ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Τα αποτελέσματα του τουρνουά των “Ευπιρίδων”

Γράφει ο Χρήστος Παγγέας 
   
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Τουρνουά Ελληνορωμαϊκής Πάλης στα Άνω Λιόσια, το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, αγώνες οι οποίοι διοργανώθηκαν από τον Α.Ο. Άνω Λιοσίων "Ευπιρίδαι" στο κλειστό γυμναστήριο Δροσούπολης, με αφορμή τη βράβευση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας του συλλόγου Πουμπουρίδου Σοφίας.
Οι αγώνες χαρακτηρίσθηκαν από την άψογη οργάνωση και το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, καθώς σε όλες τις κατηγορίες συμμετείχαν αθλητές με Πανελλήνια μετάλλια και διεθνείς διακρίσεις. Ο συναγωνισμός ήταν έντονος, πολλές αναμετρήσεις ήταν συναρπαστικές και σίγουρα η διοργάνωση αυτή βοήθησε τους προπονητές να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των αθλητών τους, εν μέσω της προετοιμασίας τους για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών, που μάλλον, θα διεξαχθεί στις 11 Δεκεμβρίου 2010.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον πρόεδρο της ομάδας των Άνω Λιοσίων, Στουραΐτη Δημήτρη, ο οποίος είχε αναλάβει το οργανωτικό μέρος των αγώνων και πραγματικά κατάφερε να φέρει εις πέρας με απόλυτη επιτυχία το έργο αυτό, δεχόμενος τα συγχαρητήρια όλων των παραγόντων της πάλης που βρέθηκαν στο τουρνουά. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η ρηξικέλευθη ιδέα των διοργανωτών να τιμήσουν τον καλύτερο αθλητή των αγώνων, μετά από ψηφοφορία που θα λάμβανε χώρα μεταξύ των προπονητών των συμμετεχόντων ομάδων στο τέλος των αγώνων.
Στην ψηφοφορία αυτή ισοβάθμησαν οι Μπούκης Ηλίας του Ηρακλή Περιστερίου και Χατσατούρωφ Αρτούρ του ΔΑΣ Άνω Λιοσίων.
Ο προπονητής του ΔΑΣ Άνω Λιοσίων Νίκος Αποστόλου μετά το τέλος των αγώνων δήλωσε στο palema.gr: "Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα όλων των αθλητών που συμμετείχαν στους αγώνες και ιδιαίτερα από τους αθλητές μου, οι οποίοι αν και δεν είναι έτοιμοι ακόμα, έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών τους. Πιστεύω ότι χάρη στις προσπάθειες του Προέδρου της ομάδας κ. Δημήτρη Στουραΐτη διοργανώθηκε ένα άρτιο τουρνουά πάλης. Θα ήθελα τέλος να ευχαριστήσω το τιμώμενο πρόσωπο των αγώνων, την παγκόσμια πρωταθλήτρια Σοφία Πουμπουρίδου, για την συνεργασία που είχαμε στα πρώτα χρόνια της καριέρας της και να της ευχηθώ καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά της."
Νικήτρια ομάδα του Τουρνουά αναδείχθηκε ο ΔΑΣ Άνω Λιοσίων με 55 βαθμούς, δεύτερος ήταν ο Ηρακλής Περιστερίου με 41 βαθμούς ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Εθνικός Γ.Σ. με 25 βαθμούς.
Τα αναλυτικά αποτελέσματα….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ