οταν ο ελληνικος λαος ξεφορτωθηκε την Χουντα που μας ειχε επιβαλλει για 7 χρονια ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος και ηταν ετοιμος να γευθη την νεα ελευθερια του, παλι κληθηκε απο τις ΗΠΑ και συγκεκριμενα απο τον διαβοητο δολοφονο και σιωνιστη Κισινγκερ, ο Μικης Θεοδωρακης για να συζητησουν τα μελλουμενα στην Ελλαδα!!!
Ποιος συνεπως ειναι στην πραγματικοτητα ο Μικης Θεοδωρακης που προτεινε στις ΗΠΑ την λυση «Κωνσταντινου Καραμανλη» και η οποια εγινε απο τις ΗΠΑ τον Ιουνιο του 1974 αποδεκτη και υλοποιηθηκε;
Δεν πρεπει ομως να λησμονουμε οτι τον Ιουλιο του 1974 εγινε και η εισβολη των Τουρκων στην Κυπρο με συγκαταθεση των ΗΠΑ!!!
Ποιος συνεπως θα αντιδρουσε στην Ελλαδα οταν κατα την Μεταπολιτευση ολοι οι «πρωταγωνιστες» ειχαν «διοριστει» εναν μηνα πριν, κατα συσταση του Μικη Θεοδωρακη, απο τις ΗΠΑ;
Αγορασε ο Μικης Θεοδωρακης απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο με «υποθηκη» εναν Καραμανλη, δηλαδη εναν «Ψευτοεθναρχη» και την μιση Κυπρο, την διεθνη καριερα του και την προσβαση του στην παγκοσμια μουσικη αγορα;
Ειναι ο Μικης Θεοδωρακης ο κρυφος αρχηγος του χαφιεδομαγαζου της συμμοριας του ΚΚΕ;
Εαν ετσι εχουν τα πραγματα ως τα περιγραφει ο Παναγιωτης Τρα’ι’ανος στο αρθρο του (ο Μικης Θεοδωρακης…ο τελευταιος επιζων προδοτης), τοτε η ελευθερη, ανεξαρτητη, ακεραιη και αυτοδυναμη Ελλαδα ειναι ενα αποπροσανατολιστικο παραληρημα προδοτων που σκοτωνουν αμεσα ‘η εμμεσα Ελληνες με συνεργεια των δημοκρατικων(;) και πατριωτικων(;) γραπτων και ηλεκτρονικων ΜΜΕ, για να εξυπηρετησουν ως χαφιεδες και χαφιεδομαγαζα ξενα συμφεροντα αριστερης ‘η δεξιας κατευθυνσης αλλα σιωνιστικης προελευσης.
Την τελεσιδικη οικονομικη καταστροφη της Ελλαδος την ειχε προβλεψει στο βιβλιο του με τιτλο « ο Μαρξιστικος Μυθος» ηδη το 1984 ο Νικολαος Καλογεροπουλος.
Πραγματι οι ετσι ονομασθεισες «Αριστερες προοδευτικες δυναμεις που προεκυψαν απο το χαφιεδομαγαζο της συμμοριας του ΚΚΕ» ειναι μαζι με αυτο υπευθυνες για ολα τα νεοτερα δεινα που υπεστει η πατριδα μας.
Ο «αριστερισμος» επεφερε παντοτε την δυστυχια!
Γι’ αυτο αλλωστε κατερρευσε η Σοβιετικη Ενωση. Το σχεδιο του Λενιν να φερη στην Σοβιετικη Ενωση τους Αμερικανους επενδυτες που χρηματοδοτησαν την επανασταση του ναυαγησε μετα τον θανατο του και την ελευση του Σταλιν.
Αυτος ειναι και κυριος λογος που οι «κομμουνιστες» της Κινας υιοθετησαν το καπιταλιστικο οικονομικο συστημα!
Ποιος απο τις ετσι ονομασθεισες αριστερες προοδευτικες πολιτικες δυναμεις της Ελλαδος γνωριζει, οτι το πολιτικο συστημα της Ελβετιας ειναι οραμα και εργο του Καπουδιστρια;
Γιατι η Ελλαδα εφαρμοζει μεχρι σημερα ενα αποτυχημενο και ξενοφερτο πολιτικο συστημα που ονομαζεται «Παρλαμενταρισμος»;
Ο τροπος σκεψης και εκφρασης του πολιτικου αυτου συστηματος εκ των πραγματων αδυνατει να προσεγγιση, να αναλυση και να σχεδιαση την συγχρονη πραγματικοτητα στην δυναμικη προβολη της στο μελλον και να την εκφραση σε σε πολιτικο επιπεδο.
Το συστημα αυτο αποφευγει οπως ο διαβολος το λιβανι να ενεργοποιηση τους Ελληνες πολιτες και να διαμορφωση γνωμη και αποψη για τον τοσο αναγκαιο μετασχηματισμο της ελληνικης κοινωνιας. Ολα τα κομματα του πολιτικου αυτου συστηματος αντι να κανουν ουσιαστικο διαλογο για αντιμετωπιση της παρουσας κοινωνικης και οικονομικης κρισης, ασκουν αναχρονιστικη κριτικη με βαση ηλιθιες ιδεοληπτικες αφετηριες και προσπαθουν να φθειρουν το ενα το αλλο σε σχεση με την ικανοτητα διακυβερνης της πατριδας μας.
Γιατι δεν ειναι η Ελλας «Καποδιστριας», δεν ειναι Ελβετια με το υπεροχο της κρατος-προνοια;
Ολες οι ως ανω ερωτησεις απαντιωνται απο την πραγματικοτητα, οτι η Ελλαδα μαζι με τον σε μεγαλο βαθμο βυζαντινορθοδοξο ζητιανο λαο της εξουσιαζεται απο το μπασταρδεμενο δεξιο και αριστερο πολιτικο ρυπο και συρφετο της οικογενειοκρατιας!!!
Οτι χειροτερο θα μπορουσε να υπαρξη για μια χωρα, για να τελειωση αυτη μεσω ερειπιων και της απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο κατευθυνομενης πολυπολιτισμικοτητας, εαν δεν βγει στο προσκηνιο η υπαρχουσα ακομη μειονοτητα της Αριστειας των «γνησεων» Ελληνων.
Ο σκοπος της αυτοσυντηρησεως της Ελλαδος και της μειονοτητας των γνησιων Ελληνων, μεσα και περαν του 21ου αιωνα, ειναι υπεραρκετος, για να καθαγιαση ολα τα δυνατα μεσα, που οφειλουν να χρησιμοποιηθουν για την εκπληρωση του.
Η «ηθικοτης» των μεσων για την επιτευξη του σκοπου αυτου, γινεται μια περιττη και επικινδυνη πολυτελεια και γι’ αυτο θα τεθει σε παρενθεση.
Ο «μονοδρομος» επιτευξης του σκοπου αυτου, περναει μεσα απο τις «αρχαιες αυλες των μεγαλων ανδρων της ελληνικης αρχαιοτητας».
Οι ανδρες αυτοι δεν «αυτοκτονουσαν» ουτε «εσφαζονταν» αλλα εκει που ηταν αναγκαιο «εσφαζαν»….
Οι ανδρες αυτοι συνδυαζαν την τολμη με την διπλωματικη σωφροσυνη, την επιδεξια χρηση της βιας και της απατης, την γενναια αυτοπεπιθηση, την απεχθεια προς την ασαφεια και τα ημιμετρα, την ικανοτητα τους να συνεργαζονται επιτυχως με ψευτικους φιλους και αμφιβολους συμμαχους.
Ο μεταφυσικος ποθος των Ελληνων για την ελευθερια, ειναι η κυρια δυναμη και ορμη που θα εκτοπισει την νεα Γερμανικη κατοχη, θα στειλει στον διαβολο χωρις επιστροφη τον εγχωριο Νεποτισμο και την ειδεχθεστερη μορφη τυρρανιας που κρυβεται πισω απο τον Παρλαμενταρισμο, τις Στοες, τις Λεσχες, τα Σκηνωματα, τα Εργαστηρια, τα υπερτατα Δικαστηρια, τους μεγαλους Ιεροσυλλογους και οποιαδηποτε αλλα «σκατοκατασκευασματα» του διεθνους πολιτικου σιωνισμου και θα προδικασει το μελλον της πατριδας μας.
Η Ελλας θα ξεπερασει το σημερινο Ναδηρ της, μονο με δυναμικα και καλως επινοημενα σχεδια ενος ικανου «Ηγετου» απο την «γνησια» Αριστεια του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας που θα συνδυαζει τον ανθρωπο με το κτηνος, που θα μετατρεπεται σε Αλεπου για να ανακαλυπτη τις παγιδες και σε Λεονταρι για να διωχνη και εν αναγκη για σκοτωνη του Λυκους και τις Υαινες.
Ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος σχεδιαζει για την Ελλαδα οπως το διατυπωσε ο εκδοτης της Ισοστελιδας «berlin-athen.eu» κ. Μανωλης Σαριδης μια «αριστερη» κυβερνηση (ΣΥΡΙΖΑ) με μια επισης «αριστερη» αξιωματικη αντιπολυτευση (ΛΑ’Ι’ΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ), δηλαδη μια νεα απατη με σοβαρες επιπτωσεις για την Ελλδα για τα επομενα 40 χρονια.
Δεν ειναι συνεπως τυχαιο το γεγονος οτι η ΛΑ’Ι’ΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ειχε ηδη επαφες με τον Μικη Θεοδωρακη, με τον κρυφο αρχηγο του χαφιεδομαγαζου της συμμοριας του ΚΚΕ, δηλαδη με τον ανθρωπο του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, γαι να παρη την εγκριση δραστηριοποιησης της στο νεο παιχνιδι που θα παιζεται μετα τις εκλογες της 20 Σεπτεμβριου 2015.
Με τον τροπο αυτο ο ελληνικος λαος θα συνεχιζει να πληρωνη τα σπασμενα με την επισης κατευθυνομενη απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο εκδικηση των «εταιρων» της στην σιωνιστικη Ε.Ε.!

ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ ΓΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ!

Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
Tel.+Fax: 0049 2102 32513
E-Mail: chaziteo@t-online.de
25.08.2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ