ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

To 1982 την διαίρεσαν, το 1994 την μετονόμασαν, και τώρα την κλείνουν!

Υπουργείο Παιδείας: Να κλείσει το τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας καθώς το διδακτικό του προσωπικό απαρτίζεται σχεδόν αποκλειστικά από συγγενείς πάσης φύσεως, όπως σύζυγοι, τέκνα, γαμπροί, κουμπάροι κ.α.
Σχόλιο: Μάλλον δικοί τους που αλλαξοπίστησαν πρέπει να ήταν, ή τα δικά τους έργα ολοκληρώνουν. Στην ιστορία του τμήματος αναφέρεται :
Το 1982, με το Νόμο 1268, η Σχολή χωρίστηκε σε δύο Τμήματα: α) Θεολογίας και β) Ποιμαντικής. Το 1983 με το Νόμο 1351/28-4-1983 κατοχυρώνεται το δικαίωμα διορισμού των πτυχιούχων του Τμήματος Ποιμαντικής στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και τις τεχνικές σχολές. Τον Οκτώβριο του 1994 μετονομάσθηκε σε Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας με το Π.Δ. αρ. 315 (ΦΕΚ 166/6-10-94, τ. Α´):
Και κομματική συνέχεια και κομματική συνέπεια.

Υπήκοος Πολίτης: Να κλείσει και το φθαρμένο τμήμα της πολιτικής, καθώς το προσωπικό του απαρτίζεται, από την χειρότερη μορφή οικογενειοκρατίας, που μετρά τουλάχιστον ένα αιώνα, και πλαισιώνεται από παππούδες, τέκνα, εγγόνια, φιλενάδες, παρατρεχάμενους αυλοκόλακες, ημέτερους, αετονύχηδες, ανέντιμους, αναξιοπρεπείς, μισάνθρωπους, ανθέλληνες και άλλα είδη «ών αριθμός ουκ έχει τέλος». Όχι μόνο στην κεντρική διοίκηση, αλλά και στην νεόδμητη περιφερειάκη, και στην «δεινοσαυρική» συγνώμη δημόσια.
Επειδή πολλοί λένε ότι τέτοια φαινόμενα υπάρχουν σχεδόν παντού στα ΑΕΙ παρακαλώ επιτρέψτε μου να αμφιβάλω κάπως για τα περί «δικαιοσύνης» τής παναρέτου αυτής εξοχότητος υφυπουργού ΔΒΜ&Θ κκ Πανάρετου. (το «της παναρέτου» αποτελεί χαρακτηρισμό - και όχι ονομασία- όπως λέμε πανσόφου κ.λπ.).
Και μόνο το γεγονός ότι κάποιος είναι πολιτικός που έχει ανέβει στα σκαλιά της ιεραρχίας του συστήματος αυτό υποδηλώνει πολλά για τα «αισθήματά» του περί δικαιοσύνης (εδώ μπορείτε να γελάσετε ελευθέρως).
Οπότε, οι κακές γλώσσες - όχι εγώ-, ενδέχεται να πουν ότι επρόκειτο για χειρουργική επέμβαση με απώτερους σκοπούς.
Και κάποιες Κασσάνδρες προφητεύουν πώς κάπως έτσι θα λειτουργήσει και ο «Καλλικράτης»…Διαίρεσε ....θα μετονομάσει......θα κλείσει.

Τι θα κλείσει; Αυτό βρείτε το εσείς! Τι κάνει νιαου-νιάου στα κεραμίδια!
Σαν δεν ντρέπονται οι κακές γλώσσες και οι Κασσάνδρες . Εγώ δεν τα υιοθετώ αυτά.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ