ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Εισβολή Ελλήνων Ράμπο στο πλοίο για τη Γάζα;

Για «υπόθεση ομηρίας» και «εισβολή Ελλήνων κομμάντος» στο πλοίο «Στροφάδες 4» το οποίο θα επιχειρούσε να σπάσει τον ισραηλινό κλοιό και να φθάσει στη Λωρίδα της Γάζας, κάνει λόγο το διεθνές ειδησεογραφικό δίκτυο CNN.

Σύμφωνα με τη λονδρέζικη φιλανθρωπική οργάνωση «Road to Hope» που διοργάνωσε την αποστολή, οι Έλληνες «κομμάντος» αποβιβάσθηκαν στο πλοίο ενώ αυτό είχε ελλιμενισθεί στον Πειραιά και οι δέκα επιβαίνοντες (επτά Βρετανοί, δύο Ιρλανδοί και ένας Αλγερινός) τέθηκαν υπό κράτηση.
Οι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους και αναμένουν οδηγίες από τις ελληνικές αρχές, υποστηρίζει το CNN.
Σύμφωνα με το ίδιο δίκτυο, ενώ το πλοίο βρισκόταν στη Λιβύη ο καπετάνιος κατελήφθη από αμόκ και μετά από συμπλοκή με τους υπόλοιπους επιβαίνοντες, τους συνέλαβε ομήρους.
Μαζί τους συνέλαβε και επτά Λίβυους τελωνειακούς και λιμενικούς.
Κατόπιν τούτου και σύμφωνα με τη φιλανθρωπική οργάνωση το πλοίο περικυκλώθηκε από λιβυκά σκάφη και κατευθύνθηκε στα διεθνή ύδατα και από εκεί στον Πειραιά.
Σύμφωνα με τη φιλανθρωπική οργάνωση, μετά το επεισόδιο που έγινε στη Λιβύη κάποιοι από τους επιβαίνοντες στο πλοίο έμειναν στο λιβυκό έδαφος για θρησκευτικούς λόγους και έτσι δεν περιλαμβάνονται σε αυτούς που βρίσκονται υπό την κράτηση των ελληνικών αρχών.
Το σχέδιο της οργάνωσης ήταν το πλοίο να αναχωρήσει από τη Λιβύη προς την Αίγυπτο και από εκεί προς τη Λωρίδα της Γάζας αλλά το αγνώστου φύσεως επεισόδιο που έχει συμβεί με τον καπετάνιο, το οδήγησε στον Πειραιά, καταλήγει το CNN.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ