ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

To troktiko έκλεισε για πάντα (;)

Αυτό ήταν. Το troktiko.blogspot.com, ή αλλιώς «Εδώ τίποτα δεν γράφεται τυχαία – Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα», έκλεισε για πάντα και δεν πρόκειται να ξανανοίξει ποτέ. Στις τελευταίες αναρτήσεις του troktikoυ μια μελαγχολία, μια οργή ένα μεγάλο «ΓΙΑΤΙ» για τον πρόωρο θάνατο ενός εκ του «τρωκτικού», του Σωκράτη Γκόλια. Ο φόβος; Η απελπισία; Η οργή; Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα συνετέλεσαν ίσως στην απόφαση αυτή που θα στοιχίσει σε εκατομμύρια Έλληνες που το troktiko.blogspot.com αποτελούσε την μοναδική σελίδα που επισκέπτονταν καθημερινά και την είχαν για Home Page. To troktiko έκλεισε με τα λόγια:
Καληνύχτα Ελλάδα, ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης.Καλό ταξίδι Σωκράτη και να μας προσέχεις απο εκεί πάνω.
[Το τρωκτικό (troktiko.blogspot.com) αποτέλεσε για πολύ μεγάλο διάστημα το μοναδικό ελεύθερο βήμα των Ελλήνων σε μαζική κλίμακα]

Πηγή

Ο φυσικός νόμος και η νομοτέλεια, όμως οδηγούν σε διαφοροποιημένες αντιδράσεις.Τα τρωκτικά ζουν σε δαιδαλώδεις φωλιές, με πολλές και διαφορετικές εισόδους-εξόδους, τις οποίες ανοιγοκλείνουν σύμφωνα με τις εκάστοτε συνθήκες.
ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ