ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Μας ...άλλαξε τα πετρέλαια το ατύχημα?

"Και ο δεύτερος άγγελος εξέχεε την φιάλην αυτού εις την θάλασσαν και εγένετο αίμα ως νεκρού, και πάσα ψυχή ζώσα απέθανεν εν τη θαλάσση."
Αποκάλυψις Ιωάννου Κεφ 16 παρ 3
Η τρομακτική εξάρτηση του «πολιτισμού» μας στο ενεργειακό επίπεδο, από το πετρέλαιο, έχει σαν συνέπεια και τις πολλές περιβαλλοντικές καταστροφές που συμβαίνουν από την άντληση την μεταφορά αλλά και την καύση του.
Ένα «ατύχημα» στην εξέδρα του πετρελαϊκού κολοσσού BP, ήταν ή αιτία μίας ανεξέλεκτης οικολογικής καταστροφής στον κόλπο του Μεξικού.
Η πρόοδος μας, τελικά είναι οπισθοδρόμηση και οδηγεί στον όλεθρο. Αγανακτούν οι Ατζέκοι, για το λάθος τους να παραδώσουν τον πλανήτη σε μας..
Ο ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΟΣ δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο νούμερο αντιστοιχεί στην φιάλη που άνοιξε ο άγγελος, πιστεύει όμως πώς τα τελευταία χρόνια ανοίγουν συγκριτικά με το παρελθόν όλο και περισσότερες φιαλές..
Το αποτέλεσμα επιβεβαιώνει τον Ιωάννη (κραυγή προς το θείο), και χτυπά την Λουιζιάνα (Την πόλη του ήλιου).
Όλοι μίλησαν για την καταστροφή, για το περιβάλλον, για τον τραγικό θάνατο των υδροβίων ζώων και πουλιών.
Κανείς δεν μίλησε για το ατύχημα, τι πραγματικά το προκάλεσε, και αν ίσχυαν οι κανόνες ασφαλείας που, πρέπει να είναι δρακόντιοι και κατά την ταπεινή μας άποψη είναι.
Παρατηρούσα τα τελευταία χρόνια αυξημένη τιμή πώλησης στα πρατήρια της BP σε σχέση με τα υπόλοιπα, και την ώρα που οι άλλοι έβλεπαν κερδοσκοπία , η ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΙΚΗ αντίληψη έπιανε αγωνιώδεις προσπάθειες να αυξηθούν τα έσοδα λόγω προβλημάτων ανταγωνισμού.
Η ειρήνη κινδυνεύει να γίνει , όχι μόνο σαν έννοια, αλλά και σαν λέξη είδος προς εξαφάνιση. Ζούμε καθημερινά σε ένα πολεμικό περιβάλλον, και στις περισσότερες των εχθροπραξιών δεν συμμετέχουμε, είμαστε θεατές, κάτι επιστημονικότερο «κοινή γνώμη».
Αφήστε που οι πόλεμοι έχουν αλλάξει και πολλές φορές δεν τους παίρνουμε είδηση όταν γίνονται, αλλά και όταν τελειώνουν δεν ξέρουμε αν έγινε πόλεμος ή ήταν τηλεοπτική σειρά...
Η άλλη πλευρά που δεν αποδυκνείεται, δηλαδή το «ατύχημα», να απορρέει από την πολεμική σύγκρουση μεταξύ των αοράτων γιγάντων που επέβαλλαν την εξάρτηση από το πετρέλαιο για οικονομικούς και εξουσιαστικούς λόγους..
Για σκεφτείτε ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΙΚΑ!!!!

Α κάτι σημαντικό που το γνωρίζεται όμως όλοι….τα θύματα από τις συγκρούσεις των αοράτων γιγάντων λέγονται «παράπλευρες απώλειες».

Φωτό: in.gr  & capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ