ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Οι εργαζόμενοι της Lavipharm στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών

2500 χιλιάδες χρόνια μετά από τη μάχη του Μαραθώνα κι η ιστορία του Φειδιππίδη ξαναζωντάνεψε. Αυτή τη φορά όμως ο ημεροδρόμος στρατιώτης δεν έτρεξε μόνος του. Μαζί του ήταν 20.000 άνθρωποι από κάθε γωνιά του πλανήτη μας που τίμησαν την ιδέα του Μαραθωνίου.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και αρκετοί εργαζόμενοι της Lavipharm, οι οποίοι συμμετείχαν τόσο στα 5 και 10 χιλιόμετρα, όσο και στη Μαραθώνια διαδρομή των 42 χιλιομέτρων μεταφέροντας το μήνυμα της αλληλεγγύης και της ελπίδας. Έτσι, νωρίς το πρωί της Κυριακής, 31 Οκτωβρίου, οι δρομείς μας με μπλούζες που είχαν επάνω το λογότυπο της Lavipharm έτρεξαν τιμώντας την ιδέα του Μαραθώνιου δρόμου, αλλά και την ίδια την ιστορία της Ελλάδας σε μια από τις πιο ένδοξες στιγμές της, όπως είναι η Μάχη του Μαραθώνα. Με ψυχικό σθένος, αποφασιστικότητα, κουράγιο και τιμώντας το αθλητικό ιδεώδες, οι εργαζόμενοι της Lavipharm έδωσαν δυναμικό παρόν τόσο με τη συμμετοχή όσο και με τον τερματισμό τους.
Συγχαρητήρια αξίζουν στους Γιώργο Τσιαβάκο και Πέτρο Χαραλάμπους που έκαναν όλη τη Μαραθώνια διαδρομή από τον Τύμβο μέχρι το Καλλιμάρμαρο Στάδιο, διανύοντας τα 42 χιλιόμετρα του δρομοκήρυκα Φειδιπίδη, και τερμάτισαν. Η αξία αυτής της προσπάθειας που ξεπέρασε το ανθρωπίνως εφικτό, ειδικά για ανθρώπους που δεν είναι επαγγελματίες αθλητές, είναι ανυπολόγιστη. Αποδεικνύει όμως έμπρακτα ότι, όταν υπάρχει πίστη και σθένος, όλα είναι δυνατά.
Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και όσοι που διάνυσαν τα 5 και 10 χιλιόμετρα: Μουσαμάς Στέλιος, Κουσούλης Παναγιώτης, Φραγκιουδάκη Κατερίνα, Κάργα Μυρτώ, Χριστοδούλου Θανάσης, Σκόνδρας Πέτρος, Μυρίτης Πέτρος, Σκαρόπουλος Κώστας, Λαμπρινός Δημήτρης, Μπαλτζώη Ασπασία, Ξεφτεράκης Νίκος, Μαρκόπουλος Ηλίας, Εμιρζάς Κυριάκος, Μηλιώνης Ιωάννης, Τερζάκου Κατερίνα.
Ο φετινός Μαραθώνιος είχε ένα ιδιαίτερο χρώμα κοινωνικής συνεισφοράς, καθώς η Lavipharm προσέφερε το κόστος συμμετοχής των εργαζομένων της και επιπλέον χρηματικό ποσό για όσους τερμάτισαν στο MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις). Έτσι, η συνεισφορά της Lavipharm είχε διττό χαρακτήρα. Συμμετέχοντας ενεργά μέσα από τους εργαζόμενούς της σε ένα κορυφαίο παγκοσμίως αθλητικό δρώμενο, προσέφερε χρήματα σ’ έναν κοινωφελή σκοπό, όπως είναι η στήριξη των ανθρώπων με νευρομυϊκές παθήσεις.
Παράλληλα, προσέφερε σε όλους τους δρομείς του 28ου Κλασικού Μαραθώνιου που έτρεχαν για την ενίσχυση του MDA, προϊόντα Lavisept για την στιγμιαία ήπια αντισηψία των χεριών και Castalia Helioderm για την αντηλιακή προστασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ