ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

«Ραγδαία αλλαγή του σκηνικού των.....

......ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ»
Τι άλλο περιμένετε να δείτε για να καταλάβετε ότι βρισκόμαστε στον προθάλαμο του Γ΄ Π.Π. ;
50.000 στρατιώτες είναι ο τακτικός στρατός των Σύρων.
60.000 είναι οι μαχητές της Χεσμπολαχ και οί Ιρανοί.
Οί δυνάμεις των Ρώσων, προσέρχονται συνεχώς στην Συρία.
Αυτή την στιγμή ξεπερνούν του 2.000, από τους οποίους οι 1.500 είναι ειδικά εκπαιδευμένοι να εξολοθρεύουν τους Τζιχαντιστές.
Στα παράλια της Τουρκίας, έχουν κατασκηνώσει πάνω από 1.500.000 μετανάστες, από τους οποίους λίγοι είναι Σύριοι, και οί υπόλοιποι προέρχονται από Αφγανιστάν-Πακιστάν- Ιράν.
Περιμένουν την σειρά τους, για να μεταφερθούν με φουσκωτές βάρκες από τους δουλεμπόρους της ΜΙΤ, στα Ελληνικά νησιά.
Το σκηνικό του καιρού όμως αλλάζει και θα δυσκολέψει αυτές τις μετακινήσεις στο Αιγαίο.
Από την άλλη δεν μπορούν τόσο εύκολα να εκδώσουν οι Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες πλαστά Συριακά έγγραφα., ιδιαίτερα τώρα που έγινε γνωστό το γεγονός να περνούν στην Ελλάδα «Πακιστανοί από Συρία»
Η επιμονή τους να περάσουν στα Ελληνικά νησιά έχει ανθρωπιστικές αιτίες, αν αναφερόμαστε στους Σύριους, έχει όμως και άλλους σκοπούς, αν ενοχοποιούμε τους Τζιχαντιστές, από τους οποίους τουλάχιστον 5.000 έχουν διέλθει από την Ελλάδα τα τελευταία εφτά εικοσιτετράωρα, όπως δήλωσε στο Buzz Feed ανώνυμος εκπρόσωπός τους.
Οι δηλώσεις στελεχών της ISIS, δημοσιεύονται και στον Αγγλικό τύπο, με την μορφή ανωνυμίας Sunday Express), και μέσα από αυτές φαίνεται ξεκάθαρα πλέον η πρόθεση των Ισλαμιστών να αιματοκυλίσουν την Ε.Ε.
Το «νεύμα» για αυτές τις κινήσεις, δεν γνωρίζουμε αν το πήραν, η βιασύνη που επιδεικνύουν στα Ελληνικά νησιά όμως καταδεικνύει ότι είμαστε πολύ κοντά σε ένα γενικό Τζιχαντ, το οποίο δεν θα αργήσει πολύ.
Από την άλλη πλευρά οι στρατιωτικές κινήσεις του Πούτιν στην Συρία που εντείνουν τις ανησυχίες για όλη την ευρύτερη περιοχή αποκαλύπτουν και τις περαιτέρω προθέσεις του που είναι η άνοδος της τιμής του πετρελαίου και ό έλεγχος της περιοχής.
Το τεράστιο κοίτασμα χρυσού στο Ιράν και οι εχθροί Σαουδάραβες, και Κατάρ, είναι οι σοβαρότεροι λόγοι των στρατιωτικών επιχειρήσεων στην Συρία που δεν θα αργήσουν να επεκταθούν «πιο δίπλα»
Η χειραγώγηση της τιμής του πετρελαίου θα περάσει σε χέρια Ρωσικά, αυτό έχει σαν κύριο μέλημά του ο Πούτιν.
Το κτύπημα βέβαια της Αμερικάνικης οικονομίας θα έλθει από αλλού.
Ο κινέζος πρόεδρος ετοιμάζεται να βρεθεί τετ α τετ, με τον πρόεδρο Ομπάμα, για να τον προειδοποιήσει, ότι αν δεν αλλάξει πολιτική, θα βγουν στην αγορά 3,5 τρις δολάρια των Αμερικανικών ομολόγων τα οποία έχει στα χέρια της η Κινέζικη κυβέρνηση.
Αν συμφωνήσουν να μετριαστεί αυτή η κίνηση πιθανόν να έχουμε παράταση της οικονομικής διάλυσης των ΗΠΑ.
Αν όχι, θα πρέπει ο πλανητάρχης να ενεργοποιήσει τα σενάρια πολέμου, που τόσον καιρό τον πιέζει το εβραϊκό λόμπυ να ξεκινήσει.
Η Συρία αδειάζει από κατοίκους, αλλά και Τζιχαντιστές μέρος των οποίων εξολοθρεύεται από τους Ρώσους και άλλοι την εγκαταλείπουν γνωρίζοντας ότι οι Ρώσοι θα ισοπεδώσουν ότι υπάρχει εκεί.
Το ΝΑΤΟ έρχεται κάπως καθυστερημένο να αντιδράσει, και θα στρέψει την προσοχή του Πουτιν στα Βαλκάνια, (άλλωστε στο Κόσσοβο κυρίως μεταβαίνουν οι Τζιχαντιστές, από την Ελλάδα και την Βουλγαρία, μέσω Τουρκίας), στην Ουκρανία, και στο Αιγαίο, γιατί η στιγμή των Τούρκων
.......μάλλον έφτασε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ